emiczek 29.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Kochani, bardzo prosze o rade, od dwoch nocy nie spie bo wymyslam jak na pietrze domu zrobic dodatkowa lazienke z prysznicem dla dzieci.Bardzo prosze o opinie czy moj pomysl sie nadaje do czegokolwiek.Pion wodny mozna dodac wiec to nie problem.Wymyslilam rezygnacje z jednego pokoju i zrobienie tam lazienki i garderoby. na pierwszym zdjeciu - podstawowy projekt tak jak jest teraz, na drugim moje nieudolne zmiany.Druga lazienka - duza - polaczylam ja z moja sypialnia robiac oddzielne wejscie z sypialni i przesuwajac scianke tak ze oddziela strefe sypialni i lazienki od reszty pokoi. nie wiem tylko czy za bardzo sie ciasno nie zrobi i ciemno.wszelkie sugestie mile widziane. podstawowyhttp://i.deccoria.strefa.com.pl/files/42647/76277/a8186c60a3515d8e31fa32db647ece73.jpg moje zmiany (w tej samej galerii projekt oryginalny pietra) http://deccoria.pl/galeria/foto,id,76277,965704,1,projekt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.05.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Emiczku zgodnie z Twoim nowym projektem masz dwie - bardzo duże - łazienki. Czy aby na pewno takich potrzebujesz? Bo może warto byloby wykombinowac odzielnie garederobę, i odzielnie 2 mniejsze łazienki? Dziewczyny sa dobre w przestawianiu ścianek - może cos wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiczek 12.06.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 ta druga z garderoba nie bedzie duza, duza bedzie przy sypialni....nie wiem tylko jak rozplanowac sensownie wejscie do tej lazienki z garderoba. moze lepiej byloby to jakos inaczej umiejscowic, choc jestem uzalezniona od miejsca w ktorym jest pion wodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts