Nesska 01.08.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja też jak było zaostrzenie to najpierw maść sterydowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nasz lekarz powiedział, że steryd w ostateczności, za tydzień kontrola jak nie będzie poprawy to może wtedy . Tylko na szyję bo ona najgorzej wygląda. Cos czytałam o pewnej korelacji między używaniem sterydów a przechodzeniem AZS w astmę ale przeciez nie każde dziecko smarowane sterydami (okazjonalnie) ma potem astmę . Pediatra mi powiedział, że mam mniej czytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nesska co to za krzesła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nasz lekarz powiedział, że steryd w ostateczności, za tydzień kontrola jak nie będzie poprawy to może wtedy . Tylko na szyję bo ona najgorzej wygląda. Cos czytałam o pewnej korelacji między używaniem sterydów a przechodzeniem AZS w astmę ale przeciez nie każde dziecko smarowane sterydami (okazjonalnie) ma potem astmę . Pediatra mi powiedział, że mam mniej czytać . Ania bzdura totalnaaaaaaaaa!!! Łukaszek miał problem ze skórą i sterydów używaliśmy , ja jestem zdania, że lepiej dziecku posmarować i uniknąć stanu ostrego , który będzie bardzo dokuczliwy, prawda jest taka, że w porównaniu z maścią sterydową wszystko inne to "gówno"...mieliśmy podejrzenie u Młodego o astmę i przez jakiś czas był nawet w tym kierunku leczony (jako 3 latek - sterydy wziewne) i od roku nie bierze nic....kompletnie nic, zeszły rok frekwencja w przedszkolu 100%. Aniu nie czytaj za dużo bo niepotrzebnie się nakręcisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nesska mnie się mozaika nie bardzo widzi ale Ty tu rządzisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.08.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ania pediatra ma rację- nie czytaj tyle bo kociokwiku można dostać. Ja już przestałam się sama leczyć z pomocą oczywiście wujka google Ivy nie mam pojęcia co to za krzesła Kiedyś je sobie zapisałam ale nawet nie pamiętam skąd je mam Aneta ja tu Urządzam Więc kolejna na nie chyba jednak nie będę kombinować i zostanę przy portalu ewentualnie portal wypełniony mozaiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 No macie racje, po prostu szukam informacji jak młodemu pomóc a jak sie na nos juz natknę to głowa boli. Dobrze, że Wy mnie na ziemię sprowadzacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 01.08.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Kolejny dylemat... powiedzcie mi jak mam matowe szafki w kuchni to nad blatem lepiej dać matowe płytki czy w połysku???? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.08.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nesska-Karola z KAROLKOWEGO DWORKU-NAPIEKNIEJSZEGO NA SWIECIE:yes:ma tradycyjana kuchnie chyba wlasnie w macie i ma obledna blyszczaca mozaikę pomiędzy-jeśli dobrze pamietam:yes:Popros żeby Ci zdjecie przeslala:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Błyszczące zdecydowanie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Yoka to już masz odpowiedź Magda co Albinoska uczula? Jak jego skóra teraz wygląda i jakich kosmetyków używacie? Nesska Albinosek miał testy na nietolerancję jak miał ok pół roku - uczulało go mleko krowie, ryż, ziemniaki, cytrusy, gluten, drożdże...i nie pamiętam co jeszcze. Dietę miał ścisłą do 1.5 r.ż i dzięki temu teraz zostało tylko białko krowie - ale jest tak, że jak zje np w tygodniu 1 danonka to mu nic nie ma, I minęło mu na białko mleka krowiego - więc kupuję mu krowie jogurty albo owcze w ekologicznym sklepie. Skóra teraz wygląda idealnie - ale kąpiele tylko w emolientach i jak najmniej smarowideł - a jak już to apteczne albo ekologiczne. Zawsze ma pogorszenie jak zaczyna się suche powietrze i sezon grzewczy. Je prawie codziennie kaszę jaglaną - bo ona po zmiksowaniu uwalnia tzw "klej" który zamyka ścianki jelit i innych narządów - dzięki temu alergeny czy nawet inne wirusy nie przenikają po całym organizmie. Ale ważna jest systematyczność i dobra jakościowo kasza. Teraz jako problem "alergiczny" pojawiły się kłopoty z wypróżnianiem i pękającą skórą w okół palców. Ale na to mam maść - a na pierwsze... no czasem czopki idą w ruch a czasem np do obiadków, zupek muszę dolewać oleju lnianego co by go przeczyściło:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nesko niesamowite jak inaczej odbieram te znane mi wnętrza i rozkład pomieszczeń......kiedy przeprowadzka? Zapytam bo juz nie pamiętam.......macie łazienkę przy garderobie czy połączyliście dwie w jedną? Pozdrawiam z praktycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 02.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 [quote name= sofa ta: Zanim zamówiłam sofę dla siebie, sprawdziłam mnóstwo innych, również Famę, jest duża i wygodna, tylko jak się usiądzie, to wstać nie można, tak się zapada, ma włożone bardzo miękkie wypełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.08.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nesska-Karola z KAROLKOWEGO DWORKU-NAPIEKNIEJSZEGO NA SWIECIE:yes:ma tradycyjana kuchnie chyba wlasnie w macie i ma obledna blyszczaca mozaikę pomiędzy-jeśli dobrze pamietam:yes: Popros żeby Ci zdjecie przeslala:yes: Błyszczące zdecydowanie:rolleyes: Mówicie, że błyszczące?? Musze przymierzyć bo spodobały mi się matowe biało czarne.... Nesko niesamowite jak inaczej odbieram te znane mi wnętrza i rozkład pomieszczeń......kiedy przeprowadzka? Zapytam bo juz nie pamiętam.......macie łazienkę przy garderobie czy połączyliście dwie w jedną? Pozdrawiam z praktycznego. Hej żono dawno Cię nie było na forum. A Wasz domek jak??? My jeszcze nie mieszkamy jeszcze mamy bardzo dużo do zrobienia, chociaż na parter niedługo się wprowadzimy :yes Mamy łazienkę przy garderobie nie łączyliśmy bo to było nasze głównie założenie, koniecznie chciałam swoją osobistą garderobę i łazienkę przy sypialni Zanim zamówiłam sofę dla siebie, sprawdziłam mnóstwo innych, również Famę, jest duża i wygodna, tylko jak się usiądzie, to wstać nie można, tak się zapada, ma włożone bardzo miękkie wypełnienie. aniaitomek My najprawdopodobniej bęędzięmy robić sofę na zamówienie więc nie będzie takiego problemu, ale oczywiście dziękuję A my dzisiaj śpimy w nowym domu Jeszcze się nie przeprowadziliśmy ale postanowiliśmy tu zostać dzisiaj na noc głównie dzięki pogodzie- mamy mieszkanie na poddaszu i tam zapewne jest ponad 30st zwłaszcza, że nie było nas na weekend w domu- nie wietrzone, klima nie działała aż strach pomyśleć co się tam dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.08.2013 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 No to miłych snów w nowym domu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 08.08.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Hej My już prawie mieszkamy prawie bo jeszcze dużo rzeczy tu nie można robić więc kursuję między domem a starym mieszkaniem ale już tutaj śpimy, jemy kąpiemy się....Brakuje nam mebli, żeby można było ciuchy wszystkie poprzywozić ale za to mam taras tymczasowy zrobiony w jeden dzień przez mojego M, mebelki na tarasie też już stoją także mam to czego najbardziej nie mogłam się doczekać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nesska ja się tylko pytam o jedno gdzie fotki jakiekolwiek?????? :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 08.08.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Magda ale ja już nie mam co pokazywać salon z kuchnią był, łazienka była już nic więcej nie mam Taras mogę jeszcze obfocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 taras poprosimy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Magda ale ja już nie mam co pokazywać salon z kuchnią był, łazienka była już nic więcej nie mam Taras mogę jeszcze obfocić qrka ja nie widziałam nic - oprócz 1 fotki gdzie pokazywałaś kominek -kuchni tam było tyle co nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts