Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 year później...

Przemku mam pytanie czy ruszyłeś już z budową ?

Jaki projekt wybrałeś ?

Niestety na forum jest tylko ten post odnośnie domu Kwitnąca łąka M136, trochę dziwne że taki fajny projekt jest pomijany.

Ja przygotowuję sie do budowy i bardzo mi ten projekt odpowiada, jeśli ktoś buduję dom M136 niech podzieli sie z nami swoimi spostrzeżeniami.

Z chęcią poznam szacowane koszty budowy, z czego budujecie, jakie zmiany wprowadzacie.

Opiszcie proszę na jakich działkach stawiacie taki domek - ułożenie to też ważna rzecz :).

Pozdrawiam

Krzysztof

• 6 months później...

Cześć forumowicze.

I nadal nic. Minęło 6 mies. i nikt nie dopisał nic do tematu - szkoda :(

Czy naprawdę nikt nie buduje domu wg. tego projektu ? Odwiedzających jest sporo a wpisów brak.

Koledzy podzielcie sie z nami swoją wiedzą. Zapraszam też tych którzy tylko rozważają ten projekt, każda sugestia i spostrzeżenie jest cenne i może pomóc w ocenie i wyborze projektu.

Ruszmy ten temat ponieważ ten projekt nie jest nigdzie szeroko opisywany a uważam że warto.

Przy okazji mam pytanie do was - forumowicze. Jak najlepiej wyciszyć i odgrodzić dom od drogi. Działka na której zamierzam budować dom jest blisko drogi ale w zacisznej okolicy i każde przejeżdżające auto jest dość denerwujące. Czy macie jakieś pomysły na roślinki przy ogrodzeniu lub okna i wykończenie domu które zminimalizuje niedogodności ?

Z góry dzięki za sugestie :)

Pozdrawiam Snatch