Nesska 30.05.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie! Przyszedł i na mnie czas, aby założyć swój wątek. Jako że wchodzimy w etap wykańczania wymarzonego domu i chciałabym żeby to było zrobione ze smakiem, gustem i ponadczasowo a ja nie mam o tym zielonego pojęcia (niestety- chociaż podglądanie Waszych wątków chyba mnie już czegoś nauczyło) zakładam swój wątek i nie ukrywam, że baaaardzo liczę na Waszą pomoc. Projekt domu jest nowoczesny, więc i wnętrza nowoczesnego od nas wymaga a ponieważ ciągnie mnie troszkę w stronę klasyki więc chciałabym to jakoś połączyć- no i tu pojawia się problem bo ja nie wiem jak to zrobić- muszę dodać, że ja jestem z tych mało zdecydowanych osób . Największy problem mam z kuchnią- w ogóle nie wiem jak powinna wyglądać, jeszcze niedawno miałam o niej jakieś wyobrażenie- akrylowe fronty w neutralnym kolorze (szarym? beżowym? nie białym), prosta ale jak zobaczyłam mój zamysł na wizualizacji to przestał mi się podobać i zaczęłam się skłaniać w stronę klasyki. Za chwilkę wrzucę inspiracje c.d.n. Edytowane 30 Maja 2012 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No to witam się jako pierwsza Będę zaglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 I ja się witam i czekam z niecierpliwością na inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam Was i zapraszam- zdjęcia troszkę później, dopiero się uczę obsługi forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Potrzebuję help- czy ktoś mi powie jak się wstawia zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 To ja wyjaśnię 1 ze sposobów Najpierw trzeba zdjęcie wrzucić gdzieś na serwer - można skorzystać np. z ImageShack albo z Picasy. Potem kopiujemy adres obrazka i wklejamy pomiędzy [/img]. Można też skorzystać z ikonki z drzewkiem (wyświetla się w narzędziach w oknie do edycji postu) i tam wkleić link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Drop_Inn zrobiłam według twoich instrukcji i co? Nie wyświetla się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 A kliknęłaś 'kopiuj adres grafiki'? czy może 'kopiuj link'? Ja kiedyś przez pomyłkę wcisnęłam to drugie i efekt był taki sam Nie wiem, tylko to mi przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Dziękuje Dropp_Inn za pomoc-udało się. Edytowane 14 Lipca 2012 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Teraz skłaniam się bardziej ku takiejhttp://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=inspiracja.jpg&res=landingniezły mam rozrzut, nieprawdaż?? I co tu zrobić? Może by tak coś pośredniego? Tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Nesska, suuuuper ze sie zdecydowałas:wiggle: Rzeczywicie rozrzut niezły:lol: ale najwazniejsze, ze poszukujesz i chyba nawet znalazłaś wnetrza bliskie swojemu serduchu;)bede wpadac:bye: Edytowane 30 Maja 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Yoka czemu edytowałaś post? Miałam ci odpisać, że kuchnie w stylu klasycznym też mi się podobały tylko nie pasowały do mnie, a odkąd zaczęłam się rozglądać i bardziej angażować to zaczęły do mnie przemawiać. Zapomniałam dodać, że gdyby to miała być jednak klasyczna kuchnia to biała może być, lakierowana bądź akrylowa- szara. Nie wiem dlaczego ale białą w połysku odrzuciłam na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Nessko edytowałam bo jakoś mi nie pasowało co napisałam mi się kiedyś bardzo podobały nowoczesne kuchnie, w sumie dalej mi się podobają ale dom mam tylko jeden. Doskonale rozumiem przemawianie czegoś do nas trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.05.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Wrzucam wizualizację kuchni zrobioną przeze mnie w planerze z ikei- nie sugerować się w ogóle kolorami bo nad tym nie pracowałam chciałam tylko sprawdzić ustawienie szafek. Z przodu ma być mini barek- tak tylko żeby zamknąć trochę kuchnie- ale nie umiałam go zrobić tylko wstawiłam szafki-więc proszę go sobie wyobrazić http://img163.imageshack.us/img163/9921/23970111.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.05.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam się Będę kibicować. U mnie będą szare błyszczące fronty Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hej hej. Jaki to Praktyczny? My startujemy z fundamentami do 2 za około 2 tygodnie. Mogę podpatrywać, komentować głowa aż kipi mi od myślenia o tych naszych wnętrzach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam p@nne migotke! My zdecydowaliśmy się na 3. Nudno tu co nie?!!! Niestety chwilowo kompletny brak czasu na rozwijanie mojego wątku- a i w nowym domku też póki co nic ciekawego się nie dzieje. Chociaż kotłownia już prawie gotowa- ale to 'królestwo' mojego męża. Muszę się pochwalić, że mimo spartańskich warunków na budowie- jesteśmy już po pierwszej parapetówce- po części, głównie chodziło o zorganizowanie 'strefy kibica'- każda okazja jest dobra! Pozdrawiam i obiecuję w niedalekiej przyszłości wziąć się do roboty! Czy ktoś ze stałych forumowiczów może kojarzy kto ma okrągły prysznic? Wyłożony czarną mozaiką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Czy ktoś ze stałych forumowiczów może kojarzy kto ma okrągły prysznic? Wyłożony czarną mozaiką.... Tak kojarzy- u Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.07.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nessko do roboty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.07.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Oto moja najnowsza inspiracja kuchenna. Już przynajmniej wiem w jakim kierunku chcę iść, chociaż po wizycie u projektanta co nieco może się zmienić. Mam pytanie czy któraś z was widziała gdzieś może mozaikę szklano-marmurową tylko z kafelkami prostokątnymi???? Nie mogę znaleźć takiej w internecie a bardzo bym chciała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts