Nesska 04.06.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Małgoś moja Ty inspiracjo podoba mi się to co piszesz Zostawiam tak jak jest, nad kolorem ramek i dodatków będę dumać Dropku dziękuję Mozaika nie jest idealna, ale wydaję mi się, że fajnie z nią wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cofnęłam się do łazienki dzieciowej i zdecydowanie jestem na nie dla szarości Moim zdaniem idealnym drugim kolorem będzie koral. Można spróbować właśnie z takim kolorem ramek (wtedy ściany białe), albo odważniej - z koralowymi ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ściana koralowa raczej odpada, ale w dodatkach jak najbardziej Mam przesyt kolorowych ścian- jakbyście zobaczyły obecne mieszkanie Kolorowym ścianom mówię zdecydowanie nie Dlatego teraz najchętniej cały dom pomalowałabym na szaro szaro szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nessko a powiedz jak masz rozplanowane oświetlenie w salonie. My jestesmy na etapie elektryki i ten salon jakoś mi sie nie układa. Niby wymysliłam lampę w wykuszu, 3 punkty na suficie w linii słupka HSa+kinkiety na ścianie za kanapą ale jakoś do końca nie jstem przekonana i wciąż o tym rozmyslam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A jakie będziesz miała oświetlenie? Halogeny w zabudowie? Bo my planujemy normalne żyrandole. Jeden nad stołem, jeden przy kanapach i jeden bliżej kominka plus kinkiety dwa za kanapami i jeden w wykuszu. Teraz nie do końca mi to pasuje wolałabym jeden żyrandol nad stołem i jeden taki większy w jakimś centralnym punkcie w salonie- ale M już się nie chce przenosić kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Halogeny w zabudowie odpadają bo chyba nie ma u nas warunków na podwieszany sufit. Lampę chcę dużą nad stołem, kinkiety za kanapami, a te 3 punkty w linii Hs to chyba natynkowe halogeny będą. Ale właśniemam obawy, że teraz to za wcześnie jest dla mnie żeby mieć koncepcję jaki gdzie lampy. Jak by był sufit podwieszanu byłoby łatwiej bo moźnaby odwlec decyzję. Skąd ja mam teraz wiedzieć jakie lampy mi się za półtora roku będą podobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No właśnie ciężko się określić Widzisz ja dzisiaj zrobiłabym inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Lubisz używać górnego światła??? Bo ja się nastawiam na lampki i kinkiety-górne tylko okazjonalnie i takie, żeby dawało dużo światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) No właśnie nie to górne halogenowe tylko gdyby była potrzeba coś działać a może z 3 punktów ostatecznie zrobię jeden żyrandol, no sama nie wiem. Tylko przestrzeń spora i nie chcę przesadzić. Aktualnie mam w największym pokoju 2 lampy podłogowe tylko i klimat jest ok ale czasem przydałoby się konkretniejsze oświetlenie....Przy kanapach już tylko kinkiety i jakaś fajna lampa podłogowa. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 JA w obecnym mieszkaniu też mam kiepskie górne światło i nieraz się wkurzam, że jest za ciemno dlatego teraz muszę mieć mocniejsze-ale nie chce też mieć za dużo punktów na suficie. Myślę, że dwa żyrandole kilkuramienne z dobrymi żarówkami wystarczą żeby porządnie doświetlić salon w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.06.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 piękne masz te płytki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Widzisz tylko mój styl taki bardziejminimalistyczny więc te żyrandole kilkuramienne to nie moja bajka. No nic albo się uda albo będą przeróbki... Nie przeskoczę tego tematu teraz. Za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Łazienka ślyczna eh szkoda, że tak późno poznałam płytki w romby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venus to jeszcze mi powiedz jaki tam kinkiet nad lustro dać lustro ma być w ramie srebrnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nesska Boska ta mozaika! Możesz podać co to dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ida jeszcze niedawno nie mogłam jej znaleźć w ogóle na necie a dzisiaj mi się udało TU ja ją kupowałam w lokalnym sklepie ale to jest dokładnie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nesska dziękuję za info :hug:Jak zobaczyłam cenę, jeszcze bardziej mi się spodobały A sądzisz, że w kuchni też będą dobrze wyglądać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Powiem Ci Nessko , że miałam obawy co do połączenia tej mozaiki z rombami , ale przyznaję wyszło fantastycznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nesska dziękuję za info :hug:Jak zobaczyłam cenę, jeszcze bardziej mi się spodobały A sądzisz, że w kuchni też będą dobrze wyglądać??? Zależy w jakiej kuchni ale ogólnie moim zdaniem się nadają a cena jest naprawdę kusząca- zdecydowanie polecam Powiem Ci Nessko , że miałam obawy co do połączenia tej mozaiki z rombami , ale przyznaję wyszło fantastycznie!!!! Wiesz co ja też się obawiałam tego połączenia, ale bez względu na efekt postanowiłam zaryzykować bo nie umiałam wybrać między jednym a drugim W rombach jestem zakochana a tej mozaiki za taką cenę nie mogłam sobie odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 06.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dołączam do grona zachwyconych łazienką. Płytki w romby są cudowne, czy mogę zapytać o firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts