chrobry 28.05.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam ! W planach mam wybudowanie ogrodzenia i kilku innych przybytków z kostki granitowej. W związku z tym, że w necie bardzo ciężko znaleźć praktyczne informacje o samej sztuce murowania z tego materiału, mam zamiar wybrać się do zagłębia - Strzegom. Chce tam przy okazji kupić testowo troche materiału do ćwiczeń, jakieś 1,5t Pytanie mam takie, czy możecie polecić sprawdzonego sprzedawce z dobrą jakością materiału a jednocześnie uczynnego co by troche podpowiedział może coś pokazał jak się do tego zabrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 29.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jeśli będziesz sam murował, to sam najłatwiej ocenisz jakie kamienie podobają Ci się najbardziej. Wożenie 1,5 tony stamtąd jest kompletnie nieopłacalne, chyba że ma się własnego busa albo ciężarówkę.A co do sztuki murowania w tym wątku pisaliśmy bardzo wiele razy, więc mówienie że nie ma w necie jest mega zabawne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenkev 05.12.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sprawdzonym producentem jest ppg strzegom, mają kostkę dobrej jakości, brukarz który mi układam powiedział że kosteczka jest równa http://www.ppg-strzegom.pl To strona tego gościa co kupiłem 8t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 05.12.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sprawdzony i uczynny to ja jestem ! u mnie też możesz kupić , strony nie podam bo dostanę bana od admina , napisz do mnie na P.W. A do nauki "kilka kilo" dostaniesz za gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts