Nesska 31.07.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nad trawertynem nie myślałam a piaskowca nie chcę m (bo coś tam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A mnie się wydaje ,że z delikatną mozaiką będzie fajnie , ale jednokolorową i mało błyszczącą, czarna lub biała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 aj tam inspirację, chciałam żebyś mi mozaikę pokazała do was mozaika fajnie, ale w mniejsze ilości, bo pogryzie się z kuchnią i przeszklonymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Mozaiki Ci nie pokaże bo mam upatrzoną taką czarną płytkę ala mozaika którek w internecie nie mogę znaleźć. A co znaczy w mniejszej ilości??? W ogóle nie wiem czy z czarną nie będzie za czarno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 nie ma definicji za czarno ani za biało Nesska mniejsza ilość czyli nie że cały kominek obłożony tylko np poziomo na wysokość wkładu a reszta pomalowana lub z kamieniem czy na co innego finanse pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 nie bijcie mnie ALE... do mnie ta mozaika nie przemawia - tym bardziej do tego co już jest u Nesski - wszystko z klasą, gustem - ta mozaika i to na kominku tak wg mnie jest lekko kuriozalna... taka chwilowa "moda". Moim zdaniem mozaika na kominku szczegolnie taka o której piszecie po prostu nie pasuje. Zainwestowałabym w jakiś ładny portal kamienny a resztę po prostu pomalowała. Mozaika na kominku bylaby najbardziej krzyczliwym elementem - a co wtedy z resztą? musiałaby być mega neutralna. Ot moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 nie ma definicji za czarno ani za biało jak nie ma jak u mnie jest To też właśnie dlatego myślałam o takim rozwiązaniu jak na insp nr 3- do wkładu mozaika, nad mozaiką półka albo i nie i reszta chyba pomalowana...hmmm muszę przemyśleć sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magdo bić Cie nie zamierzam Ja myślę, że mozaika może fajnie wyglądać tylko musi być odpowiednia tak jak już pisałam nie może być zbyt krzykliwa. Muszę przytaszczyć do domu i przymierzyć bo u mnie kiepsko z wyobraźnia Jeśli się okaże, że nie pasuje to oczywiście będzie piękny kamienny portal Zresztą marzy mi się taki, tylko wydaje mi się że da mozaika dodałaby takiej troszkę nowoczesności bo też nie chcę żeby było zbyt klasycznie.... zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a jaki masz na oku stół i krzesła i kanapy? może tu nowocześnie zagrać - a kominek jednak nie wymienisz tak szybko jak kanapę czy krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 31.07.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Nessko mi sie Twoje mozaikowe kominki bardzo podobaja ale rzeczywiscie caly w mozaice to troche drogo i chyba nie do twojego domku... ale mam dla ciebie fajna inspiracje ktora mogla by pasowac nie moge wkleic fotki bo nadaje z tabletu ale wklejam link http://www.thelennoxx.com/browse-by-room/home-office/romantic-fireplace-styling/ Albo http://doblelol.com/thumbs/potter-logo-funny_4617533284025671.jpg Edytowane 31 Lipca 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nesska-bardzo mi się podoba tok Twojego myślenia-idziesz za swoim sercem i Twój dom będzie miał dusze ale tym razem jestem za kamieniem-matowym trawertynem-takim z dziurami-nie za dużo kamienia ale jednak trawertyn:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Stół nie wiem, krzesła chciałam tapicerowane podobne do tych tylko bez pikowań i żadnych zawijasów z tyłu, proste: sofa ta: albo ta (raczej ta druga): Ogólny zamysł jest taki ale do meblowania to jeszcze tyyyle czasu, że wszystko się może zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 o ja pierdzielę - jak mi się podoba ta lustrzana mozaika co Two wkleiła - ale uwaga uwaga nie na kominek - ale na ścianę w sypialnia za wezgłowiem....cała lustrzana ściana ta niska pod skosem Nesska - hmm meble raczej w klasyczną stronę idą ...no nie wiem - szukam mozaiki docelowej chyba to jedynie pozostało. Chociaż fotka którą Two wkleiła też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Twosia dziękuję Obie mi się podobają ale ta druga opcja chyba bardziej do mnie pasuje...Już sama nie wiem mszę się z tym przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda mówisz w sypialni taką mozaikę chciałabyś mieć??? Fajnie tylko chyba Cie to troszkę będzie kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Magda mówisz w sypialni taką mozaikę chciałabyś mieć??? Fajnie tylko chyba Cie to troszkę będzie kosztowało znalazłam lustrzaną 30x30 za coś ok 35 zl szt. Przeżyję - bo w łazience mam z metalowymi dodatkami która kosztowała coś ok 80 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witaj Nessko! Kurcze, nie wiem czemu dopiero tu zaglądam bo widze duuuzo ciekawych rzeczy pomysł na kominek mi sie bardzo podoba. Ale mam nadzieje, ze mi wybaczysz ze pierwsza wizyta spowodowana jest czym innym powiedz mi jaka powinna być reakcja bardzo suchej,podrapanej, czerwonej skóry na emolient wsmarowany wieczorem? Bo rano jest dalej sucha i wyglada, jakby z kazdego suchego placka zaczela schodzic skóra. Tak ma byc? Smarowac dalej bo jedna probka to za mało żeby sprawdzic reakcje na kosmetyk/probowac czego innego? Moze Ty mi pomozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Yokasta ja nie Nesska ale mam atopowca w domu - wg mnie reakcja jest dobra, skora się regeneruje. Chociaż ja trochę robiłam inaczej bo najpierw ratowałam protopic albo cutivate jak było "do krwi" - a później emolient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Magda, no do krwi to nie jest ale bardzo czerwone. Podaję Latopic chociaz pediatra twierdzi, że to placebo raczej . Do tego Fenistil i czyms musze smarowac bo jest suchy jak pieprz . Dziekuje za pomoc Albinosek ma AZS? Od dawna? Jak teraz to wyglada? Na co ma alergie? Mozesz na priv mi napisac, jestem rządna informacji wszelakich . Nessko, przepraszam za . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.08.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Yoka to już masz odpowiedź Magda co Albinoska uczula? Jak jego skóra teraz wygląda i jakich kosmetyków używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts