Venus_m 02.06.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nesska zmiksuj sobie tutaj kolor i zobacz jakie połączenia grają. Wybierz np granat http://design-seeds.com/index.php/search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.06.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Venus zerknij TU i co o tym myślisz??? Ja już mam swój typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nessko to niestety tak nie działa. Mnie wyświetla kolory dobrane do żółtego kanarkowego. Pozapisuj te palety, wrzuć tutaj i będziemy dumać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ja jakoś też nie widzę tej szarości... A ta biel wygląda ok i możnaby nawet zagrać z 3 kolorem w dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.06.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Venus w zasadzie z tą białą ścianą to też tak nudno......No nie wiem zobaczę jeszcze Migotko a jaki trzeci kolor proponujesz???? Bo mnie właśnie żaden nie przychodzi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.06.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Nessko przeca ja mam takie zestawienie kolorów i jest chyba gites - tylko inne proporcje Także mnie szarość nie przeszkadza, żeby nie było smutno powinna być cieplejsza. Co do kolorów skoro to łazienka małej ja bym dała wściekły róż - i poszłabym dalej jedną ze ścian bym w takim kolorze wlnęła W mojej łazience chcę wprowadzić aki akcent ale w obrazie i ręcznikach co by J zawału nie dostał i w razie W można by szybko zmienić - ale u Ciebie widzę ten kolor, Przynieś sobie jakąś rzecz w mocnym różu i zrób nam w tej łazience zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.06.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Myślę, że czerwień choć po zdjęciach nie jestem pewna czy te kafelki są granatowe czy bardziej w turkus. Jeśli granat to zestawienie biały/granat/czerwień będzie fajne. Jeśli szare ściany to koniecznie kolorowe dodatki w końcu to łazienka dziecka. Może soczysta zieleń- znowu pod warunkiem, że ten granat to granat bo ja nie jestem pewna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga różowe mówisz???? W sumie to dziecięca łazienka więc można by zaszaleć Tylko obawiam się, że M się nie zgodzi. Chyba na razie zostawię tak jak jest-nic na siłę jak mi coś wpadnie do głowy to będę działać Aga przeczytałam gdzieś, że następny zlot u Ciebie To ja już się wpraszam Migotko czerwony odpada- teraz w mieszkaniu mam go aż nadto, już nie mogę na niego patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A może koral:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.06.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A moze wypożycz jakiś próbnik i poprzykladaj kolory. Ale to co jest teraz jest zupełnie ok. może ostateczna koncepcja musi się wykluc z czasem. Ja bym zostawiła i poprzymierzała różne kolory i jak coś załapie to dobrała dodatki w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Migotko i chyba talk zrobię póki co będzie tak jak jest teraz. A jak tam u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wyszło rewelacyjnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.06.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Noooooo super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 03.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Super wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Dziękuję Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Fajna łazienka uwielbiam te płytki A co macie na podłodze bo zupełnie nie pamiętam W dzieciowej łazience zostaw ściany na biało i daj duże obrazy z dzieciowym akcentem na ścianie nad wanną Nie będzie tak surowo i biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Na podłodze mamy gres czarny, matowy ale z brokatem (chyba) więc się błyszczy tak jak mozaika na ścianie. Obrazy z dzieciowym akcentem kiedyś będą, tylko wydawało mi się że lepszą bazą do takich rzeczy będzie szara ściana- ramki do tych obrazków chciałam białe i fajnie by wyglądały na szarym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nessko, fantastycznie wyszła łazienka! Nie dziwię się, że kochasz, bo też bym się tam pewnie szybko zadomowiła Mieliście fuksa, że udało się znaleźć tę mozaikę. Nie wyobrażam sobie już lepszego uzupełnienia białych rombów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 eee i tak będzie fajnie Przecież obrazki to mogą być np czarno białe zdjęcia małej jak się bawi w wodzie a ramki można dać w kolorze np różowym jak podrzuciła Aga do tego różowe ręczniki i jest bardzo dzieciowo a jak wyrośnie łatwo zmienić i dla dorosłej panny szarość nie będzie ponura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts