Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus za basenem nie przepadam :no: dla mnie to za dużo zachodu ;)

Jako, że trzeba by wybrać podłogę do kuchni zaczynam się zastanawiać czy może nie zrobić takiej samej jak w salonie??? Czyli parkiet albo deska?? kojarzycie na forum kogoś kto ma taką podłogę w kuchni??? Bardzo mi się podoba to rozwiązanie ale czy będzie praktyczne?

http://imageshack.us/a/img15/1306/55595941879809154202015.jpg

U mnie nie będzie to tak efektownie wyglądać bo niestety nie mam takiej pięknej kuchni ale....może wyjść fajnie...czy nie????

inspiracja piękna

fajnie to wygląda ale czy to praktyczne rozwiązanie?

mnie ostatnio spadł garnek , M słoik i gres nie ucierpiał natomiast o drewno bym sie obawiała

czasem zdarzy się jakaś awaria woda wycieknie np ze zmywarki :eek:

ale niech się wypowiedzą ci co używają

zgadzam się z Tobą :yes: tylko z drugiej strony jakbym miała patrzeć tylko od strony praktycznej to pewnie dużo rzeczy bym zrobiła inaczej...:D i tak podejrzewam, że M się nie zgodzi i będę musiała sobie to wybić z głowy (czasami to jesteśmy jak serce i rozum- ja idę na żywioł a on jest tym zdrowym rozsądkiem ;))

Moim zdaniem do takiej kuchni jak Twoja podłoga drewniana będzie wyglądać świetnie. Ja bym chyba zaryzykowała...

Tak mówisz? :p zobaczymy co powie druga połowa :rolleyes:

Słoneczko przynoszę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-447880.gif

U nas dzisiaj pierwszy słoneczny dzień w tym tygodniu. Jeżeli to wiosna, to w sobotę zabieram ją ze sobą do Polski :D

Nosek do góry, kiedyś w końcu musi przyjść ciepełko :) Zapisuj się na zumbę, od razu humor Ci się poprawi jak trochę poskaczesz http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dancing/smileys-dancing-113219.gif

Drewniana podłoga w kuchni, marzenie :rolleyes: ale ja mam nazbyt dziurawe łapki :p nie zaryzykowała bym.

Nessko,

Musimy trzymać się razem :hug:, bo ja mam takie niechciejstwo jakiego w życiu nie miałam.

Rano wstaję chyba tylko dlatego, że nie mam serca Kotów głodzić, a jak już wstanę to i do roboty się dowlokę.

Ja mam trochę południowej krwi - jakieś 3 krople - i jakbym dorwała tego przodka co wlókł się na tę północ :mad:, to pewnie by mnie pewnie nie było na swiecie...

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i przepraszam, że się nie odwzajemniłam ale dwa tygodnie nie miałam internetu :(

Mam nadzieję, że Wam Święta też minęły w takiej ciepłej, rodzinnej atmosferze :D

Mimo, iż pogoda nam nie sprzyja (miało być śniadanie Wielkanocne w ogródku :mad:), przejadłam się na maksa (nie mogę dojść do siebie), dzieci emitujących niemożliwy hałas mam troszkę dosyć (goście pojechali, swoje dzieciątko uśpiłam- siedzę i napawam się błogą ciszą)...; święta zaliczam do bardzo udanych i nie mogę się doczekać następnych :D

Hej Nessko witam się u Ciebie :) Nie wiem jak to się stało, że jeszcze mnie tu nie było. Domek zapowiada się superowo. Projekt bardzo fajny, bryłę mamy dosyć podobną, projektując nasz dom kierowaliśmy się niektórymi rozwiązami projektów DzW.

Kuchnia bardzo ładna, choć u nas będzie w bardziej nowoczesnego. Jeśli chodzi o podłogę mamy zaplanowane połączenie paneli z płytką. Rozwiązanie pewnie nie jest super praktyczne, ale fajnie wygląda. Na deskę, parkiet nie zdecydowaliśmy się, gdyż bardzo łatwo jest je uszkodzić, szczególnie mając w domu miłośnika jeździków, samochodzików, rowerków itp :)

Łazienka dolna prezentuje się super, jeśli chodzi o lustro to wydaje mi się, że każde rozwiązanie ma swoje + i -, proste nada łazience lekkości, nowoczesnego klimatu (jest już ciekawa mozaika i śliczne płytki), natomiast lustro w ramie stworzy bardziej "bogate" wnętrze. Jak nie zrobisz będzie oki, najważniejsze to pozbyć się tej płytki z geberibu :D

Odnośnie sypialni zastanawiamy się nad podobnym rozwiązaniem, jak to które wrzuciłaś jako inspiracja. Chcemy wypełnić wnękę w ścianie takimi panelami dekoracyjnymi/pikowanym materiałem, ostatnio widziałam taką próbkę z firmy Dunin seria impress, ale nie zdążyłam się zapoznać z ich ofertą. Nessko Ty masz może namiary na jakąś firmę zajmującą się tym? Jedynie co nas zastanawia to dopasowanie łóżka bez wezgłowia tak, aby tworzyło to fajną całość. Ogólnie temat jeszcze do przemyślenia.

Czekam na dalsze relacje i zapraszam do siebie :)