emilus18 15.07.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 My mamy Ribis z Agmaru, drewniane kolor mahoń - jak na razie są OK. Co prawda składalismy reklamację, ale panowie wymienili skrzydło (nawet na lepszą wersję bez doplaty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regiss11 10.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nasze dębowe drzwi poniżej. Zrobione na indywidualne zamówienie w tej stolarni: http://stolarkazimny.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 16.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam, podobają mi się te drzwi zewnętrzne do mieszkania co na zdjęciu w załączniku. Czy ktoś może wie jaki to producent i który model drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary82 18.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 asia&grzesiu do szprosów i kolumienek w ogóle nie pasuje mi antracyt, to kolor dla domów budowanych w stylu nowoczesnym, a kolumny i szprosy w oknach to budownictwo tradycyjne i tam widzę kolor "drewniany" jako dodatek. Gdyby nie było tych szprosów to jeszcze, bo stolarka okienna biała i dach ciemny to jeszcze by pasowało, ale szprosy + antracyt to mi jakoś nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 16.07.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam, odkopuję temat czy do domów energooszczędnych powinny być montowane rdzwi z doświetlami górnymi i bocznymi. U mnie wnęka 140x235. Zastanawim się czy nie zabudować i wstawić typowych drzwi 100 cm? Pozdrawiam C oWy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parambuk 22.12.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Trochę za dużo przejmowania się wymogami technicznymi. Drzwi wstawić takie jak się podobają. Potem jak patrzysz na dom to widzisz drzwi ładne albo brzydkie, nie zastanawiasz się czy pięć lat temu jak je wstawiałaś, spełniały jakieś ówczesne normy i wymagania. Najlepiej drewniane i zrobione na zamówienie. Nie będą droższe niż gotowe ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 22.01.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Nasze drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 09.04.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja drewniane. Takie jasne drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts