Nesska 16.01.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Jutro zrobię lepsze zdjęcie, muszę podjechać za budowę zobaczyć czy będzie grała z moimi płytkami (mam nadzieję, że pasują do siebie bo nie mam już najmniejszego zamiaru szukać czegoś innego, najwyżej wyjdzie kicha) dla przypomnienia http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/6176/ceramica-dell-arte-caro-white-30-x-60-cm.jpg Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Moim zdaniem będzie pasować Nie mogę się doczekać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.01.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Oj poczekasz Ty na te zdjęcia, bo mój M zamierza sam układać te płytki Zobaczymy co mu z tego wyjdzie i kiedy się za to zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Cześć Nesska piękną kuchnie stworzyliście ja też z niecierpliwością czekam na drugą łazienkę z tymi pikowanymi płytkami ... piękne są ... gdzieś już u kogoś widziałam.... mhmm... Podglądam Cię od dziś z zapartym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.01.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Helloł Mugatka Dziękuję i zapaszam Płytki pikowane możliwe, że widziałaś o TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 witam się i ja u Ciebie :)mamy prawie takie same kuchnie (8,3 m). Mamy dopiero SSZ i jeszcze trochę czasu , ale ja juz szukam inspiracji Kuchnia to u mnie będzie największe wyzwanie ;)Bardzo podoba mi się twoja! Pięknie fronty Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.01.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witaj aniqua Wydawało mi się, że kuchnia po wstawieniu mebli zrobi się ciasna ale jednak tak nie jest co mnie oczywiście bardzo cieszy generalnie jestem z niej zadowolona (chociaż wiszące szafki nie bardzo mi się podobają, ja widziałam je troszkę inaczej ale niestety mój M się na moją wizję nie zgodził ) Zapraszam Cię do podglądania (w wolnej chwili przestudiuję Twój dziennik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.01.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 własnie tak patrzyłam , jak to u Ciebie wygląda bo ja mam też wąską kuchnię i jak teraz ją widzę to się zastanawiam , jak ją urządzić . Ja mam kuchnię...hmm nie wiem jak to powiedzieć ..może asymetryczną . jak sobie zobaczysz na planach mojego domu to będziesz wiedziała o co mi chodzi ;)U mnie jeszcze tak surowo i pusto Jedna ściana któtsza a druga dłuższa. wystrój to będę dopiero w przyszłym roku robiła Czekamy na wiosnę z niecierpliwością będę na pewno podglądała Twoje pomysły:) Cieszy mnie ,że jestes zadowolona , bo ja tez obawiam się czy u mnie nie będzie wąsko pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Zajrzałam do Ciebie obejrzałam kuchnię ... piękna Mozaika w dolnej łazience też wygląda ciekawie Lubię brąz i z niecierpliwością czekam na efekt końcowy A możesz napisać co to za mozaika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.01.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 MMajeczka witam Cię serdecznie, a mozaika nie jest w brązach- nie wiem czemu tak wyszła na zdjęciu ale na niej nie ma nic brązowego Ona jest w szarościach, grafit.... tu zdjęcie z bliska (chociaż i tak przekłamuje) http://img22.imageshack.us/img22/3229/20130121163036.jpg I to nie jest mozaika tylko płytka, nie mam pojęcia jaka bo chyba są płytki no name kupowane w lokalnym sklepie. Dużo lepiej wygląda na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 MMajeczka witam Cię serdecznie, a mozaika nie jest w brązach- nie wiem czemu tak wyszła na zdjęciu ale na niej nie ma nic brązowego Ona jest w szarościach, grafit.... tu zdjęcie z bliska (chociaż i tak przekłamuje) I to nie jest mozaika tylko płytka, nie mam pojęcia jaka bo chyba są płytki no name kupowane w lokalnym sklepie. Dużo lepiej wygląda na żywo Na pierwszym zdjęciu wyszła w brązie, teraz dopiero widzę, że z brązem niema nic wspólnego Niemniej dalej uważam, że wygląda ciekawie A mogłabyś zerknąć na opakowanie, tam powinna być nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.01.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Efekt końcowy będzie na pewno super. powiem szczerze ,że nie widziałam jeszcze takich płytek . jak plaster miodu Drogie ? Na zdjęciu wyglądaja rzeczywiście na brązowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.01.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aniqa ja też wcześniej takich nie widziałam, trafiły nam się jak ślepej kurze ziarno. Cały czas szukałam mozaiki w tym stylu ale mozaiki tego typu są baaardzo drogie , a te płytki kosztowały uwaga....80 zł na metr kwadratowy to moim zdaniem bardzo mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.01.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Mmajeczka na opakowaniu napisane jest Hexa Titanio, w googlach ich nie mogę znaleźć :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.01.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wiesz co , za tę cenę to można kupić 1 szt mozaiki 30 cm/30 cm A czasami to się może trafić , tak jak mówisz Ja się chyba skuszę na zestaw podtynkowy slim cały komplet za 399 zł. Stelaż+sedes+ deska+ przyciski .Dobra cena? Tynki dopiero w czerwcu ale moze sobie poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Nesska-mozaika:jawdrop::jawdrop: Kafla biala-:jawdrop: CZEKAM NA REZULTAT KONCOWY-cos czuje ze bedzie OLSNIEWAJACO:wiggle: Jasny gwint-teraz wyczytalam ze to nie mozaika tylko plytka-to juz calkiem szczene zbieram:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.01.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Gumisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 no a gdzie dylemat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.01.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ejjj nie mówiłam nic o dylemacie tylko o opinii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.01.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Chociaż nie ukrywam dylematów to jest.......mnóstwo Nawet nie chce mi się gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts