kominiarz 28.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dwa litry wody szklanka cukru gotujemy wrzucamy z sześć oczyszczonych z włókien umytych rabarbarów pociętych na około 5cm. Gotujemy delikatnie z pół godzinki i po schłodzeniu otrzymujemy super orzeźwiający kompot. Niestety, u mnie na działce rósł sobie dla ozdoby jeden rabarbar, spróbowałem tego przepisu i za rok zasadzę na pewno tego znacznie więcej. Polecam. Do kompotu po ugotowaniu można dodać troszkę startej skórki cytryny dla smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/168933-kompot-z-rabarbaru/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Zastanawia mnie godz, tego postu .męczyło cię cuś??? Jeśli chodzi o kompot z rabarbaru to mój różni się tym ,że ja go nie obieram i niestety go rozgotowuję.Dodaję albo dodaję sok z limonki albo odrobinę kurkumy tak bardziej dla koloru jak dla smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/168933-kompot-z-rabarbaru/#findComment-5356514 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.