GUMISIOWA 24.07.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Nesska -no pokaz cos:yes: Pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 25.07.2013 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 dzazgunia A Wam Gumisia i Venuska mogę pokazać- język Jak pokolorujemy podłogę to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.07.2013 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 dzazgunia A Wam Gumisia i Venuska mogę pokazać- język Jak pokolorujemy podłogę to pokażę A to się ugryż w cztery litery:lol2:-łaski-bez:lol2: czekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.07.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 A ja mam już pokolorowaną podłogę i zamontowane drzwi już na całym parterze :D:D Zdjęcia jutro pyknę i się pochwalę bo już zaczyna to przypominać dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 26.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 A ja mam już pokolorowaną podłogę i zamontowane drzwi już na całym parterze :D:D Zdjęcia jutro pyknę i się pochwalę bo już zaczyna to przypominać dom No właśnie weszłam, żeby Cię pogonić bo widzę, ze u Venuski patelnie dobierasz a u siebie nic nie pokażesz. Ale jak taką obietnicę składasz publicznie to ja już siedzę cicho i cierpliwie czekam na fotki jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.07.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 (edytowane) Dobra wrzucam kilka zdjęć na pożarcie, muszę dotrzymać obietnicy Przepraszam, że nie posprzątałam (na kuchnię nie patrzymy ) Edytowane 27 Lipca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.07.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.07.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 pięknie bardzo ! te szafki-barek w przejsciu do kuchni są cudne ! i jaka Ty zgrabna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Eno, enno! Fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.07.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Super My to jednak jesteśmy odwrotowce :lol2: Ty masz klasycznie w nowoczesnej bryle ,a ja nowocześnie w klasycznej :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.07.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Ola staram się, żeby znowuż tak bardzo klasycznie nie wyszło Co ja zrobię jak mi się odmieniło, w sumie dzięki forum, projekt domu wybieraliśmy przed zapoznaniem się z fm. Chociaż nie wiem czy to by coś zmieniło bo dom mi się bardzo podoba i pewnie byłby taki sam albo piętrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.07.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nesska-PIEKNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Obstawiam, że odp na to pytanie do znalezienie, ale zapytać chyba będzie szybciej : Nesska - co to za podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.07.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Podłoga to dębowy parkiet olejowany, na razie tylko olejem barwiącym jeszcze idzie warstwa olejowosku która zabezpieczy i doda trochę połysku. Podłoga kładziona, polerowana i olejowana ręcami mojego m Tak wygląda z bliska . Ja osobiście chciałam jaśniejsza, naturalny dąb a M chciał ciemniejszą więc trzeba było pójść na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Wyczes jest! V - fuga jest debeściarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.07.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nesska zapowiada się cudnie !!!!!!!!!!!!!! Zrób więcej ujęć no nie bądź taka Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.07.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nessko, podłoga wygląda super. Zazdroszczę prawdziwego drewna bo u nas, z racji ogrzewania podłogowego, będą panele. Bardzo podoba mi się prosta obudowa kominka. Styl całości nie jest mój i brak mi wyczucia w temacie, aby go ocenić. Podziwiam Was za to, ze tyle sami robicie w domu. Tylko jakoś ta ściana, na której są drzwi do wiatrołapu mała... Powiększaliście kuchnię kosztem wiatrołapu? U nas obok drzwi jest jeszcze całkiem spory kawałek ściany (taki akurat na włączniki, domofon i centralny odkurzacz) a u Was drzwi wypełniają całą nieomal ścianę, coś mi się tu nie zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.07.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Migotko obudowy kominka jeszcze nie ma dlatego taka prosta Nie zmniejszaliśmy wiatrołapu może to o zabudowę kominka chodzi?? Nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Cześć Nesska a jak łazienka córki jaki, na jaki kolor sie zdecydowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts