Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

Jutro zrobię lepsze zdjęcie, muszę podjechać za budowę zobaczyć czy będzie grała z moimi płytkami (mam nadzieję, że pasują do siebie bo nie mam już najmniejszego zamiaru szukać czegoś innego, najwyżej wyjdzie kicha) dla przypomnienia

http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/6176/ceramica-dell-arte-caro-white-30-x-60-cm.jpg

Edytowane przez Nesska

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj aniqua :welcome:

Wydawało mi się, że kuchnia po wstawieniu mebli zrobi się ciasna ale jednak tak nie jest co mnie oczywiście bardzo cieszy ;)

generalnie jestem z niej zadowolona (chociaż wiszące szafki nie bardzo mi się podobają, ja widziałam je troszkę inaczej ale niestety mój M się na moją wizję nie zgodził :sick:)

Zapraszam Cię do podglądania (w wolnej chwili przestudiuję Twój dziennik) ;)

własnie tak patrzyłam , jak to u Ciebie wygląda bo ja mam też wąską kuchnię i jak teraz ją widzę to się zastanawiam , jak ją urządzić .:)

Ja mam kuchnię...hmm nie wiem jak to powiedzieć ..może asymetryczną ;). jak sobie zobaczysz na planach mojego domu to będziesz wiedziała o co mi chodzi ;)U mnie jeszcze tak surowo i pusto ;) Jedna ściana któtsza a druga dłuższa.

wystrój to będę dopiero w przyszłym roku robiła ;)

Czekamy na wiosnę z niecierpliwością;) będę na pewno podglądała Twoje pomysły:)

Cieszy mnie ,że jestes zadowolona , bo ja tez obawiam się czy u mnie nie będzie wąsko ;)

pozdrawiam!! :)

MMajeczka witam Cię serdecznie, a mozaika nie jest w brązach- nie wiem czemu tak wyszła na zdjęciu ale na niej nie ma nic brązowego :no: Ona jest w szarościach, grafit.... tu zdjęcie z bliska (chociaż i tak przekłamuje)

http://img22.imageshack.us/img22/3229/20130121163036.jpg

I to nie jest mozaika tylko płytka, nie mam pojęcia jaka bo chyba są płytki no name kupowane w lokalnym sklepie. Dużo lepiej wygląda na żywo ;)

MMajeczka witam Cię serdecznie, a mozaika nie jest w brązach- nie wiem czemu tak wyszła na zdjęciu ale na niej nie ma nic brązowego :no: Ona jest w szarościach, grafit.... tu zdjęcie z bliska (chociaż i tak przekłamuje)

I to nie jest mozaika tylko płytka, nie mam pojęcia jaka bo chyba są płytki no name kupowane w lokalnym sklepie. Dużo lepiej wygląda na żywo ;)

Na pierwszym zdjęciu wyszła w brązie, teraz dopiero widzę, że z brązem niema nic wspólnego ;)

Niemniej dalej uważam, że wygląda ciekawie :yes:

A mogłabyś zerknąć na opakowanie, tam powinna być nazwa :confused: