Nesska 25.10.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dzustaa piękne te kominki które wrzuciłaś ale Lei zrobił na mnie ogromne wrażenie i nie wyobrażam sobie innego Jest po prostu przepiękny tylko Leia wciąż nie mogę znaleźć takiej mozaiki Ja też w projekcie miałam narożny ale zdecydowaliśmy się na taki Migotka a co tam u Ciebie???? Coś się dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 25.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Nesska, nie wiem czy o tym pisałaś, a ja przeoczyłam, ale napisz proszę jaki macie kolor farby w salonie i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.10.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Dzustaa chyba ten co większość Beckersa light grey Kurczę nie wiem teraz co mam położyć pod kominkiem- parkietu już nie pociągne, na razie położyliśmy byle jakie płytki dopóki nam się wizja kominka nie wyklaruje i teraz nie wiem co mam z tym zrobić. Co by pasowało do tego Leiowego kominka???? Podłogę mam podobną do Lei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 26.10.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A parkietu to nie da się dołożyć? Byłoby to njlepsze rozwiązanie. Nic nie powinno odciągać uwagi od portalu i mozajki na nim. Szyba to byłoby to. Dopiero jak Leia o niej napisała to mnie olśniło, że to najfajniejszy patent na wykończenie podłogi w tym miejscu.U nas w tym roku udało się dojść z pracami do stanu deweloperskiego. Przez zimę czekamy na decyzję odnośnie gazu i na wiosnę ruszamy z pracami wykończeniowymi. I w sumie jeszcze nie zdecydowaliśmy co i jak chcemy zrobić. Mamy trochę pomysłów i przez zimę musimy je doprecyzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 27.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Nesska, to może jeśli nie ma możliwości przedłużenia parkietu, pomyśl o przedłużeniu mozaiki aż na podłogę przed kominkiem, tak jak na wklejonym przeze mnie zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 w takim razie ja ze swojej strony przepraszam Leia no co Ty Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Nesska pisz, co tam z "naszym" kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
earweena 27.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Nesska, można jeszcze obejrzeć gdzie zdjęcia twojego domu? Opisy brzmią ciekawie, ale zdjęć które chyba wklejałaś na poczatku wątku już nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Nesska jesteś ??? bo się świecisz się ma dla Ciebie zdjęcia z szybą...dopiero dzisiaj mogłam je cyknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.11.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Leia jestem wrzucaj fotki 'nasz' kominek jeszcze nie gotowy, mój pan stolarz zawalony robotą więc czekam w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) Leia jestem wrzucaj fotki 'nasz' kominek jeszcze nie gotowy, mój pan stolarz zawalony robotą więc czekam w kolejce jaką cenę w końcu wynegocjowałaś? wrzucam.......mam nadzieję, że teraz nie wyjdą takie "kobyły" jak ostatnio normalnie ta szyba nie jest tak widoczna... na zdjęciach tak wyszła ( i kolor podłogi taki inny...) http://i2.fmix.pl/fmi2942/50516be30028bd6e52965a3a/zdjecie.jpg Edytowane 29 Listopada 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.11.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Leia przepiękny jest na prawdę nie mogę się napatrzeć A skąd takie fajne lusterko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 (edytowane) Nesska dziękuję, ale nie przesadzaj lusterko na razie postawiłam, ale docelowo chyba zawiśnie...ja właśnie chciałam się doradzić w sprawie lustra nad kominkiem. Wcześniej byłam przekonana, ze zawisną takie 4 koniczynki amerykańskie w czarnych ramach ( nie mogę znaleźć zdjęcia bo pousuwałam, ale już je kiedyś pokazywałam może pamiętasz) Kupiłam je w tamtym roku i jak teraz wyciągnęłam to się takie trochę "bycze" wydają... ale mam jeszcze takie prostokątne w szklanej ramie, szerokością idealnie by pasowało nad portal...i teraz nie wiem które szkoda, że zdjęcia z nim nie zrobiłam może innym razem... Edytowane 28 Listopada 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 27.11.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Leia może to Ciebie szukam? Któraś dziewczyna pokazywała na forum 4 koniczynki, a ja szukam od tygodnia. To Ty? W Stanach kupiłaś? Sprzedajesz? Jeśli nie to zdradź proszę gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 jjana, kiedyś rzeczywiście pokazywałam je na forum... tak, w Stanach jjana one były po 9,90$ za sztukę...to cena po przecenie. Wcześniej była cena 29,90$, potem 14,90$ no i potem 9,90$. Były jeszcze białe i brązowe. Ja je namierzyłam w sklepie a siostra mi kupiła i przysłała. Nie pamiętam teraz nazwy, ale ten sklep widziałam też stacjonarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 27.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Normalnie z nieba mi spadasz, bo już na forum chyba posądzano mnie o halucynacje Nikt nie wiedział o jakie lustra chodzi A nazwę sklepu podasz? Na forum jest dziewczyna ze Stanów, która zaoferowała się kupić, tylko musi wiedzieć gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 28.11.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 (edytowane) Nesska, bardzo polecam takie rozwiązanie z szybą . Szyba jest hartowana. Teraz widzę, że na zdjęciach szyba wygląda na grubą...ona tylko tak wyszła, ponieważ światło się odbija od tych faz na szybie. Nie mogłam tego uchwycić tak jak chciałam. Mam jeszcze zdjęcia na których chyba lepiej to widać. http://i1.fmix.pl/fmi2781/290c43b30003ff555296e48f/zdjecie.jpg Edytowane 29 Listopada 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 28.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 jjana nazwę sklepu przypomnę sobie...byłam w tym sklepie osobiście, więc trochę pamięć muszę odświeżyć a jak nie to zapytam siostrę, ale to w sobotę lub niedzielę. Napiszę Ci na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 05.12.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nesska, prześlij proszę namiary na kinkiety (może być na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 21.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Nesska co u Was?? Pozdrawiam przedświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts