mikeloso 29.05.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dzień dobry.Proszę o opinie dot folii dachowej Marma...jestem przed zakupem folii i natrafiłem na tego producenta....Opinie dosyc pozytywne. Folie che zasyosować na budynku drewnianym pod dachówwkę ceramiczną.Będę wdzięczny za sugestie, opinie i ewentualna podpowiedź który rodzaj folii marma wybrać.Pozdrawiam.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 29.05.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 badziewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 01.06.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Polecam pod dachówkę Dachową 3 Wzmocnioną. Klasa średnia, ale wyższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 01.06.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja polecam prdukty mdmu aquatec 120,150,180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 01.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja polecam prdukty mdmu aquatec 120,150,180 Dziwi mnie jak ktoś pisze że Marma to badziewie ( i pomijam już fakt że nie można krytykować ogólnie producenta , chyba że pracował Pan na wszystkich produktach Marmy) a za chwilę poleca Aquateca 120 ... Jak na takich foliach Pan pracuje to współczuję inwestorom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 01.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 troszke masz racji ze nalezy wspolczuc inwestorom,tez im wpolczuje ze decydują sie na jakiekolwiek membrany a nie na deskowanie i pape termo, ktore sa jak wiadomo najlepszym rozwiazaniem jesli chodzi o wstepne krycie.porownuje produkt marmy jakim jest dachowa 3 a produkt mdm aquatec 120 (w tej samej cenie). roznica w jakosci zauwazalna oczywiscie na korzysc mdm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts