Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nessko przeca ja mam takie zestawienie kolorów i jest chyba gites - tylko inne proporcje ;)

Także mnie szarość nie przeszkadza, żeby nie było smutno powinna być cieplejsza.

Co do kolorów skoro to łazienka małej ja bym dała wściekły róż - i poszłabym dalej jedną ze ścian bym w takim kolorze wlnęła :yes:

W mojej łazience chcę wprowadzić aki akcent ale w obrazie i ręcznikach co by J zawału nie dostał i w razie W można by szybko zmienić - ale u Ciebie widzę ten kolor,

Przynieś sobie jakąś rzecz w mocnym różu i zrób nam w tej łazience zdjęcie :popcorn:

Myślę, że czerwień choć po zdjęciach nie jestem pewna czy te kafelki są granatowe czy bardziej w turkus. Jeśli granat to zestawienie biały/granat/czerwień będzie fajne. Jeśli szare ściany to koniecznie kolorowe dodatki w końcu to łazienka dziecka. Może soczysta zieleń- znowu pod warunkiem, że ten granat to granat bo ja nie jestem pewna....

Aga różowe mówisz???? W sumie to dziecięca łazienka więc można by zaszaleć :cool: Tylko obawiam się, że M się nie zgodzi. Chyba na razie zostawię tak jak jest-nic na siłę jak mi coś wpadnie do głowy to będę działać :D

Aga przeczytałam gdzieś, że następny zlot u Ciebie :hug: To ja już się wpraszam ;)

Migotko czerwony odpada- teraz w mieszkaniu mam go aż nadto, już nie mogę na niego patrzeć :sick:

Na podłodze mamy gres czarny, matowy ale z brokatem (chyba) więc się błyszczy tak jak mozaika na ścianie.

Obrazy z dzieciowym akcentem kiedyś będą, tylko wydawało mi się że lepszą bazą do takich rzeczy będzie szara ściana- ramki do tych obrazków chciałam białe i fajnie by wyglądały na szarym tle. :D

eee i tak będzie fajnie :D

Przecież obrazki to mogą być np czarno białe zdjęcia małej jak się bawi w wodzie a ramki można dać w kolorze np różowym jak podrzuciła Aga do tego różowe ręczniki i jest bardzo dzieciowo :D a jak wyrośnie łatwo zmienić ;) i dla dorosłej panny szarość nie będzie ponura ;)