ombligo777 31.05.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 hihi no braz jest moim ulubionym kolorem, wiec i ubieram sie na braz i kupuje dodatki do domu w tym kolorze itp. Nie widze innego koloru do lazienki, hheh.Ale jest kolejny postep. Zrezygnowalam z pomalowania krotkich scian na braz. Bedzie wszystko w bezu. Tylko 1 dluga sciana bedzie do polowy w plytkach koloru MOKA I brodzik, no i meble wenge.Nie jestem pewna efektu szafki z umywalka na tle Moki, ale juz nie mam sily myslec, ze bedzie zle.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bureczek 27.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Agnieszka masz całkowita rację co do tych odpływów. Z tego co ja wiem, jeśli odpływ jest mały najczęściej spadek trzeba robić z każdej strony. Przy odpływach liniowych wystarczy z jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts