Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Info na temat paradowski krzysztof firma efekt z chelma

Recommended Posts

Witam

Potrzebuje jakies opinie na temat firmy efekt pana krzysztofa paradowskiego z chelma, ma mi daszek robic I pare innych rzeczy a tak naprawde nie wiem czy jest dobrym fachowcem, znalazlem do ma stronie remontuj.pl

Bardzo prosze o jakies opinie

Dzieki

• 2 months później...
  • 4 weeks później...
Potwierdzam opinie Damiana0107. Oszust , partacz, rozpoczyna inwestycje i nie kończy wyłudzając wraz ze swoimi pracownikami pieniądze.Bierze zaliczki, potwierdza podpisem, a jego pracownicy cały czas narzekają że Paradowski im nie płaci i też życzą sobie pieniądze bo jak nie to nie będą pracować. Jednym słowem to dziadowska firma którą Paradowski założył na początku kwietnia przed rozpoczęciem mojej budowy. Dokończenie porzuconej przez Paradowskiego budowy kosztowało mnie ponad 7000 zł. Narazie czekam bo wiem gdzie będzie robił wymianę dachu i mam nadzieje że go dorwę i zamknę sprawę bez sądu. Jeżeli nie to oczywiście sprawa znajdzie się w sądzie. Jak ktoś jest zainteresowany to mam zdjęcia mojego dachu zrobionego przez Paradowskiego. to jest to jest kilka zdjęć mojego dachu zrobionych przez firmę która poprawiała dach po paradowskim http://picasaweb.google.com/110529696032902262389/PoprawkiPoFachowcach Edytowane przez marqus63

• 7 months później...
  • 2 years później...

Witam, Chciałem nieco odświeżyć forum

Poszukuję pana Krzysztofa Paradowskiego, tego o którym tu mowa. 2 miesiące temu wypożyczył u mnie pewien przedmiot, spisaliśmy umowę wynajmu. Zaraz po wypożyczeniu kontakt się urwał. od miesiąca sprawa jest na policji, ale oni twierdzą że jest on nieuchwytny. Może pomógłby mi ktoś w odnalezieniu tego człowieka. Dokładniejszy adres czy coś w tym stylu. Dla chętnych mi pomóc pozostawiam swój mail [email protected]

Pozdrawiam.

• 4 months później...