PrzemoFG 29.05.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam wszystkich Zapoznajcie się proszę z projektem M136 i przedstawcie swoje opinie.Jestem w trakcie poszukiwań projektu na swój wymarzony dom i jak na razie jest to projekt nr 1 pozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snatch 22.10.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Przemku mam pytanie czy ruszyłeś już z budową ? Jaki projekt wybrałeś ? Niestety na forum jest tylko ten post odnośnie domu Kwitnąca łąka M136, trochę dziwne że taki fajny projekt jest pomijany. Ja przygotowuję sie do budowy i bardzo mi ten projekt odpowiada, jeśli ktoś buduję dom M136 niech podzieli sie z nami swoimi spostrzeżeniami. Z chęcią poznam szacowane koszty budowy, z czego budujecie, jakie zmiany wprowadzacie. Opiszcie proszę na jakich działkach stawiacie taki domek - ułożenie to też ważna rzecz . Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snatch 23.04.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Cześć forumowicze. I nadal nic. Minęło 6 mies. i nikt nie dopisał nic do tematu - szkoda Czy naprawdę nikt nie buduje domu wg. tego projektu ? Odwiedzających jest sporo a wpisów brak. Koledzy podzielcie sie z nami swoją wiedzą. Zapraszam też tych którzy tylko rozważają ten projekt, każda sugestia i spostrzeżenie jest cenne i może pomóc w ocenie i wyborze projektu. Ruszmy ten temat ponieważ ten projekt nie jest nigdzie szeroko opisywany a uważam że warto. Przy okazji mam pytanie do was - forumowicze. Jak najlepiej wyciszyć i odgrodzić dom od drogi. Działka na której zamierzam budować dom jest blisko drogi ale w zacisznej okolicy i każde przejeżdżające auto jest dość denerwujące. Czy macie jakieś pomysły na roślinki przy ogrodzeniu lub okna i wykończenie domu które zminimalizuje niedogodności ? Z góry dzięki za sugestie Pozdrawiam Snatch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gawor5 25.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Bardzo fajny projekt, dodatkowo zastosowano bloczki betonu komórkowego do budowy ścian zewnętrznych co bardzo korzystnie wpływa na koszty ogrzewania, polecam bloczki Termalica ponieważ mają bardzo dobre wsp i wychodzą korzystnie finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts