Venus_m 23.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 eee tam Dawaj, pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.01.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ojjjjj Venuska ty nie wiesz co mówisz Poczekaj no zrobię sobie odpowiednie zdjęcia żeby ci to obrazowo przedstawić i wtedy zasypię Cię pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.01.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 http://img689.imageshack.us/img689/6275/img4564ld.jpg To jest mój salon, chciałabym mieć zabudowane karnisze np tak: http://img152.imageshack.us/img152/7245/insp53.jpg ale mój M nie chce :: twierdzi, że to nie pasuje, że się zrobi d... itp itd Jak ma to lipnie wyglądać to tak bardzo się przy tym nie będę upierać (chociaż nie znoszę karniszy). I jakby to trzeba zrobić? Zabudować same karnisze czy pociągnąć na całej ścianie? http://img33.imageshack.us/img33/7876/insp57.jpg Sama nie wiem, nie chciałabym przedobrzyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja bym pociągnęła po całej ścianie Na drugiej inspiracji okna są ułożone symetrycznie, więc te wystające listwy automatycznie nabierają dobrych proporcji, ładnie komponują się z resztą, nie przytłaczają, nie rzucają w oczy. U Ciebie wszystko skumulowałoby się w rogu, nie jestem pewna czy to dobrze Może warto poszukać jeszcze jakichś inspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.01.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Prysznic http://img39.imageshack.us/img39/4743/dsc0158c.jpg http://img23.imageshack.us/img23/8300/dsc0155ls.jpg (zdjęcia oczywiście z telefonu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.01.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Chyba jednak odpuszczę sobie te zabudowane karnisze Musiałby je robić mój M a baaaardzo mu się nie chcę za to brać więc postanowiłam być dobrą żoną i mu darować Taka jestem wspaniałomyślna (poza tym czepia się, że wszystko jest po mojemu- czasami muszę iść na kompromis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.01.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Poszukuję takich płytek tylko szarych. Ktoś coś wie? Znalazłam czarne, białe, kremowe ale szarych http://artdevivre.pl/shop/image/cache/data/N9004%20Metro%20Jet%20Black%20(Kopiowanie)-250x250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 30.01.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witaj, bardzo fajne wnętrza się zapowiadają . Apropo karniszy i dodatków nie ukrywam, że będę miała kiedyś z moim m ten sam "problem" , o ile nie większy. Dokopałam się ostatnio do bloga, w którym klasyczne elementy ( w tym zabudowane karnisze są przedstawione w mniej klasycznej formie (czytaj, bardziej przemawiającej do męskiej wyobraźni) : http://www.wymarzonydomani.blogspot.com/search?updated-max=2011-11-21T09:44:00-08:00&max-results=7&start=83&by-date=false Przepraszam, że wklejam całą stronę, ale nie chciałam kopiować tylu zdjęć czyjegoś domu . W sumie te wnętrza są nowoczesno-klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej Nessko, super postępy u Ciebie:wiggle: Pytki w kabinie są prześliczne i idealnie komponują się z tymi białymi:rolleyes: Odnośnie zabudowy karniszy, to powiem Ci szczerze, ze ja nie przepadam, bo są bardzo zobowiązujące, ale jeżeli jednak się na nie zdecydujesz to rób jak najbardziej spójnie, czyli na całych ścianach;) Mam dla Ciebie te szare płytki-cegiełki, ale cena absolutnie nie zachęca:no: Są do kupienia TUTAJ kolekcja Metro Metal. http://pliki.dekordia.pl/mphoto2.php?img=plytki/10093363.jpg&op=resize,fill&cx=325&cy=260&max=260 Jest jeszcze inna seria firmy RAKO -mają inne wymiary http://pliki.dekordia.pl/mphoto2.php?img=plytki/075474.jpg&op=resize,fill&cx=325&cy=260&max=260 Mam nadzieję, że coś wybierzesz:rolleyes: pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.01.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Konwalia helloł Dziękuję za linka (przejrzę w wolnej chwili). Co do karniszy to jednak nie będą zabudowane. Będą normalne, proste, nie rzucające się w oczy Agawi dziękuję za płyteczki, te pierwsze znałam- czekam własnie na wycenę. Cena nie jest aż taka zła zwłaszcza, że potrzebuję ich niewiele- do kuchni na ścianę z okapem. Ciekawa jestem jak wyglądają na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nesska jeżeli listwy/karnisze takie klasyczne to sztukateria po całości pokoju, jeżeli tylko osłona szyny jak np u nas w sypialni i gościnnym, to spokojnie na jednej ścianie płyta g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam sie już lutowo. mimo, iz kilka praktycznych już jest zamieszkałych, pierwszy raz widzę górne łazienki w/g oryginalnego projektu. Faktycznie rozmiar malo ciekawy. :(Utwierdziłam sie w przekonaniu, ze dobrze zrobiłam łącząc dwie łazienki w jedną. Aczkolwiek Wasza kolorystyka bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 O raniusiu ALE PIĘKNA ŁAZIENKA się szykuje . Ta płytka udająca mozaikę wygląda fantastycznie! Rzadko coś robi na mnie takie wrażenie od pierwszego spojrzenia. Zazwyczaj moja sympatia rośnie stopniowo, a tu bach - od razu . Ślicznie będzie Nessko , aż zazdroszczę Ci lokalnego sklepu . Niniejszym, pełnym zachwytu wpisem witam się pięknie i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.02.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nesska jeżeli listwy/karnisze takie klasyczne to sztukateria po całości pokoju, jeżeli tylko osłona szyny jak np u nas w sypialni i gościnnym, to spokojnie na jednej ścianie płyta g-k. Venus karnisze jednak nie będą zabudowane muszę wyszukać jakieś nie rzucające się w oczy ale do tego to jeszcze dłuuuuga droga O raniusiu ALE PIĘKNA ŁAZIENKA się szykuje . Ta płytka udająca mozaikę wygląda fantastycznie! Rzadko coś robi na mnie takie wrażenie od pierwszego spojrzenia. Zazwyczaj moja sympatia rośnie stopniowo, a tu bach - od razu . Ślicznie będzie Nessko , aż zazdroszczę Ci lokalnego sklepu . Niniejszym, pełnym zachwytu wpisem witam się pięknie i pozdrawiam serdecznie Julianna i dziękuję Ta niby mozaika po za fugowaniu wygląda jeszcze lepiej Wieczorem wrzucę zdjęcia Witam sie już lutowo. mimo, iz kilka praktycznych już jest zamieszkałych, pierwszy raz widzę górne łazienki w/g oryginalnego projektu. Faktycznie rozmiar malo ciekawy. :(Utwierdziłam sie w przekonaniu, ze dobrze zrobiłam łącząc dwie łazienki w jedną. Aczkolwiek Wasza kolorystyka bardzo fajna. Niestety łazienka jest mała, wszystko co potrzebne się w niej zmieściło i nie jest ciasno więc jest ok Przecież tańczyć w niej nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.02.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 NESSKA-lazienka wyglada przepieknie-baaaardzo mi sie podoba.Co do pomyslu z listwami ozdobnymi pod sufitem-tez taki mialam-chcialam dokladnie takie jak listwy,ktore zrobil moj maz tylko do gory nogami..ALE MOJEMU TEZ SIE NIE CHCIALO:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.02.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Gumisia listwy przy suficie będą, tylko karnisze nie będą zabudowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nesska Łazienka nabiera kształtów Kafle bardzo fajnie się prezentują Szczególnie te imitujące plastry miodu Efekt końcowy będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Płytki w dolnej łazience śliczne, ale kazde z osobna. Teraz jedne dla drugich są konkurencją. Albo biale z gladkim brązowym, albo brązowa mozaika z gładkimi białymi, te dwie ''faktury'' płytek nie wspólgrają razem. Aczkolwiek efekt finalny może być fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Płytki w dolnej łazience śliczne, ale kazde z osobna. Teraz jedne dla drugich są konkurencją. Albo biale z gladkim brązowym, albo brązowa mozaika z gładkimi białymi, te dwie ''faktury'' płytek nie wspólgrają razem. Aczkolwiek efekt finalny może być fajny. żono m kupując tą mozaikę przez chwilę pomyślałam, że może nie pasować do tych białych płytek, ale postanowiłam zaryzykować bo strasznie mi się spodobała. Efekt jest jaki jest, ja jestem zadowolona bardzo Chociaż zgadzam się z Tobą, że ze sobą konkurują Żono m -przyznaj się nie czytasz postów tylko przeglądasz zdjęcia, nieładnie Mozaika jest w szarościach- o czym pisałam nie raz- na zdjęciach wygląda jak brązowa A tak wygląda mozaika po zafugowaniu: http://img209.imageshack.us/img209/3038/dsc0163la.jpg Półka nad geberitem to jest temat z cyklu "pomysły mojego męża"- miała być z mozaiki albo z tych białych płytek, mój M błysnął zrobił z tych płytek co na podłodze Narazie mu darowałam, jeśli nadal będzie mnie to tak kuło w oczy to niestety trzeba będzie to zmienić (tak tak kochanie nie mówiłam Ci tego żeby nie wywoływać kłótni więc sobie to przeczytasz ) A to moja umywaleczka http://img39.imageshack.us/img39/4527/dsc0166kw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.02.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Cudna łazienka powstaje Mozaika obłędna!!! A białe płytki tez już mi jakiś czas temu wpały w oko Jedyne co bym szybko zmieniła to ta półka nad geberitem albo mozaika albo biała byle nie ta To tak na zachęte dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts