Drop_Inn 15.03.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 To może zumba? A jeśli wolisz poćwiczyć sama w domu bardzo polecam treningi Ewy Chodkowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.03.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Właśnie zastanawiam się nad zumbą...To mogłoby być fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja lubię TBC - Total Body Condition Dobre na wszystkie partie najbardziej to i tak polecam basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.03.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venus za basenem nie przepadam dla mnie to za dużo zachodu Jako, że trzeba by wybrać podłogę do kuchni zaczynam się zastanawiać czy może nie zrobić takiej samej jak w salonie??? Czyli parkiet albo deska?? kojarzycie na forum kogoś kto ma taką podłogę w kuchni??? Bardzo mi się podoba to rozwiązanie ale czy będzie praktyczne? http://imageshack.us/a/img15/1306/55595941879809154202015.jpg U mnie nie będzie to tak efektownie wyglądać bo niestety nie mam takiej pięknej kuchni ale....może wyjść fajnie...czy nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 inspiracja piękna fajnie to wygląda ale czy to praktyczne rozwiązanie? mnie ostatnio spadł garnek , M słoik i gres nie ucierpiał natomiast o drewno bym sie obawiała czasem zdarzy się jakaś awaria woda wycieknie np ze zmywarki ale niech się wypowiedzą ci co używają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.03.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Moim zdaniem do takiej kuchni jak Twoja podłoga drewniana będzie wyglądać świetnie. Ja bym chyba zaryzykowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 19.03.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 inspiracja piękna fajnie to wygląda ale czy to praktyczne rozwiązanie? mnie ostatnio spadł garnek , M słoik i gres nie ucierpiał natomiast o drewno bym sie obawiała czasem zdarzy się jakaś awaria woda wycieknie np ze zmywarki ale niech się wypowiedzą ci co używają zgadzam się z Tobą tylko z drugiej strony jakbym miała patrzeć tylko od strony praktycznej to pewnie dużo rzeczy bym zrobiła inaczej... i tak podejrzewam, że M się nie zgodzi i będę musiała sobie to wybić z głowy (czasami to jesteśmy jak serce i rozum- ja idę na żywioł a on jest tym zdrowym rozsądkiem ) Moim zdaniem do takiej kuchni jak Twoja podłoga drewniana będzie wyglądać świetnie. Ja bym chyba zaryzykowała... Tak mówisz? zobaczymy co powie druga połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Hej Nessko Co tam słychać na froncie? Co do decyzji jaka podłoga w kuchni - ja z tych wybierających nie to co praktyczne ale to co chwyta mnie za serducho:rolleyes: więc jeśli Ci się podoba..............może warto zaryzykować Kiedy do mnie zajrzysz Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.03.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Helloł Admetko Na froncie cisza....M zapracowany nie ma czasu na budowę a i pogoda nie nastraja do ruszenia doopki Nie wiem jak Wy, ale ja naprawdę nie mam na nic siły ani ochoty...W ogóle z domu nie chce mi się wychodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Słoneczko przynoszę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-447880.gif U nas dzisiaj pierwszy słoneczny dzień w tym tygodniu. Jeżeli to wiosna, to w sobotę zabieram ją ze sobą do Polski Nosek do góry, kiedyś w końcu musi przyjść ciepełko Zapisuj się na zumbę, od razu humor Ci się poprawi jak trochę poskaczesz http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-113219.gif Drewniana podłoga w kuchni, marzenie ale ja mam nazbyt dziurawe łapki nie zaryzykowała bym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nessko, Musimy trzymać się razem , bo ja mam takie niechciejstwo jakiego w życiu nie miałam. Rano wstaję chyba tylko dlatego, że nie mam serca Kotów głodzić, a jak już wstanę to i do roboty się dowlokę. Ja mam trochę południowej krwi - jakieś 3 krople - i jakbym dorwała tego przodka co wlókł się na tę północ , to pewnie by mnie pewnie nie było na swiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 http://images45.fotosik.pl/1772/e11cd3b5bc55c64bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nessko, najlepszego:hug: http://www.netanimations.net/Moving-animated-Easter-eggs.gif http://img16.imageshack.us/img16/3097/wielkanockartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 NESSKO http://i1.fmix.pl/fmi2583/69302dfd0023afe75158092c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 31.03.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://www.infloral.pl/murator/kartkawielkanocna.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.04.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i przepraszam, że się nie odwzajemniłam ale dwa tygodnie nie miałam internetu Mam nadzieję, że Wam Święta też minęły w takiej ciepłej, rodzinnej atmosferze Mimo, iż pogoda nam nie sprzyja (miało być śniadanie Wielkanocne w ogródku ), przejadłam się na maksa (nie mogę dojść do siebie), dzieci emitujących niemożliwy hałas mam troszkę dosyć (goście pojechali, swoje dzieciątko uśpiłam- siedzę i napawam się błogą ciszą)...; święta zaliczam do bardzo udanych i nie mogę się doczekać następnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 08.04.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Hej Nessko witam się u Ciebie Nie wiem jak to się stało, że jeszcze mnie tu nie było. Domek zapowiada się superowo. Projekt bardzo fajny, bryłę mamy dosyć podobną, projektując nasz dom kierowaliśmy się niektórymi rozwiązami projektów DzW. Kuchnia bardzo ładna, choć u nas będzie w bardziej nowoczesnego. Jeśli chodzi o podłogę mamy zaplanowane połączenie paneli z płytką. Rozwiązanie pewnie nie jest super praktyczne, ale fajnie wygląda. Na deskę, parkiet nie zdecydowaliśmy się, gdyż bardzo łatwo jest je uszkodzić, szczególnie mając w domu miłośnika jeździków, samochodzików, rowerków itp Łazienka dolna prezentuje się super, jeśli chodzi o lustro to wydaje mi się, że każde rozwiązanie ma swoje + i -, proste nada łazience lekkości, nowoczesnego klimatu (jest już ciekawa mozaika i śliczne płytki), natomiast lustro w ramie stworzy bardziej "bogate" wnętrze. Jak nie zrobisz będzie oki, najważniejsze to pozbyć się tej płytki z geberibu Odnośnie sypialni zastanawiamy się nad podobnym rozwiązaniem, jak to które wrzuciłaś jako inspiracja. Chcemy wypełnić wnękę w ścianie takimi panelami dekoracyjnymi/pikowanym materiałem, ostatnio widziałam taką próbkę z firmy Dunin seria impress, ale nie zdążyłam się zapoznać z ich ofertą. Nessko Ty masz może namiary na jakąś firmę zajmującą się tym? Jedynie co nas zastanawia to dopasowanie łóżka bez wezgłowia tak, aby tworzyło to fajną całość. Ogólnie temat jeszcze do przemyślenia. Czekam na dalsze relacje i zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts