Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dwa litry wody szklanka cukru gotujemy wrzucamy z sześć oczyszczonych z włókien umytych rabarbarów pociętych na około 5cm. Gotujemy delikatnie z pół godzinki i po schłodzeniu otrzymujemy super orzeźwiający kompot. Niestety, u mnie na działce rósł sobie dla ozdoby jeden rabarbar, spróbowałem tego przepisu i za rok zasadzę na pewno tego znacznie więcej. Polecam. Do kompotu po ugotowaniu można dodać troszkę startej skórki cytryny dla smaku.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...