Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie bijcie mnie ALE...

do mnie ta mozaika nie przemawia - tym bardziej do tego co już jest u Nesski - wszystko z klasą, gustem - ta mozaika i to na kominku tak wg mnie jest lekko kuriozalna... taka chwilowa "moda".

Moim zdaniem mozaika na kominku szczegolnie taka o której piszecie po prostu nie pasuje.

Zainwestowałabym w jakiś ładny portal kamienny a resztę po prostu pomalowała.

Mozaika na kominku bylaby najbardziej krzyczliwym elementem - a co wtedy z resztą? musiałaby być mega neutralna.

Ot moje zdanie

Magdo bić Cie nie zamierzam :no: Ja myślę, że mozaika może fajnie wyglądać tylko musi być odpowiednia tak jak już pisałam nie może być zbyt krzykliwa. Muszę przytaszczyć do domu i przymierzyć bo u mnie kiepsko z wyobraźnia :p

Jeśli się okaże, że nie pasuje to oczywiście będzie piękny kamienny portal :yes: Zresztą marzy mi się taki, tylko wydaje mi się że da mozaika dodałaby takiej troszkę nowoczesności bo też nie chcę żeby było zbyt klasycznie....:confused: zobaczymy...

Nessko mi sie Twoje mozaikowe kominki bardzo podobaja ale rzeczywiscie caly w mozaice to troche drogo i chyba nie do twojego domku... ale mam dla ciebie fajna inspiracje ktora mogla by pasowac :) nie moge wkleic fotki bo nadaje z tabletu :sick: ale wklejam link http://www.thelennoxx.com/browse-by-room/home-office/romantic-fireplace-styling/

Albo

http://doblelol.com/thumbs/potter-logo-funny_4617533284025671.jpg

Edytowane przez TwoOfUs

o ja pierdzielę - jak mi się podoba ta lustrzana mozaika co Two wkleiła - ale uwaga uwaga nie na kominek - ale na ścianę w sypialnia za wezgłowiem....cała lustrzana ściana ta niska pod skosem :jawdrop:

Nesska - hmm meble raczej w klasyczną stronę idą ...no nie wiem - szukam mozaiki docelowej chyba to jedynie pozostało. Chociaż fotka którą Two wkleiła też fajna

Witaj Nessko! :)

Kurcze, nie wiem czemu dopiero tu zaglądam bo widze duuuzo ciekawych rzeczy :cool: pomysł na kominek mi sie bardzo podoba.

Ale mam nadzieje, ze mi wybaczysz ze pierwsza wizyta spowodowana jest czym innym :oops: powiedz mi jaka powinna być reakcja bardzo suchej,podrapanej, czerwonej skóry na emolient wsmarowany wieczorem? Bo rano jest dalej sucha i wyglada, jakby z kazdego suchego placka zaczela schodzic skóra. Tak ma byc? Smarowac dalej bo jedna probka to za mało żeby sprawdzic reakcje na kosmetyk/probowac czego innego? Moze Ty mi pomozesz.

Magda, no do krwi to nie jest :no: ale bardzo czerwone. Podaję Latopic chociaz pediatra twierdzi, że to placebo raczej :). Do tego Fenistil i czyms musze smarowac bo jest suchy jak pieprz :yes:. Dziekuje za pomoc :hug: Albinosek ma AZS? Od dawna? Jak teraz to wyglada? Na co ma alergie? Mozesz na priv mi napisac, jestem rządna informacji wszelakich ;).

Nessko, przepraszam za :offtopic:.