Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Migotko budowę zaczęliśmy dwa lata temu :)

A oto i nasze dzwi:

http://img221.imageshack.us/img221/4995/img4675b.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/1269/img4667b.jpg

W rzeczywistości nie są takie żółte, chociaż śnieżnobiałe też nie ( czego żałuję bo ja bym wolała bielutkie ale M nie chciał).

Jak zobaczyłam zdjęcie z komórki to się przeraziłam (takie żółte wyszły) ale na żywo jest fajnie. :)

Aaaa i zapomniałam Migotko drzwi zewnętrzne mamy- takie same ja miejscy :)

Natalia Stanko dziękuję :D Mam nadzieję, że się okażą porządne i będą nam służyć dopóki się nie znudzą :D:D

Drzwi bardzo ładne i pasują do całości koncepcji. Ja szukam czegoś nowoczesnego, co nie przeszkadza mi docenić ich urody.

Nessko, witam sie u Ciebie po raz pierwszy.

Jak to sie stało, że ja tu wczesniej nie trafiłam ? ;) Fajne wnetrza sie zapowiadaja.

Mam malutka prośbę: czy mogłabyś pokazac ściane z okapem?

Mam podobną kuchnię do twojej (układ, fronty, blaty) i nie mogę zdecydowac sie na okap. Koncepcja zmieniała mi sie juz chyba milion razy, od okapu retro po nowoczesny, od czarnego przez inox po biały :bash:

LIcze na to, ze gdy zobacze jak wyglada to u Ciebie to mnie nagle olśni ;)

Cześć. Przyfrunęłam tu do Ciebie z wątku o kuchniach ;) Piekna łazienka Wam się szykuje. Jest przecudnie klasyczna. Zwłaszcza prysznic. Bardzo mi się podoba. Drzwi też śliczne, a z kuchnią trzeba być cierpliwą i poczekać na efekt końcowy. Wrzucisz zdjęcia jak już wszystko będzie zamontowane?

Pozdrowienia

elizakop :welcome:

Oczywiście, że wrzucę zdjęcia jak już będzie gotowa. Jak na razie musieliśmy ją zupełnie rozmontować i wynieść wszystkie meble bo nam płytki w kuchni z jak dotąd nie znanej przyczyny odłażą :sick: Nie wiadomo czy to wina kleju czy pana który te płytki przyklejał :(

Gumisia aj low ju:D:D:D Kuchnia mi się bardzo podoba, chociaż gdyby to była tylko moja kuchnia to pewne rzeczy zrobiłabym inaczej :)

Nesska,

A mnie się Twoja kuchnia podoba. Pamiętaj, że okap nie jest raz i na zawsze.

Każdy zresztą nawet najbardziej wymarzony w końcu się opatrzy i znudzi.

A z płytkami faktycznie kłopot. Jeżeli to wina złego przygotowania ściany to chyba wypadałoby, żeby kafelkarz zrobił je jeszcze raz gratis.

Nie wiem tylko, czy da się je odzyskać?

Nessaka, jak by nie było, ty kuchnie masz i jest ona bardzo ładna.

Ja się dowiedziałam w czwartek, że umowa na moją kuchnię którą miała być montowana od przyszłego tygodnia zawieruszyła się i jeszcze kuchnia nawet nie została skierowana do produkcji. Całość opóźni się o 5-6 tyg.

Opisałam zresztą cała sytuację u siebie.

Zazdraszczam, że Ty już swoja masz :hug:

Illu co z tego, że mam kuchnię jak jeszcze tyle rzeczy brakuje że...:sick: Na wiosnę mam zamiar się wprowadzać a mój M ma teraz taki zapierdziel w pracy, że nie ma szans żeby się wziął za coś w domu...

W ogóle dopadła mnie depresja, już mam dosyć tej zimy PILNIE POTRZEBUJĘ SŁOŃCA!!!