Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam już pokolorowaną podłogę :wiggle: i zamontowane drzwi już na całym parterze :D:D:D

Zdjęcia jutro pyknę i się pochwalę bo już zaczyna to przypominać dom :yes:

No właśnie weszłam, żeby Cię pogonić bo widzę, ze u Venuski patelnie dobierasz a u siebie nic nie pokażesz. Ale jak taką obietnicę składasz publicznie to ja już siedzę cicho i cierpliwie czekam na fotki jutro.

Ola staram się, żeby znowuż tak bardzo klasycznie nie wyszło :no: Co ja zrobię jak mi się odmieniło, w sumie dzięki forum, projekt domu wybieraliśmy przed zapoznaniem się z fm. Chociaż nie wiem czy to by coś zmieniło bo dom mi się bardzo podoba i pewnie byłby taki sam albo piętrowy :D

Podłoga to dębowy parkiet olejowany, na razie tylko olejem barwiącym jeszcze idzie warstwa olejowosku która zabezpieczy i doda trochę połysku. Podłoga kładziona, polerowana i olejowana ręcami mojego m ;)

Tak wygląda z bliska IMG_5549.JPG.

Ja osobiście chciałam jaśniejsza, naturalny dąb a M chciał ciemniejszą więc trzeba było pójść na kompromis ;)

Nessko, podłoga wygląda super. Zazdroszczę prawdziwego drewna bo u nas, z racji ogrzewania podłogowego, będą panele. Bardzo podoba mi się prosta obudowa kominka. Styl całości nie jest mój i brak mi wyczucia w temacie, aby go ocenić. Podziwiam Was za to, ze tyle sami robicie w domu.

Tylko jakoś ta ściana, na której są drzwi do wiatrołapu mała... Powiększaliście kuchnię kosztem wiatrołapu? U nas obok drzwi jest jeszcze całkiem spory kawałek ściany (taki akurat na włączniki, domofon i centralny odkurzacz) a u Was drzwi wypełniają całą nieomal ścianę, coś mi się tu nie zgadza...