Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo mi miło, że udało mi się kogoś tak twórczo zainspirować :hug: Twoja mozaika też jest śliczna :yes: a z moją sama wiesz, że to był ślepy traf, że udało się ją kupić. Pamiętam że zbieraliśmy potrzebne metry we wszystkich castoramach w Lyon a potem, w drodze powrotnej do PL ledwo zmieściliśmy się w samochodzie :lol2:

Cofnęłam się kilka stron wstecz i zauważyłam, że nie skomentowałam mebelków w kuchni, chociaż widziałam i podziwiałam :) Bardzo ładnie wyszło :yes: A wiesz, że ja też miałam taki moment gdy rozważałam szklane gałki do kuchni :D tylko ja chciałam gładkie kulki, bez szlifu ;) a co najlepsze dalej nie zdecydowałam co chce :p

Umywalka ma rozmiar 35x32 wylewka nie pamiętam dokładnie coś koło 15cm (zapytam m jak wróci).

Dozownik też rozważałam i nie wykluczone, że kiedyś będzie :)

Nesska a jak dużą masz łazienkę ? ja wzięłam do swojej tą umywalkę 50x 42...do łazienki o wymiarach dł.4 metry, szer. 1,2 m....kurde...może mogłam wziąć mniejszą :sick:

Nesska, lazienka zapowiada sie super, piekne plytki, ciekawa mozaika - cudnie bedzie :wiggle:

kamiku dziękuję :hug:

Bardzo mi miło, że udało mi się kogoś tak twórczo zainspirować :hug: Twoja mozaika też jest śliczna :yes: a z moją sama wiesz, że to był ślepy traf, że udało się ją kupić. Pamiętam że zbieraliśmy potrzebne metry we wszystkich castoramach w Lyon a potem, w drodze powrotnej do PL ledwo zmieściliśmy się w samochodzie :lol2:

Cofnęłam się kilka stron wstecz i zauważyłam, że nie skomentowałam mebelków w kuchni, chociaż widziałam i podziwiałam :) Bardzo ładnie wyszło :yes: A wiesz, że ja też miałam taki moment gdy rozważałam szklane gałki do kuchni :D tylko ja chciałam gładkie kulki, bez szlifu ;) a co najlepsze dalej nie zdecydowałam co chce :p

pamiętam jak to było z tą Twoją mozaiką, dlatego my bardzo długo wstrzymywaliśmy się z tą łazienką bo cały czas miałam nadzieję, że i nasz castorama rzuci takie. no niestety nie doczekałam się- ale wcale nie żałuję bo ta co mamy też mi się podoba :)

co do gałek w kuchni to ta szklana mi zupełnie nie pasowała- kupiłam jedną do przymiarki i wyglądała naprawdę fatalnie :no: co nie znaczy, że ich gdzie indziej nie wcisnę bo bardzo mi się podobają :D

Nesska a jak dużą masz łazienkę ? ja wzięłam do swojej tą umywalkę 50x 42...do łazienki o wymiarach dł.4 metry, szer. 1,2 m....kurde...może mogłam wziąć mniejszą :sick:

nasza łazienka ma niecałe trzy metry. nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas umywalka wypada w przejściu mało tego na umywalkę otwierają się drzwi prysznicowe więc nie może być większa :no:

wrzucam rzut parteru, zobacz sobie jak to u nas wygląda

http://www.projektyzwizja.pl/pub/floor_large_img/praktyczny-33e21322a69305e98a9caebd37ea56d1c.jpg

Trzeciej łazienki na razie nie robimy :no: Finansowo się nie wyrobimy a myślimy na wiosnę się wprowadzać poza tym nie mam na nią pomysłu. Poczekam aż coś ciekawego wpadnie mi do głowy nie śpieszy mi się :)

Czyli będzie parka???? Ale fajnie mam nadzieję, że nam też się tak trafi :D

Z wieści budowlanych: zamontowali nam drzwi wewnętrzne :) Na razie zrobiliśmy tylko na dole, góra sobie jeszcze poczeka :D:D:D