kominiarz 28.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dwa litry wody szklanka cukru gotujemy wrzucamy z sześć oczyszczonych z włókien umytych rabarbarów pociętych na około 5cm. Gotujemy delikatnie z pół godzinki i po schłodzeniu otrzymujemy super orzeźwiający kompot. Niestety, u mnie na działce rósł sobie dla ozdoby jeden rabarbar, spróbowałem tego przepisu i za rok zasadzę na pewno tego znacznie więcej. Polecam. Do kompotu po ugotowaniu można dodać troszkę startej skórki cytryny dla smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Zastanawia mnie godz, tego postu .męczyło cię cuś??? Jeśli chodzi o kompot z rabarbaru to mój różni się tym ,że ja go nie obieram i niestety go rozgotowuję.Dodaję albo dodaję sok z limonki albo odrobinę kurkumy tak bardziej dla koloru jak dla smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.