elliott 28.05.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 witam niedlugo stane sie wlascicielem 27m2 kawalerki w wawie. mieszkanie pamieta jeszcze lata swietnosci komuny, wiec czeka mnie sporo odswiezania, jednak aby zylo sie przyjemniej postanowilem pokombinowac przy scianacg. co sadzicie o tym mieszkaniu? ktore sciany jest sens wyburzac? oto projekt aktualny mieszkania: oraz jedna z moich proopzycji na przebudowe: bylbym wdzieczny za jakiekolwiek porady. generalnie mieszkanie wydaje sie male stad pomysl na otwarcie jak najwiekszej powierzchni, oraz wykonczenie go w jasnych barwach. pozdrawiam. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allegra 28.05.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Łatwiej by było gdyby pomieszczenia były oznaczone. Ja u siebie wyburzyłam ścianę między kuchnią a pokojem oraz między przedsionkiem a pokojem. Między kuchnią a pokojem zrobiłam aneks kuchenny. Możesz też zapytać specjalistów, pooglądać projekty w necie. Ciekawe rozwiązania robią architekci 81 w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 04.06.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 pomysł ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts