kamiku 06.02.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nesska, lazienka zapowiada sie super, piekne plytki, ciekawa mozaika - cudnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.02.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Bardzo mi miło, że udało mi się kogoś tak twórczo zainspirować Twoja mozaika też jest śliczna a z moją sama wiesz, że to był ślepy traf, że udało się ją kupić. Pamiętam że zbieraliśmy potrzebne metry we wszystkich castoramach w Lyon a potem, w drodze powrotnej do PL ledwo zmieściliśmy się w samochodzie Cofnęłam się kilka stron wstecz i zauważyłam, że nie skomentowałam mebelków w kuchni, chociaż widziałam i podziwiałam Bardzo ładnie wyszło A wiesz, że ja też miałam taki moment gdy rozważałam szklane gałki do kuchni tylko ja chciałam gładkie kulki, bez szlifu a co najlepsze dalej nie zdecydowałam co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 06.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Umywalka ma rozmiar 35x32 wylewka nie pamiętam dokładnie coś koło 15cm (zapytam m jak wróci). Dozownik też rozważałam i nie wykluczone, że kiedyś będzie Nesska a jak dużą masz łazienkę ? ja wzięłam do swojej tą umywalkę 50x 42...do łazienki o wymiarach dł.4 metry, szer. 1,2 m....kurde...może mogłam wziąć mniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.02.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nesska, lazienka zapowiada sie super, piekne plytki, ciekawa mozaika - cudnie bedzie kamiku dziękuję Bardzo mi miło, że udało mi się kogoś tak twórczo zainspirować Twoja mozaika też jest śliczna a z moją sama wiesz, że to był ślepy traf, że udało się ją kupić. Pamiętam że zbieraliśmy potrzebne metry we wszystkich castoramach w Lyon a potem, w drodze powrotnej do PL ledwo zmieściliśmy się w samochodzie Cofnęłam się kilka stron wstecz i zauważyłam, że nie skomentowałam mebelków w kuchni, chociaż widziałam i podziwiałam Bardzo ładnie wyszło A wiesz, że ja też miałam taki moment gdy rozważałam szklane gałki do kuchni tylko ja chciałam gładkie kulki, bez szlifu a co najlepsze dalej nie zdecydowałam co chce pamiętam jak to było z tą Twoją mozaiką, dlatego my bardzo długo wstrzymywaliśmy się z tą łazienką bo cały czas miałam nadzieję, że i nasz castorama rzuci takie. no niestety nie doczekałam się- ale wcale nie żałuję bo ta co mamy też mi się podoba co do gałek w kuchni to ta szklana mi zupełnie nie pasowała- kupiłam jedną do przymiarki i wyglądała naprawdę fatalnie co nie znaczy, że ich gdzie indziej nie wcisnę bo bardzo mi się podobają Nesska a jak dużą masz łazienkę ? ja wzięłam do swojej tą umywalkę 50x 42...do łazienki o wymiarach dł.4 metry, szer. 1,2 m....kurde...może mogłam wziąć mniejszą nasza łazienka ma niecałe trzy metry. nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas umywalka wypada w przejściu mało tego na umywalkę otwierają się drzwi prysznicowe więc nie może być większa wrzucam rzut parteru, zobacz sobie jak to u nas wygląda http://www.projektyzwizja.pl/pub/floor_large_img/praktyczny-33e21322a69305e98a9caebd37ea56d1c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nessko piękna łazienka Ci powstaje Buźka Ps a karnisze obudowane tak jak u mnie?bez sztukaterii?może tak by Wam odpowiadało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.02.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga nie kojarzę jak Ty masz, muszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.02.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Czy ja już tu się witałam ? Przyszłam, podejrzałam i pochwalić chciałam....cudna łazienka, w moich ulubionych pikowanych płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.02.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 MarJel Witam, zapraszam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 To kiedy Mężuś dokona uroczystego skucia płytek z półeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.02.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nie wiem, ale jak mu powiedziałam, że musi to zrobić bo jak nie to wyjdę przed wami na taką co nie ma wpływu na swojego chłopa to wiecie co powiedział? Żebym sobie zdjęcie w paintcie przerobiła i wrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 06.02.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nie wiem, ale jak mu powiedziałam, że musi to zrobić bo jak nie to wyjdę przed wami na taką co nie ma wpływu na swojego chłopa to wiecie co powiedział? Żebym sobie zdjęcie w paintcie przerobiła i wrzuciła :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Mądrala ten Twój mąż http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif A co do umywalek dziewczyny, to jeżeli tylko pozwala na to rozmiar łazienki, to róbcie jak największą, bo inaczej chlapanie gwarantowane:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.02.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nie wiem, ale jak mu powiedziałam, że musi to zrobić bo jak nie to wyjdę przed wami na taką co nie ma wpływu na swojego chłopa to wiecie co powiedział? Żebym sobie zdjęcie w paintcie przerobiła i wrzuciła Spryciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 nesska fotki poszły na mejla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aga nie kojarzę jak Ty masz, muszę sprawdzić Jak będę latać z aparatem to zrobię Ci zdjęcie samej zabudowy - to swojemu M pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nesska, w nawiązaniu do Twojego maila....wiesz, ze my jestesmy praktycznie sąsiadkami? Zaraz skrobnę pw:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.02.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Żono m dziękuję za zdjęcia Aga zrób zrób może się przekona Hazelka to ty już nie rób tej galerii! Wproszę się na kawę i na żywo pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nessko a co z 3 łazienką jakieś pomysły? No i czekam na pozostałe pomieszczenia bo powiem szczerze umieram z ciekawości;-)p.s. 2 bedzie chłopak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 08.02.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Trzeciej łazienki na razie nie robimy Finansowo się nie wyrobimy a myślimy na wiosnę się wprowadzać poza tym nie mam na nią pomysłu. Poczekam aż coś ciekawego wpadnie mi do głowy nie śpieszy mi się Czyli będzie parka???? Ale fajnie mam nadzieję, że nam też się tak trafi Z wieści budowlanych: zamontowali nam drzwi wewnętrzne Na razie zrobiliśmy tylko na dole, góra sobie jeszcze poczeka :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.02.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 no to czekam na foty drzwi Ps. Czy ja się już u Ciebie oficjalnie witałam, bo jeżeli nie to serdecznie przepraszam ( skleroza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts