Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WÓDKA - "a dom"

siemargul

Recommended Posts

taaaaak, żony trzeba słuchać. ale ja przecież jestem koneserem pasjonatem. trzeba to zrozumieć.

wszak kto piwa nie lubi albo mu nie smakuje ten albo wariat albo zwariuje.

"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak"

ja tam sie pod tym podpisuje obiema recyma :D ze o piwku nie wspomne wcale

Kto wódki nie pije, jest konfidentem :rolleyes:. Na Podhalu żywe do dziś dzień.

A kto piwa i wina nie lubi to ... chyba ma usunięte kubki smakowe. Oczywiście o dobrym mówimy.

I że też każdy bałaganiarz uważa że to jego małego misia trzeba rozumieć. A jeden z drugim nie ma ochoty rozumieć nikogo ;).

Kto wódki nie pije, jest konfidentem :rolleyes:. Na Podhalu żywe do dziś dzień.

A kto piwa i wina nie lubi to ... chyba ma usunięte kubki smakowe. Oczywiście o dobrym mówimy.

I że też każdy bałaganiarz uważa że to jego małego misia trzeba rozumieć. A jeden z drugim nie ma ochoty rozumieć nikogo ;).

Rozumiem, rozumiem! Przecież post napisałaś równo o 13.00 !!! Tylko małolaty nie wiedzą co to oznacza...

Rozumiem, rozumiem! Przecież post napisałaś równo o 13.00 !!! Tylko małolaty nie wiedzą co to oznacza...

... ja tam używam sobie przed "trzynastą" (jakem małolat) :lol: ;)

... i chyba cóś ze mną nie najlepiej :( ... nie zapijam ... gorzej o zgrozo :( ... "mieszam" :( ... z różnościami - sokiem, kawą i nawet czasami z "sodą" :mad: :( ... i też żem "bałaganiarz" :) ;)

Edytowane przez Chef Paul

Miałem kumpla który żadnej babie nie przepuścił , prosił że jak go zabraknie napisać mu na nagrobku -,, Leży tu taki a taki , zajebał się na śmierć '' , oczywiscie nikt tego mu nie napisał , ale czasami zachodząc do niego na kwaterę wspominam jaki był , w swoim otoczeniu znałem kilku którzy sie zapili , oni sobie wybrali jak sie pożegnać ze wszystkimi .:cool:

Powiem Wam, że właśnie umiera mój znajomy. Powodem jest wódka. (

Przykre, ale powodem NIE jest wódka. Wódka to tylko środek. Jakby nie pił, być może by umierał z przejedzenia, strzelił sobie w łeb w kasynie albo wyskoczył na amfie z 7 piętra. Winien jest on sam i ci, którzy mu nie pomogle. Czyli również żona, znajomi. Sorry.

Przykre, ale powodem NIE jest wódka. Wódka to tylko środek. Jakby nie pił, być może by umierał z przejedzenia, strzelił sobie w łeb w kasynie albo wyskoczył na amfie z 7 piętra. Winien jest on sam i ci, którzy mu nie pomogle. Czyli również żona, znajomi. Sorry.

Nie da się pomóc alkoholikowi, jeśli sam tego nie chce. Wbrew pozorom przymusowe leczenie jest fikcją.