mmh 29.05.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Witam serdecznie, proszę Was o pomoc oceny wyceny dachu. Jest to pierwsza wycena jaką dostałem, czekam jeszcze na 2 pozostałe. Jest to wycena bez deskowania. Wycena obejmuje kompleksowe wykonanie bez ocieplenia (podbitki). Dach ma 161,5 m2 + dodatkowo zadaszenie ganku ~9m2 Dziękuję za pomoc. Wycena do pobrania Edytowane 29 Maja 2012 przez mmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erdixo 29.05.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Witam.Jakis miesiac temu wycenialem bardzo podobny projekt o tej samej powierzchni takze na Piemonta.Bardzo podobna wycene zrobili wczesniej inwestorowi w okolicach Nowego Tomysla. Moja w opcji z rzezbieniem krokwi oraz nadbitka wyniosla 36000 zl. Edytowane 16 Września 2012 przez erdixo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmh 29.05.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam. Jakis miesiac temu wycenialem bardzo podobny projekt o tej samej powierzchni takze na Piemonta.Bardzo podobna wycene zrobili wczesniej inwestorowi w okolicach Nowego Tomysla. Moja w opcji z rzezbieniem krokwi oraz nadbitka wyniosla 36000 zl. Zdecydowal sie na moje wykonawstwo z polecenia i po obejrzeniu referencynych pokryc.Przestrzegam tylko aby przy wyborze wykonawcy jedynym kryterium nie byla wylacznie cena , mi osobiscie podbieraja wykonawstwo goscie z pod sklepu za 28zl m2 krycia dachowka zakladkowa!Jak oni to robia?czy zarabiaja na paliwo i sniadanie?Pozdrawiam Dachy Kosowicz! Z rzeźbieniem krokwi też dostałem wycenę ... o 5000zł droższą. Taka rozbieżność cenowa ?! 51000 zł a tutaj 36000 zł ? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erdixo 29.05.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 W moich okolicach wiezba 780 zl netto m3 montaz 28zl m2 pokrycie 50zl m2 komplet tyle ze w tamtym projekcie jest tylko jedno okno 78x118. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavik 05.12.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Podepnę się pod temat żeby następnego nie zakładać. Proszę o ocenę kosztów, czy wg Was ceny są konkurencyjne. Mam drugą ofertę na Ruuki Finnera, tańszą o 1700zł. Klik w screena W ofercie nie ma membrany, bo już jest położona Pozdrawiam PS. Całość to ok 24800zł dla Plannja Flex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 07.12.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Zależy jakich rabatów Ci udzielono. Ja bym Ci sprzedał Flexa za 32,18/szt, bl. płaską za 85 arkusz, gąsiora 52,2/szt, wkręty Gunnebo za 30/op. Ceny brutto, a na SIBE mógłbym udzielić 27% rabatu. Transport około 200 zł bo jestem z mazowieckiego. Każdą ofertę można przebić, zależy tylko od sprzedającego ile chce zarobić na transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts