pnna migotka 05.02.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Bardzo ładne płytki, razem i z osobna. Umywalka z armaturą rewelacyjna. Czy taka sama będzie pod prysznicem? Łazienka prezentuje się super. Co do półeczki nad wc poproś ładnie męża, albo przekup jeśli będzie trzeba - co to dla Niego. Nie to, że jest źle ale będzie o wiele lepiej tak jak proponowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Cudna łazienka powstaje Mozaika obłędna!!! A białe płytki tez już mi jakiś czas temu wpały w oko Jedyne co bym szybko zmieniła to ta półka nad geberitem albo mozaika albo biała byle nie ta To tak na zachęte dla męża Dzięki Karola wiem ta półka wygląda fatalnie- nie wiem co nim kierowało dla mnie to było oczywiste, że któraś z tych dwóch ma być na tej półce nie mogłam się zdecydować która wiec nic nie sugerowałam zdałam się na M a tu taki zonk Bardzo ładne płytki, razem i z osobna. Umywalka z armaturą rewelacyjna. Czy taka sama będzie pod prysznicem? Łazienka prezentuje się super. Co do półeczki nad wc poproś ładnie męża, albo przekup jeśli będzie trzeba - co to dla Niego. Nie to, że jest źle ale będzie o wiele lepiej tak jak proponowałaś. Pod prysznicem jest taka: http://img195.imageshack.us/img195/5260/dsc0161pi.jpg Wylewka prysznicowa była kupowana dużo wcześniej niż bateria, nie są od kompletu dlatego nie za bardzo mi się podoba ale na razie zostaje taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Rozszyfrowałaś mnie, najczęscie zerkam tylko na fotki, rzadko czytam;) skoro mozaika jest w szarościach to jest jeszcze fajniejsza niż myślałam. Półkę koniecznie zmień na białą jak reszta płytek. A całośc szarości po zafugowaniu wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.02.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wylewka blee (no przepraszam za szczerość, żeby nie było, że ja taka bezkrytyczna jestem). Kurki rewelka - fajne ustawienie. Ale nawet wylewka nie zmienia tego, że łazienka rewelka;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Migotka nie przepraszaj, mnie też się nie podoba Ale póki co ważniejszych wydatków jest masa A jak u was? Na jakim etapie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.02.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 U nas wciąż SSO. W kwietniu okna, potem elektryka i ine instalacje. Za rok o tej porze mam nadzieję być na takim etapie jak Wy. Ale u nas może się wszystko przeciągnąć, zwłaszcza, że nam się latem rodzina powiększy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ooooo to gratuluję Jak się czujesz? No teraz to jest dla kogo budować ten domek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.02.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dziękuję Czuję się różnie ostatnio lepiej. Tak wszystkie sypialnie na górze będą zajęte;-) Mamy już trzyletnią córkę jutro dowiemy się prawdopodobnie jakiej płci będzie człowiek. A co do wnętrza to wizualizacja sypialni z forum praktycznego mnie też się podoba. Dobre to ustawienie. U Was, gdy nie ma wyjścia na taras to nawet łatwiejsze.... Jak będziesz na budowie to może masz jakiś dmuchany materac żeby dokonać wizualizacji? U nas nic to nie da bo nie mamy zabudowy KG ani wylewek więc się wydaje, że jest dużo więcej miejsca. No i ławeczkę można by mieć... No fajne by to było, gdyby okazało się wygodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mój M w ogóle się nie chcę zgodzić na takie ustawienie, teraz mamy łóżko wciśnięte pod skos i on biedy pod tym skosem śpi chyba ma już traumę Poza tym musiałby przenieść elektrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Może ma więc rację... I jak ja mam zdecydować gdzie w domu zrobić gniazdka elektryczne? Za każdy punkt trzeba zapłacić a poza tym potem coś trzeba będzie maskować... Ustawienie jak w projekcie ma tą zaletę, że się budzisz a tu widoki przez dwa duże okna. Za dużo dylematów a to dopiero początek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.02.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Nesska !!!! Podobają mi się bardzo Twoje wybory Łazienka piękna !!!!!!! Też jestem tego zdania, że półka nad geberitem lepiej wyglądałaby z płytek mozaikowych lub białych Powiedz mi czy umywalka to roca gap ???? jeśli tak to jak poradziłaś sobie z otworem na baterię ???? Mi się ona tak strasznie podoba....dzwoniłam do ROCA i nie ma dostępnych bez otworu na baterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.02.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nesska po zafugowaniu plastry wyglądają świetnie Tylko ta półka Jak będzie trzeba to wystosujemy oficjalne pismo z prośbą o zmianę płytki Co do baterii łazienkowych to nie moja bajka ale u Ciebie pasują Wylewka kiepsko wygląda ale tak jak piszesz są ważniejsze wydatki i z czasem pewnie wymienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Hej Nesska !!!! Podobają mi się bardzo Twoje wybory Łazienka piękna !!!!!!! Też jestem tego zdania, że półka nad geberitem lepiej wyglądałaby z płytek mozaikowych lub białych Powiedz mi czy umywalka to roca gap ???? jeśli tak to jak poradziłaś sobie z otworem na baterię ???? Mi się ona tak strasznie podoba....dzwoniłam do ROCA i nie ma dostępnych bez otworu na baterię Leia Tak umywalka to Roca Gap otwór zatkany zwykła zaślepką- niestety nie można mieć wszystkiego, ale nie wygląda to najgorzej Nesska po zafugowaniu plastry wyglądają świetnie Tylko ta półka Jak będzie trzeba to wystosujemy oficjalne pismo z prośbą o zmianę płytki Co do baterii łazienkowych to nie moja bajka ale u Ciebie pasują Wylewka kiepsko wygląda ale tak jak piszesz są ważniejsze wydatki i z czasem pewnie wymienisz Fajnie, że można na was liczyć Myślę, że jak M poczyta to sam się zreflektuję i zmieni te płytki A wylewka to mi się z jednym kojarzy....i chyba dlatego jej jeszcze nie zmieniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Może ma więc rację... I jak ja mam zdecydować gdzie w domu zrobić gniazdka elektryczne? Za każdy punkt trzeba zapłacić a poza tym potem coś trzeba będzie maskować... Ustawienie jak w projekcie ma tą zaletę, że się budzisz a tu widoki przez dwa duże okna. Za dużo dylematów a to dopiero początek... Dla mnie o wiele lepszym rozwiązaniem byłoby postawić łóżko na tej ścianie bo jak stoi tak jak jest w projekcie to tak naprawdę niewiele miejsca zostaje na przejście to po pierwsze a po drugie przy dużym łóżku np 180 skos który jest w sypialni na nie nachodzi albo prawie nachodzi (muszę sprawdzić dokładnie) więc też nie będzie zbyt komfortowo I tak wyjdzie na moje tylko M musi się o tym przekonać na własnej skórze. A ja na forum, publicznie zobowiązuję się spać pod tym skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Leia dla ciebie zdjęcie z zaślepką http://img254.imageshack.us/img254/8721/dsc0165je.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Leia dla ciebie zdjęcie z zaślepką http://img254.imageshack.us/img254/8721/dsc0165je.jpg Nesska dziękuję baaardzo rzeczywiście wygląda ok ... a jaki masz rozmiar umywalki i długość wylewki ??? wiesz jeszcze można w tą dziurę wstawić dozownik do mydła.... Ta mozaika szara jest rewelacyjna !!!!!!!!! pisałaś, ze w jakimś sklepie u siebie kupowałaś....to jakaś sieciówka ??? a pamiętasz nazwę ( coś więcej do tego co już pisałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nesska, Ale u Ciebie pięknie. ja jakbym się nie zgapiła to miałabym zabudowane karnisze... No cóż może kiedyś, przy następnym remoncie? Łazienka prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Umywalka ma rozmiar 35x32 wylewka nie pamiętam dokładnie coś koło 15cm (zapytam m jak wróci). Dozownik też rozważałam i nie wykluczone, że kiedyś będzie Mozaikę kupowaliśmy w hurtowni która się nazywa Bomar2 z tego co wiem w innych miastach też mają swoje oddziały a magazyn centralny w Krakowie. Płytki się nazywały Hexa Titanio -w necie nic o nich nie znalazłam. A mozaika była jeszcze w brązach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Illusjon dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nessko, płytki po zafugowaniu wyglądają ślicznie, półka powinna być raczej z mozaiki, bo jak potniesz te białe płytki to tez może wyjść zonk:sick: zastanawiam się tylko czy ta umywalka nie jest za mała? czy tylko tak wyszła na zdjęciu? Trzymam kciuki za całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts