Nesska 24.02.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Szczerze- u nas wiosny ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Hej Sąsiadeczko Wreszcie sie załapałam na jakies foteczki:) Bardzo mi sie podoba kuchnia, choc nie jest po mojemu:) Zapraszam na kawke, jak bedziesz kiedys miała chwilkę EDIT: A w kwestii wiosny...a raczej jej braku, nic nie napiszę Mi choruje juz drugi tydz:( Edytowane 24 Lutego 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.02.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Hej hazelka Z zaproszenia chętnie skorzystam, ale jak już śniegi stopnieją. Zbuntowałam się i póki nie muszę z domu nie wychodzę Echh widzisz jakoś dużo u nas tych wirusów w tym roku- my na szczęście już zdrowi ale też nas długo trzymało przeziębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Illu co z tego, że mam kuchnię jak jeszcze tyle rzeczy brakuje że... Na wiosnę mam zamiar się wprowadzać a mój M ma teraz taki zapierdziel w pracy, że nie ma szans żeby się wziął za coś w domu... W ogóle dopadła mnie depresja, już mam dosyć tej zimy PILNIE POTRZEBUJĘ SŁOŃCA!!! Nesska Kochana Wierzę, że jesteś przemęczona i masz depresję, bo i ja bardziej z tych południowych jestem, a w naszych polskich klimatach to zamarzam i marnieję. Trzymam kciuki za przeprowadzkę. moja też się przesunęła. Mój mąż tez właściwie nie bierze udziału w działaniach na froncie, tylko wciąż w pracy i poza domem. Ale jakby nie patrzeć to też dla domu. Może jak obie będziemy wypatrywać słońca to wcześniej zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.02.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 W ogóle dopadła mnie depresja, już mam dosyć tej zimy PILNIE POTRZEBUJĘ SŁOŃCA!!! Na forum tylko sloneczko swieci... http://www.sp12.miasto.zgierz.pl/unia-2/kosmos/images/sloneczki1222222222222222222222.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Może jak obie będziemy wypatrywać słońca to wcześniej zawita. [ATTACH=CONFIG]172799[/ATTACH] To ja trzecia do wypatrywania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.02.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Oooo widzę, że nie tylko ja spragniona słońca Mariomili dziękuję Od razu humor mi się poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Oooo widzę, że nie tylko ja spragniona słońca Mariomili dziękuję Od razu humor mi się poprawił I tak ma być !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nesska, Głowa do góry, będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Nessko, no dzis to już chyba widac wiosnę?! U mnie jest;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.03.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Nesska-wpadam do ulubionych watkow wczesno-wiosenne usciski zostawic:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.03.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 No i co przyszła wiosna na chwilę, nadziei narobiła i doooopa Poszła se..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.03.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A u nas nic się nie dzieje, przestój totalny.....Nie wiem kiedy ten mój się za to weźmie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.03.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Helloł Gumisia Wróciłaś na forum czy to tylko na chwileczkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Hej Nesska, Jak tam na froncie robót? Depresja przeszła? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.03.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Illu jakich robót???? Już zapomniałam, że ten dom powstaję Nie no żartuje Właśnie M mi wczoraj oznajmił, że trzeba wybrać nowe płytki do kuchni (bo poprzednie odlazły:eek:) więc chyba zamierza się wreszcie za coś wziąć Dzisiaj biorę się za poszukiwania płytek- nie wiem czy zmieniać koncepcję czy zostać przy tej co była? (był szary matowy gres) Pooglądam sobie może coś innego mi wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.03.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Zastanawiam się jakie zrobić lustro w dolnej łazience? Początkowo miało być jak największe, na całą szerokość ściany, od drzwi do kabiny, bez ramy....http://img716.imageshack.us/img716/5835/img4602l.jpgAle teraz sobie myślę, że może fajniej by wyglądało w ramie???? Tylko jest oczywiście zonk...bo na tym lustrze i to na samej krawędzie wychodzą gniazdkahttp://img42.imageshack.us/img42/548/img4600v.jpgNo i co zrobić takie wąziutkie nieduże lustro, tylko nad samą umywalką??? Czy sobie darować tą ramę i zrobić na całej ścianie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wow, Nessko, nie byłam wcześniej zachwycona tą mozaiką, ale widzę, że to po prostu kwestia zdjęcia. Wreszcie widać, że jest naprawdę bardzo fajna Z lustrem... hmm.. sama nie wiem co doradzić. Masz dookoła dosyć proste formy, więc ozdobna rama mogłaby być fajnym akcentem. Z drugiej strony duża gładka tafla też będzie ładna, a łazienka pewnie wizualnie zyska na przestronności. Tak czy inaczej szykuje się u Ciebie świetne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.03.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ejj baby ja teraz z innej beczki... Jako, że idzie wiosna lato czas najwyższy się wziąć za siebie Chciałam się zapisać na fitness polecacie coś fajnego???? Jakieś lekkie i przyjemne zajęcia- może taneczne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts