Nesska 07.06.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Aancyk Płytka w romby to- Ceramica Dell Arte Caro White. Piękne są na żywo wyglądają jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hmn...jeżeli rama srebrna to kinkiet już chyba nie ozdobny? może podwójny ? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/1322832715_pimlico-pm2.jpg - można z abażurami lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.06.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Co to za oświetlenie w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ha doczytałaś Właśnie chyba ten co wrzuciłaś też będzie za bardzo ozdobny nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nesska ale bez abażurów on jest bardzo delikatny. Równie dobrze możesz też dać coś mega nowoczesnego nie zwracającego uwagi (jakaś listwa jarzeniówkowa, coś jak u mnie w łazience dolnej ) ja bym w ogóle zostawiła lustro tylko wklejone w płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nesska-lazienka SLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.06.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Gumisia helloł Co tam u Ciebie słychać??? Czekam na obszerną relacje (może być na pw):hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nessko a na jakim efekcie Tobie zależy? Masz kilka opcji: 1) zrobić dekoracje okienne tylko na tym długim oknie, a na tych bocznych doświetlach nic2) zrobić zasłony na bocznych i traktować jako całość z tym długim, na długim dołożyć rolety (jeżeli chcesz)3) tak samo jak w 2) tylko zamiast rolet białe żaluzje4) w boczne naświetla zawiesić rzymskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska jeśli chodzi o okno na 2 zdj. to ja bym je razem zrobiła Podoba mi się taki zabudowany karnisz, co dziewczyny mają u Ciebie też by pasowało chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska powiedz mi co to za projekt budowaliście? daj linka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Zabudowane karnisze miały być- ale ich nie będzie bo M się nie chce tego robić więc już na pewno odpada. Okno łyse nie może być bo na razie nie ma ogrodzenia i niew iem kiedy będzie więc muszę jakoś okna zasłonić. Te boczne bezpośrednio przy tym dużym potraktuje na pewno jako jedno okno-więc będzie karnisz narożny rolety plus zasłonki po bokach. Nie wiem co zrobić z tym z 2 zdjęcia bo jest odsunięte bardzo od tego dużego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Venus Ty masz rolety rzymskie na karniszach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska nie, ja mam mechanizm do rolety rzymskiej dlaczego nie chce m zrobić tej osłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 dzięki:)u mnie brak płota też - stąd w każdym oknie coś wisi a na noc rolety zewBędzie płot to nie będzie w oknach nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Venus bo mu się po prostu nie chce. Też już chciałby się wprowadzić a tak to cały czas trzeba będzie się z czymś pieprzyć. Zresztą teraz to już po ptokach bo listwy przy sufitowe są przyklejone więc już bez sensu by to wyglądało. Trochę żałuję, że mu darowałam te karnisze zabudowane nie wykluczone, że przy najbliższym remoncie (albo w drugim domu ) będzie musiał to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska znam ten argument jednak ja się uparłam na dorabianie tych karniszy gdzie się dało i jestem zadowolona. Jeżeli ta opcja odpada to ewentualnie szyna z tą maskownicą przetarta i pomalowana farbą a jak nie to same rolety lub żaluzje, bez zasłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kurczę, anie będzie za łyso jak nie dam zasłonek w ogóle???? Zasłonki jednak robią klimat, trochę udomawiają wnętrze..... Ale mam zagwozdkę z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 jeśli nie przeszkadza ci widok firanek/zasłon "od boku", to możesz próbować dawać. to tobie przede wszystkim ma się podobać (ja nie lubię - bez karnisza u góry mi się nie podobają. podobnie nie jestem przekonana, jak oglądam od boku firankę wiszącą na drążku - wówczas tylko przelotki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska a ja nie widzę Twoich starszych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 no właśnie!!! ja też nie wszystkie a pewnie jest pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts