ekoosada 29.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Cześć , jestem Jacek. Będę niebawem budował. Interesuje mnie optymalizacja, energooszczędność, samowystarczalność - przede wszystkim wszelkie rozwiązania proste, które są przyjazne dla zdrowia i środowiska. Współtworzę niekomercyjny projekt, w którym chcemy wdrożyć różne ciekawe rozwiązania. Do tej pory byłem sporadycznym, biernym czytelnikiem tego forum. Obecnie zaczynamy działać. Początkowo będę pewnie częściej zadawał pytania ale z czasem będę mógł się też podzielić doświadczeniami. Projekt, który jest też częściowo związany z budownictwem to w 100% niekomercyjne przedsięwzięcie różnych pasjonatów więc mam nadzieję, że mogę go tutaj podlinkować, (jeśli administrator uważa inaczej to po prostu proszę usunąć tylko sam link). EKOOSADA BARDO w Kotlinie Kłodzkiej Edytowane 1 Czerwca 2012 przez ekoosada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts