Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

Bardzo ładne płytki, razem i z osobna. Umywalka z armaturą rewelacyjna. Czy taka sama będzie pod prysznicem? Łazienka prezentuje się super. Co do półeczki nad wc poproś ładnie męża, albo przekup jeśli będzie trzeba - co to dla Niego. Nie to, że jest źle ale będzie o wiele lepiej tak jak proponowałaś.

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :)

Cudna łazienka powstaje :)

Mozaika obłędna!!! A białe płytki tez już mi jakiś czas temu wpały w oko ;)

Jedyne co bym szybko zmieniła to ta półka nad geberitem :sick: albo mozaika albo biała byle nie ta ;)

To tak na zachęte dla męża :p

:hug:

Dzięki Karola :D wiem ta półka wygląda fatalnie- nie wiem co nim kierowało dla mnie to było oczywiste, że któraś z tych dwóch ma być na tej półce nie mogłam się zdecydować która wiec nic nie sugerowałam zdałam się na M a tu taki zonk :sick:

Bardzo ładne płytki, razem i z osobna. Umywalka z armaturą rewelacyjna. Czy taka sama będzie pod prysznicem? Łazienka prezentuje się super. Co do półeczki nad wc poproś ładnie męża, albo przekup jeśli będzie trzeba - co to dla Niego. Nie to, że jest źle ale będzie o wiele lepiej tak jak proponowałaś.

Pod prysznicem jest taka:

http://img195.imageshack.us/img195/5260/dsc0161pi.jpg

Wylewka prysznicowa była kupowana dużo wcześniej niż bateria, nie są od kompletu dlatego nie za bardzo mi się podoba ale na razie zostaje taka ;)

Dziękuję;-) Czuję się różnie ostatnio lepiej. Tak wszystkie sypialnie na górze będą zajęte;-) Mamy już trzyletnią córkę jutro dowiemy się prawdopodobnie jakiej płci będzie człowiek.

A co do wnętrza to wizualizacja sypialni z forum praktycznego mnie też się podoba. Dobre to ustawienie. U Was, gdy nie ma wyjścia na taras to nawet łatwiejsze.... Jak będziesz na budowie to może masz jakiś dmuchany materac żeby dokonać wizualizacji? U nas nic to nie da bo nie mamy zabudowy KG ani wylewek więc się wydaje, że jest dużo więcej miejsca. No i ławeczkę można by mieć... No fajne by to było, gdyby okazało się wygodne!

Może ma więc rację... I jak ja mam zdecydować gdzie w domu zrobić gniazdka elektryczne? Za każdy punkt trzeba zapłacić a poza tym potem coś trzeba będzie maskować... Ustawienie jak w projekcie ma tą zaletę, że się budzisz a tu widoki przez dwa duże okna. Za dużo dylematów a to dopiero początek...

Hej Nesska :bye: !!!! Podobają mi się bardzo Twoje wybory :yes:

Łazienka piękna !!!!!!! Też jestem tego zdania, że półka nad geberitem lepiej wyglądałaby z płytek mozaikowych lub białych :yes:

Powiedz mi czy umywalka to roca gap ???? jeśli tak to jak poradziłaś sobie z otworem na baterię ???? Mi się ona tak strasznie podoba....dzwoniłam do ROCA i nie ma dostępnych bez otworu na baterię :(

Nesska po zafugowaniu plastry wyglądają świetnie :yes: Tylko ta półka :eek: Jak będzie trzeba to wystosujemy oficjalne pismo z prośbą o zmianę płytki ;) :lol2:

Co do baterii łazienkowych to nie moja bajka ale u Ciebie pasują :) Wylewka kiepsko wygląda :roll: ale tak jak piszesz są ważniejsze wydatki i z czasem pewnie wymienisz :)

Hej Nesska :bye: !!!! Podobają mi się bardzo Twoje wybory :yes:

Łazienka piękna !!!!!!! Też jestem tego zdania, że półka nad geberitem lepiej wyglądałaby z płytek mozaikowych lub białych :yes:

Powiedz mi czy umywalka to roca gap ???? jeśli tak to jak poradziłaś sobie z otworem na baterię ???? Mi się ona tak strasznie podoba....dzwoniłam do ROCA i nie ma dostępnych bez otworu na baterię :(

Leia :welcome:

Tak umywalka to Roca Gap otwór zatkany zwykła zaślepką- niestety nie można mieć wszystkiego, ale nie wygląda to najgorzej ;)

Nesska po zafugowaniu plastry wyglądają świetnie :yes: Tylko ta półka :eek: Jak będzie trzeba to wystosujemy oficjalne pismo z prośbą o zmianę płytki ;) :lol2:

Co do baterii łazienkowych to nie moja bajka ale u Ciebie pasują :) Wylewka kiepsko wygląda :roll: ale tak jak piszesz są ważniejsze wydatki i z czasem pewnie wymienisz :)

Fajnie, że można na was liczyć :D Myślę, że jak M poczyta to sam się zreflektuję i zmieni te płytki :o

A wylewka to mi się z jednym kojarzy....i chyba dlatego jej jeszcze nie zmieniałam :rotfl:

Może ma więc rację... I jak ja mam zdecydować gdzie w domu zrobić gniazdka elektryczne? Za każdy punkt trzeba zapłacić a poza tym potem coś trzeba będzie maskować... Ustawienie jak w projekcie ma tą zaletę, że się budzisz a tu widoki przez dwa duże okna. Za dużo dylematów a to dopiero początek...

Dla mnie o wiele lepszym rozwiązaniem byłoby postawić łóżko na tej ścianie bo jak stoi tak jak jest w projekcie to tak naprawdę niewiele miejsca zostaje na przejście to po pierwsze a po drugie przy dużym łóżku np 180 skos który jest w sypialni na nie nachodzi albo prawie nachodzi (muszę sprawdzić dokładnie) więc też nie będzie zbyt komfortowo :bash: I tak wyjdzie na moje tylko M musi się o tym przekonać na własnej skórze. A ja na forum, publicznie zobowiązuję się spać pod tym skosem :D

Leia dla ciebie zdjęcie z zaślepką

http://img254.imageshack.us/img254/8721/dsc0165je.jpg

Nesska dziękuję baaardzo :hug: rzeczywiście wygląda ok :yes: ...

a jaki masz rozmiar umywalki i długość wylewki ???

wiesz jeszcze można w tą dziurę wstawić dozownik do mydła....

Ta mozaika szara jest rewelacyjna !!!!!!!!! pisałaś, ze w jakimś sklepie u siebie kupowałaś....to jakaś sieciówka ??? a pamiętasz nazwę ( coś więcej do tego co już pisałaś... ;)

Umywalka ma rozmiar 35x32 wylewka nie pamiętam dokładnie coś koło 15cm (zapytam m jak wróci).

Dozownik też rozważałam i nie wykluczone, że kiedyś będzie :)

Mozaikę kupowaliśmy w hurtowni która się nazywa Bomar2 z tego co wiem w innych miastach też mają swoje oddziały a magazyn centralny w Krakowie. Płytki się nazywały Hexa Titanio -w necie nic o nich nie znalazłam. A mozaika była jeszcze w brązach :D

Nessko,

płytki po zafugowaniu wyglądają ślicznie, półka powinna być raczej z mozaiki, bo jak potniesz te białe płytki to tez może wyjść zonk:sick:

zastanawiam się tylko czy ta umywalka nie jest za mała?:eek: czy tylko tak wyszła na zdjęciu?

Trzymam kciuki za całą resztę:bye: