Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

Dzustaa :welcome: piękne te kominki które wrzuciłaś ale Lei zrobił na mnie ogromne wrażenie i nie wyobrażam sobie innego :no: Jest po prostu przepiękny tylko Leia wciąż nie mogę znaleźć takiej mozaiki :mad:

Ja też w projekcie miałam narożny ale zdecydowaliśmy się na taki :yes:

Migotka a co tam u Ciebie???? Coś się dzieje???

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzustaa chyba ten co większość Beckersa light grey :yes:

Kurczę nie wiem teraz co mam położyć pod kominkiem- parkietu już nie pociągne, na razie położyliśmy byle jakie płytki dopóki nam się wizja kominka nie wyklaruje i teraz nie wiem co mam z tym zrobić. Co by pasowało do tego Leiowego kominka???? Podłogę mam podobną do Lei :p

A parkietu to nie da się dołożyć? Byłoby to njlepsze rozwiązanie. Nic nie powinno odciągać uwagi od portalu i mozajki na nim. Szyba to byłoby to. Dopiero jak Leia o niej napisała to mnie olśniło, że to najfajniejszy patent na wykończenie podłogi w tym miejscu.

U nas w tym roku udało się dojść z pracami do stanu deweloperskiego. Przez zimę czekamy na decyzję odnośnie gazu i na wiosnę ruszamy z pracami wykończeniowymi. I w sumie jeszcze nie zdecydowaliśmy co i jak chcemy zrobić. Mamy trochę pomysłów i przez zimę musimy je doprecyzować.

• 1 month później...
Leia jestem wrzucaj fotki :popcorn:

'nasz' kominek jeszcze nie gotowy, mój pan stolarz zawalony robotą więc czekam w kolejce ;)

jaką cenę w końcu wynegocjowałaś?

wrzucam.......mam nadzieję, że teraz nie wyjdą takie "kobyły" jak ostatnio ;)

normalnie ta szyba nie jest tak widoczna... na zdjęciach tak wyszła ( i kolor podłogi taki inny...)

http://i2.fmix.pl/fmi2942/50516be30028bd6e52965a3a/zdjecie.jpg

Edytowane przez Leia

Nesska dziękuję, ale nie przesadzaj :no:

lusterko na razie postawiłam, ale docelowo chyba zawiśnie...ja właśnie chciałam się doradzić w sprawie lustra nad kominkiem. Wcześniej byłam przekonana, ze zawisną takie 4 koniczynki amerykańskie w czarnych ramach ( nie mogę znaleźć zdjęcia bo pousuwałam, ale już je kiedyś pokazywałam może pamiętasz)

Kupiłam je w tamtym roku i jak teraz wyciągnęłam to się takie trochę "bycze" wydają...

ale mam jeszcze takie prostokątne w szklanej ramie, szerokością idealnie by pasowało nad portal...i teraz nie wiem które :( szkoda, że zdjęcia z nim nie zrobiłam :( może innym razem...

Edytowane przez Leia

jjana, kiedyś rzeczywiście pokazywałam je na forum... tak, w Stanach :yes:

jjana one były po 9,90$ za sztukę...to cena po przecenie. Wcześniej była cena 29,90$, potem 14,90$ no i potem 9,90$. Były jeszcze białe i brązowe. Ja je namierzyłam w sklepie a siostra mi kupiła i przysłała. Nie pamiętam teraz nazwy, ale ten sklep widziałam też stacjonarny...

Nesska, bardzo polecam takie rozwiązanie z szybą . Szyba jest hartowana. Teraz widzę, że na zdjęciach szyba wygląda na grubą...ona tylko tak wyszła, ponieważ światło się odbija od tych faz na szybie. Nie mogłam tego uchwycić tak jak chciałam. Mam jeszcze zdjęcia na których chyba lepiej to widać.

http://i1.fmix.pl/fmi2781/290c43b30003ff555296e48f/zdjecie.jpg

Edytowane przez Leia

• 3 weeks później...