Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Sąsiadeczko:bye: Wreszcie sie załapałam na jakies foteczki:) Bardzo mi sie podoba kuchnia, choc nie jest po mojemu:)

Zapraszam na kawke, jak bedziesz kiedys miała chwilkę:yes:

EDIT: A w kwestii wiosny...a raczej jej braku, nic nie napiszę:bash: Mi choruje juz drugi tydz:(

Edytowane przez hazeleyes1982

Illu co z tego, że mam kuchnię jak jeszcze tyle rzeczy brakuje że...:sick: Na wiosnę mam zamiar się wprowadzać a mój M ma teraz taki zapierdziel w pracy, że nie ma szans żeby się wziął za coś w domu...

W ogóle dopadła mnie depresja, już mam dosyć tej zimy PILNIE POTRZEBUJĘ SŁOŃCA!!!

Nesska Kochana :hug:

Wierzę, że jesteś przemęczona i masz depresję, bo i ja bardziej z tych południowych jestem, a w naszych polskich klimatach to zamarzam i marnieję.

Trzymam kciuki za przeprowadzkę. moja też się przesunęła.

Mój mąż tez właściwie nie bierze udziału w działaniach na froncie, tylko wciąż w pracy i poza domem.

Ale jakby nie patrzeć to też dla domu.

Może jak obie będziemy wypatrywać słońca to wcześniej zawita. idea.gif

Illu jakich robót???? Już zapomniałam, że ten dom powstaję :bash: Nie no żartuje ;)

Właśnie M mi wczoraj oznajmił, że trzeba wybrać nowe płytki do kuchni (bo poprzednie odlazły:eek:) więc chyba zamierza się wreszcie za coś wziąć :rolleyes: Dzisiaj biorę się za poszukiwania płytek- nie wiem czy zmieniać koncepcję czy zostać przy tej co była? (był szary matowy gres) Pooglądam sobie może coś innego mi wpadnie w oko :D

Zastanawiam się jakie zrobić lustro w dolnej łazience? Początkowo miało być jak największe, na całą szerokość ściany, od drzwi do kabiny, bez ramy....

http://img716.imageshack.us/img716/5835/img4602l.jpg

Ale teraz sobie myślę, że może fajniej by wyglądało w ramie???? Tylko jest oczywiście zonk...bo na tym lustrze i to na samej krawędzie wychodzą gniazdka

http://img42.imageshack.us/img42/548/img4600v.jpg

No i co zrobić takie wąziutkie nieduże lustro, tylko nad samą umywalką??? Czy sobie darować tą ramę i zrobić na całej ścianie???

Wow, Nessko, nie byłam wcześniej zachwycona tą mozaiką, ale widzę, że to po prostu kwestia zdjęcia. Wreszcie widać, że jest naprawdę bardzo fajna :yes:

Z lustrem... hmm.. sama nie wiem co doradzić. Masz dookoła dosyć proste formy, więc ozdobna rama mogłaby być fajnym akcentem. Z drugiej strony duża gładka tafla też będzie ładna, a łazienka pewnie wizualnie zyska na przestronności.

Tak czy inaczej szykuje się u Ciebie świetne wnętrze :)