FiCeK 30.05.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 W sklepie hydraulicznym w ktorym sie zaopatruje, koles namawia mnie na purmo, mowiac ze to chyba jedne z lepszych grzejnikow i w dobrej cenie.Jestem osoba ktora sprawdz wiele zrodel wiec pojechalem do innego duzego sklepu, gdzie powiedzieli mi zeby nie brac purmo bo to sa grzejniki developerskie i ze ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia. Dlatego ze ich cena jest dosc atrakcyjna to biora te kaloryfery developerzy. gosc poleca KELLERa twierdzi ze sa o niebo lepsze a cene tez da mi dobra i faktycznie za 13 kaloryferow roznych mocy wyszlo mi 4100 + elementy do tego potrzebne "glowice itp) 800 zl pytanie czy ten KELLER jest rzeczywiście tak zajebisty? szukalem opini na ten temat w necie, ale cos bardzo malo tego czyzby nikt nie kupowal tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabrot 13.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) witam mam pytanie co sądzicie o grzejnikach firmy KELLER czy ktoś ma te grzejniki w domu i jak sie sprawują czy nie rdzewieją? a co sadzicie o piecu z automatycznym pdawaniem paliwa firmy SAS dokładnie to piec SAS-ECO.proszę o pomoc w wyborze Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez monikabrot dopisanie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 14.08.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam! Pani Moniko, niema obaw o grzejniki jeżeli chodzi o rdzewienie jeżeli nie są uszkodzone, piec firmy Sas-ECO to jeden z lepszych, proponuję piec Sas + grzejniki purmo, prosimy o kontakt z biurem obsługi lub mailowo, zrobimy dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts