Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

Monia_22 :welcome:

najważniejsze to pozbyć się tej płytki z geberibu
:lol2:

muszę to pokazać mojemu M- może się wreszcie za to wezmie :yes:

Co do sypialni to nie mam namiarów- jeszcze się tym nie interesowałam bo u nas daleko do tego-a ja decyzję zmieniam co minutę :D

Dziękuję za miłe słowa :cool:

A u Ciebie chyba(?) już byłam tylko cichutko siedziałam :D Na pewno niebawem wpadnę znowu ;)

Pozdrawiam :bye:

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia_22 :welcome:

:lol2:

muszę to pokazać mojemu M- może się wreszcie za to wezmie :yes:

Co do sypialni to nie mam namiarów- jeszcze się tym nie interesowałam bo u nas daleko do tego-a ja decyzję zmieniam co minutę :D

Nesska jeśli Mąż nie będzie nadal chętny do zmian to żadnym gościom nie mów, że to średnio pasuje. Często jest tak, że ludzie nie zauważają niedociągnięć, a kiedy się im je pokaże to wówczas tylko TO widzą :cool::D

U nas do wykańczania sypialni też daleka droga, ostatnio przypadkiem wpadłam na tę firmę i zrobiłam fotę nazwy, aby później nie szukać.

Co do zmian decyzji, mam identycznie :lol2:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Wreszcie zaczyna się coś dziać, więc jest szansa na reaktywację wątku :D

M kładzie płytki w kuchni -poprzednie się po prostu odkleiły od podłogi :mad: ale nie ma tego złego....te co teraz kładzie bardziej mi się podobają :p

No więc jeszcze podłoga w salonie, malowanie i na dół możemy się już wprowadzać, a górę będziemy powoli kończyć.

Migotko a co u Was? Ty jeszcze w dwupaku czy już nie???:lol2:

Dla wtajemniczonych- płytki na półce nad kibelkiem wymienione!!!! Nareszcie (m myślał, że weźmie mnie na przetrzymanie ale się nie dałam :D). Kibelek zamontowany, drzwi do prysznica też i tym o to sposobem łazienka prawie skończona- brakuje jeszcze lustra i kinkietu ale póki co nie mogę się na nic zdecydować :(

Wrzucam łazienkę mojego zdjęcia i bardzo proszę was o pomoc, malować ściany na jasny szary i wprowadzić go w dodatkach (roletka, ręczniki itp) czy zostawić tak jak jest???

http://img593.imageshack.us/img593/3747/img4774f.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/4189/img4768e.jpg

Ja się uparłam na szare ściany ale M nie chce i nie wiem co robić :confused: