Ślężankaaa 28.07.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nesska Bardzo ładna podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nesska czapki z głów dla Twojego M :yes: rewelacja! Drzwi baaaaaaardzo mi się podobają i tylko się upewniłam, że 4 szybki będą dobrze wyglądać bo się nad naszymi zastanawiałam czy nie powinnam podzielić na 5, ale teraz już wiem że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.07.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 ślicznie u Ciebie podłoga super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.07.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dziękuję dziewczynki :D:Dnie wiem czy M powinien to przeczytać, żeby w piórka nie obrósł za bardzo Napaliłam się teraz to kominek w mozaice, czarna albo srebrna tylko ta srebrna jest strasznie droga a znalazłam takie czarne płytki które wyglądają jak mozaika (przytacham jedną na próbę to pokaże) i są tanie... Emilka kolor w dzieciowej łazience jeszcze nie wybrany, ale nic na siłę nie śpieszy mi się poczekam aż mi coś samo wpadnie do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Napaliłam się teraz to kominek w mozaice, czarna albo srebrna tylko ta srebrna jest strasznie droga a znalazłam takie czarne płytki które wyglądają jak mozaika (przytacham jedną na próbę to pokaże) i są tanie... Pokaż jakoś jak by to miało wyglądać. Albo inspirkę, albo same te "okładziny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.07.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Asia wrzucę na wieczór bo strasznie mi dzisiaj internet zamula Nie mam dzisiaj nerwów do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.07.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nesska, też czekam na więcej zdjęć Wszystko mi się podoba - podłoga cudna - u mnie pewnie będzie lakier, bo boję się strasznie oleju, że trzeba go potem 1-2 razy do roku olejować?!? Może mnie przekonasz? Chętnie posłucham dobrej rady A kuchnia - już widać że będzie cudna!!! Nawet drzwi te przeszklone masz takie jak chcę Pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.07.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dardulka cieszę się, że Ci się podoba Jeśli chodzi o podłogę olejowaną to powiem Ci, że ja też nie byłam do niej przekonana M się strasznie na nią uparł Faktycznie trzeba ją przynajmniej raz w roku olejować ale z tym za dużo pracy nie ma Fajne jest to, że jakieś tam drobne uszkodzenia można sobie od razu naprawić a nie tak jak w przypadku lakierowanej podłogi cyklinowanie i lakierowanie na nowo. Niemniej jednak póki co nie namawiam Cię i nie przekonuję bo najpierw sama się muszę do niej przekonać Zobaczymy jak się ją będzie użytkować- jak jej Nasza córcia nie zdewastuję to będzie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Kominek w mozaice very nice :D poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Venus ale co mam Ci pokazać??? Widziałyśmy te same inspiracja w wątku o salonach Tylko te mozaiki są strasznie drogie http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD02MDA=/ee604720/16983-Nowoczesne_surowe_wnetrza_glamour.jpg http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2010/03/30/DP_Grubb-tile-fireplace_s3x4_lg.jpg A ten? kawałek tylko w mozaice? I taką półeczkę nad tym? Hmmmm http://www.fashionnine.com/wp-content/uploads/2012/09/Modern-Fireplaces-by-Candice-Olson_51.jpg Dla przypomnienia wrzucam salon: (po lewej stronie w wykuszu koło kuchni będzie stół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Hej Nessko witam się u Ciebie Ślicznie u Ciebie , strasznie się zauroczyłam kuchnią Co do kominka , nie jestem obiektywna bo nie lubię kominków ,ale jak chesz w mozaice ,to ja mam w łazience czarną kupioną w casto, uwaga 4zł za szt. ( była w promocji teraz jest chyba za 6zł) nie jest bardzo błyszcząca tylko taka delikatna , no ale też nie wiem czy z tego tworzywa się nadaje na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London poka zdjęcie mozaiki Za ^ zł to bardzo kusząca propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 naprawdę za tą cene jest bardzo fajna,była jeszcze biało srebrna no nie wiem jak ten kolor opisac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London fajna, ale wolałabym coś bardziej błyszczącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 no to błyszczące bardzo najtaniej po 12,99 były czarno-srebrne,też bardzo ładna ale ja znowu nie bardzo lubię mocno błyszczące:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nesska - niby drogie te mozaiki, ale sam kamień byłby jeszcze droższy. Też mam mozaikę z Casto w całej swojej łazience Najlepiej sobie Casto odwiedź... Na necie też można mozaiki tanio znaleźć. Ale nagłośniej chciałam powiedzieć, że... śliczne te kominki całe w mozaice! Ja swój kominek na razie zostawiłam bez obłożenia, bo nie miałam pomysłu. Teraz chcę go ubrać w naklejkę - napis. Ale jeśli kiedyś się porwę na okładzinę to chyba właśnie na mozaikę, albo jakieś srebrne kafle Pierwsze zdjęcie z inspiracji... WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Fajne te kominki prawda??? Mnie by najbardziej pasował ten drugi (tylko nie w złocie) przyciąga uwagę ale nie 'krzyczy' tak bardzo jak pierwszy No i oczywiście masz racje obłożenie kamieniem czy jakiś portal ten tani nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.07.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 A mnie te mozaiki wcale nie pasują! Moim zdaniem będą się gryzły z kuchnią, która w końcu jest otwarta i z drzwiami, z podłogą chyba też... To takie skrajności, wiem że chcesz połączyć stylowe z nowoczesnym, ale ten kominek to już za dużo. Ale to może tylko moje zdanie. Może bardziej neutralnym rozwiązaniem byłby taki z płyty marmurowej - kamień pasuje zarówno do nowoczesnych i stylowych wnętrz, a taki nowoczesny jest rain forest green lub brown Co do olejowania nawet raz do roku, to nie dla mnie - jakoś nie widzę wynoszenia wszystkich mebli z salonu, żeby tego dokonać, choć to naprawianie to fajna sprawa zwłaszcza przy małych dzieciach No i wygląd cudowny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dardulka a moim zdaniem będzie pasować mozaika tylko trzeba dobrać odpowiednią Nie może być zbyt krzykliwa i za bardzo błyszcząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.07.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 To może taką trawertynową? Ja najbardziej bym tam widziała surowy kamień, nie w połysku, właśnie trawertyn lub piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts