Nesska 08.04.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Monia_22 najważniejsze to pozbyć się tej płytki z geberibu muszę to pokazać mojemu M- może się wreszcie za to wezmie Co do sypialni to nie mam namiarów- jeszcze się tym nie interesowałam bo u nas daleko do tego-a ja decyzję zmieniam co minutę Dziękuję za miłe słowa A u Ciebie chyba(?) już byłam tylko cichutko siedziałam Na pewno niebawem wpadnę znowu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 08.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Monia_22 muszę to pokazać mojemu M- może się wreszcie za to wezmie Co do sypialni to nie mam namiarów- jeszcze się tym nie interesowałam bo u nas daleko do tego-a ja decyzję zmieniam co minutę Nesska jeśli Mąż nie będzie nadal chętny do zmian to żadnym gościom nie mów, że to średnio pasuje. Często jest tak, że ludzie nie zauważają niedociągnięć, a kiedy się im je pokaże to wówczas tylko TO widzą U nas do wykańczania sypialni też daleka droga, ostatnio przypadkiem wpadłam na tę firmę i zrobiłam fotę nazwy, aby później nie szukać. Co do zmian decyzji, mam identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.04.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Nessko co słychać? Jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.04.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nessko co słychać na froncie? Pozdrowionka niedzielne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.05.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wreszcie zaczyna się coś dziać, więc jest szansa na reaktywację wątku M kładzie płytki w kuchni -poprzednie się po prostu odkleiły od podłogi ale nie ma tego złego....te co teraz kładzie bardziej mi się podobają No więc jeszcze podłoga w salonie, malowanie i na dół możemy się już wprowadzać, a górę będziemy powoli kończyć. Migotko a co u Was? Ty jeszcze w dwupaku czy już nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ja w dwupaku do lipca alechyba tak długo nie wytrwam. U nas okna wstawione od początku czerwca instalacje, w połowie czerwca tynki. Do zimy chcemy jeszcze wylewki i ocieplenie zrobić. A na wiosnę akcja z wykończeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Migotka gratulacje Nesska to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.05.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Fotki bendom jak będzie co pokazać Szukam właśnie kinkietu do łazienki i nic ciekawego nie ma. Nie wiem w ogóle co by mi tam pasowało oświetleni górne mam takie http://img17.imageshack.us/img17/427/img4669hq.jpg i nic mi nie pasuje do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.05.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A to ta dolna łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No i jestem !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 aneta. Mój wątek chwilowo podupadł (nic na budowie się nie dzieje) ale niebawem ruszamy więc będą nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Migotko tak to ta dolna. Już prawie skończona brakuje drzwi od prysznica, kibelek lustro i kinkiet (drzwi i kibelek zamówione więc lada dzień będą zamontowane) a na lustro i kinkiet brak pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 aneta. Mój wątek chwilowo podupadł (nic na budowie się nie dzieje) ale niebawem ruszamy więc będą nowe zdjęcia Czekam z niecierpliwością na nowe fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Hej kto na forum ma śliczny błękitny domeczek dla dzieci w ogródku???? Nie mogę sobie przypomnieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Mugatka ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.05.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Pokaż te nowe płytki w kuchni skoro fajniejsze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.05.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dla wtajemniczonych- płytki na półce nad kibelkiem wymienione!!!! Nareszcie (m myślał, że weźmie mnie na przetrzymanie ale się nie dałam ). Kibelek zamontowany, drzwi do prysznica też i tym o to sposobem łazienka prawie skończona- brakuje jeszcze lustra i kinkietu ale póki co nie mogę się na nic zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.05.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 no to czemu nie ma fotek? litości;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.06.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Wrzucam łazienkę mojego zdjęcia i bardzo proszę was o pomoc, malować ściany na jasny szary i wprowadzić go w dodatkach (roletka, ręczniki itp) czy zostawić tak jak jest??? http://img593.imageshack.us/img593/3747/img4774f.jpg http://img833.imageshack.us/img833/4189/img4768e.jpg Ja się uparłam na szare ściany ale M nie chce i nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.06.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 zdecydowanie malować na szary - ładnie wydobędzie kolor jasnych kafelek i tych granatowo-niebieskich. O względach praktycznych już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts