Nesska 05.02.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Agawi umuwalka jest mała i oczywiście byłoby lepiej gdyby była większa ale nie jest źle, jest baardzo wygodna. Mamy bardzo małą tą łazienkę i większa nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Meżu Nesski prosimy o zmianę płytki przy zabudowie pólki nad geberitem, ta ktora jest popsuje cały efekt. Radzimy z serca a nie z zawiści....HOWK!!! Dziewczyny większa umywalka tam nie wejdzie przerabiałam ten problem, my mamy wąską a i tak dochodzi do kolizji z drzwiami od kabiny, musiałam dać odbojnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nessko zapytam jeszcze, ktory Wy projekt Praktycznego budujecie, skoro nie macie tarasu przy sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Żono m możesz na chwilę wrzucić zdjęcia tej waszej łazienki na dole? Chciałam zobaczyć jak to wygląda kiedy już jest wszystko umywalka, drzwi od kabiny no i kibelek. My budujemy 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A to wszystko jasne. Zastanawiał mnie brak tego tarasu...... Nessko a podasz mejla?Podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.02.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nesska-wrocilam sie do tylu-tez jestem za zmiana kafli na polce;)Poza tym jest PIEKNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.02.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nessko fotki prześlę jutro, bo mam na stacjonarnym a teraz jestem przy laptopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mąż Nesski zapewne nie jest zachwycony naszymi uwagami.... Ale tak serio to wielki szacun, że sam kładzie płytki i to bardzo dobrze mu wychodzi;-) Pozdrowienia dla Pana M;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 M stwierdził, że jakbym nie zasugerowała zmiany tych płytek to nikt by się nie zorientował Migotko mój M to wszystko sam robi- chodząca złota rączka No ale czasami jak coś wymyśli to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nesska nie narzekaj... Mój M twierdzi, że potrzebuje stołka obrotowego z gwintem w dobrą stronę, żeby żarówkę wkręcić i jestem skłonna z nim się zgodzić. Tośmy się dobrali, ja nie gotująca - on nie majsterkowicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A mój majsterkowicz gotujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Myślę, że żadna z dziewczyn nie zasugerowała się Twoim wpisem Nie było szans abyśmy się nie zorientowały bo płytka rzuca się w oczy i tam po prostu nie pasuje Brawa dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ślężankaaa ja o tym wiem, a M coś musiał powiedzieć (chyba mu się głupio zrobiło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.02.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Koniecznie musisz mu powiedzieć, że został pochwalony za wykonaną pracę Żeby nie było że tylko go krytykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.02.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Mój kafelków nie kładzie, chociaż wiele potrafi w domu sam zrobić. Gotuje bosko i ma inne, rozliczne talenty o których nie wypada mi mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.02.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Koniecznie musisz mu powiedzieć, że został pochwalony za wykonaną pracę Żeby nie było że tylko go krytykują Nie muszę mówić, podczytuję wątek więc już wie Mój kafelków nie kładzie, chociaż wiele potrafi w domu sam zrobić. Gotuje bosko i ma inne, rozliczne talenty o których nie wypada mi mówić No popatrz a mojemu się wydaję, że jest wyjątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 o swojej wyjątkowości są przekonani wszyscy mężczyżni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.02.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ale łada łazienka genialna "mozaika" i widzę moje piękne płytki Gdzie kupowałaś zaślepkę do umywalki? U mnie roca dalej straszy dziurą może czas coś na to zaradzić Idę nadrabiać resztę bo dawno tutaj nie zaglądałam Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.02.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Two twoje płytki bo Twoja łazienka była moją jedyną inspiracją Gdybym mozaikę taka jak Ty masz znalazła w rozsądnej cenie to na pewno ją też bym ściągnęła Jak ja się cieszę, że trafiłam na twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts