Tomasz Antkowiak 31.05.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 taaaaak, żony trzeba słuchać. ale ja przecież jestem koneserem pasjonatem. trzeba to zrozumieć. wszak kto piwa nie lubi albo mu nie smakuje ten albo wariat albo zwariuje. "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak" ja tam sie pod tym podpisuje obiema recyma ze o piwku nie wspomne wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 31.05.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kto wódki nie pije, jest konfidentem . Na Podhalu żywe do dziś dzień. A kto piwa i wina nie lubi to ... chyba ma usunięte kubki smakowe. Oczywiście o dobrym mówimy. I że też każdy bałaganiarz uważa że to jego małego misia trzeba rozumieć. A jeden z drugim nie ma ochoty rozumieć nikogo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.05.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kto wódki nie pije, jest konfidentem . Na Podhalu żywe do dziś dzień. A kto piwa i wina nie lubi to ... chyba ma usunięte kubki smakowe. Oczywiście o dobrym mówimy. I że też każdy bałaganiarz uważa że to jego małego misia trzeba rozumieć. A jeden z drugim nie ma ochoty rozumieć nikogo . Rozumiem, rozumiem! Przecież post napisałaś równo o 13.00 !!! Tylko małolaty nie wiedzą co to oznacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.05.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Rozumiem, rozumiem! Przecież post napisałaś równo o 13.00 !!! Tylko małolaty nie wiedzą co to oznacza... ... ja tam używam sobie przed "trzynastą" (jakem małolat) ... i chyba cóś ze mną nie najlepiej ... nie zapijam ... gorzej o zgrozo ... "mieszam" ... z różnościami - sokiem, kawą i nawet czasami z "sodą" ... i też żem "bałaganiarz" Edytowane 31 Maja 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 31.05.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A jak urodziłem się bałaganiarzem? To co? pij drinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.05.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 pij drinki Co ja Ci zrobiłem, że aż tak mnie nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 31.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A kto Ci takich glupot nagadał że Cię nie lubie ??? !!!! po prostu próbuję doradzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A kto Ci takich glupot nagadał że Cię nie lubie ??? !!!! po prostu próbuję doradzić ... To jest porada???? Otruć mnie chcesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 01.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To jest porada???? Otruć mnie chcesz???? eeee nie przesadzaj , sam nie pijam drinów ale słyszałem że nie są trujące:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Powiem Wam, że właśnie umiera mój znajomy. Powodem jest wódka. Trójka małych dzieci, dom na kredyt. Przepraszam, że zepsułam nastrój, ale tak mnie to zdołowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 02.06.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Miałem kumpla który żadnej babie nie przepuścił , prosił że jak go zabraknie napisać mu na nagrobku -,, Leży tu taki a taki , zajebał się na śmierć '' , oczywiscie nikt tego mu nie napisał , ale czasami zachodząc do niego na kwaterę wspominam jaki był , w swoim otoczeniu znałem kilku którzy sie zapili , oni sobie wybrali jak sie pożegnać ze wszystkimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Powiem Wam, że właśnie umiera mój znajomy. Powodem jest wódka. ( Przykre, ale powodem NIE jest wódka. Wódka to tylko środek. Jakby nie pił, być może by umierał z przejedzenia, strzelił sobie w łeb w kasynie albo wyskoczył na amfie z 7 piętra. Winien jest on sam i ci, którzy mu nie pomogle. Czyli również żona, znajomi. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Głupio to może zabrzmi : i tak jest niezły tłok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.06.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Tiaaaa , wszyscy chleją , nie ma co się oszukiwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.06.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Tiaaaa , wszyscy chleją , nie ma co się oszukiwać . no wlaśnie , idę poszukać okazji:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 no wlaśnie , idę poszukać okazji:bye: ... nie trza szukać ... sama z kąta wylezie (tylko więcej rumu dolać do porannej kawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.06.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ... nie trza szukać ... sama z kąta wylezie (tylko więcej rumu dolać do porannej kawy) a i rumu dolewać nie musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) a i rumu dolewać nie musiał ... znalazłeś ładną Rum'unkę ps - "recyklingu" po wczorajszej imprezie mam cały pojemnik ... Wszyscy żyją ... Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 03.06.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ładna i rumunka to dwie wzajemnie wykluczające się pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Przykre, ale powodem NIE jest wódka. Wódka to tylko środek. Jakby nie pił, być może by umierał z przejedzenia, strzelił sobie w łeb w kasynie albo wyskoczył na amfie z 7 piętra. Winien jest on sam i ci, którzy mu nie pomogle. Czyli również żona, znajomi. Sorry. Nie da się pomóc alkoholikowi, jeśli sam tego nie chce. Wbrew pozorom przymusowe leczenie jest fikcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts