Nesska 09.08.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dziewczyny ta sztuczna trawa to kosztuje tyle co trawa z rolki więc chyba lepiej żywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 podoba mi się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ślężanka, a może faktycznie sobie takie trawnikowe dywany w całym ogrodzie walniemy? Nie dość, że bez chwastów, bez czekania na wzejście to jeszcze kosić później nie trzeba. Bezobsługowo! Dziewczyny ta sztuczna trawa to kosztuje tyle co trawa z rolki więc chyba lepiej żywą Właśnie miałam pisać, że wszystko ładnie, pięknie ale ta sztuczna trawa jest w cenie trawy z rolki Z rolki musisz kosić a tą pewnie będzie trzeba odkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.08.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 A ja sobie pozwole powiedzieć ze mnie się lazienka bardzo podoba!!!!A co do trawy zostaw z plastiku-zero koszenia,zero chwastów,nie spali jej slonce-jak mojej!!!CUD MIOD MALINA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Gumisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.08.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ślezanka-ty łobuziaro!!!Co ty tutaj robisz!!!Mowiłam ze masz na urlop jechać bo Ci głupoty później po glowie chodza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Gumisia głupot to mi się wybić z głowy nie da Gratuluję zdobycia 2 miejsca w konkursie kuchennym!!! Mój głos jak widać się na coś przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.08.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Gumisia głupot to mi się wybić z głowy nie da Gratuluję zdobycia 2 miejsca w konkursie kuchennym!!! Mój głos jak widać się na coś przydał :hug::hug::hug:fenk ju:hug::hug: o głupotach nie gadaj bo jak wpadne na slunsk to ci tylek zlotam i głupoty ci z glowy wyjda:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Wiesz co lubię http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Nastąpiło wyciszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.08.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 :rotfl:JAK CHCESZ TO ZALATWIE SKORZANE MAJTY Z CWIEKAMI:rotfl::rotfl::rotfl:DOBRA PRZJADE Z PEJCZEM:lol2: Dobrze ze nastapilo wyciszenie:yes:Nie wlaz za często na FM :lol2::lol2:Bo ci głupotki później po glowie laża:yes::hug:Wiesz co lubię http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Nastąpiło wyciszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 09.08.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Czytasz w moich myślach :lol2: :rotfl: Tylko te ćwieki to z której będą strony? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.08.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Czytasz w moich myślach :lol2: :rotfl: Tylko te ćwieki to z której będą strony? :lol2: Ja się dostosuje do Twoich potrzeb bo ja taka jestem:lol2:-z której chcesz to ci przyczepie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.08.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Wow ale mnie dyskusja ominęła Jesteście niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.08.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Łazienka niezmiennie baaardzo mi się podoba! Lustro śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.08.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Nessko taras mam zrobiony z bangkirai:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.08.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Nessko Łazienka wyszła cudnie!!!!!! Co do kominka pomysł na mozaikę mnie się akurat podoba...............wiesz że lubię nietuzinkowe połączenia Tylko trzeba by dobrać odpowiednią....byłaś w eleganckich łazienkach.mają spory wybór i na Okrzei i na Jagiellońskiej...........do tego mają praktycznie wszystkie dostępne katalogi.........i ceny są do uzgadniania....jak chcesz mogę Cię umówić z moim znajomym Inspiracja od Two jest jeszcze lepsza -to jest dopiero połączenie klasyki z nowoczesnością ..ta mozaika skojarzyła mi się z mozajka w kuchni u Karolka...............i połączenie z jej klasycznymi frontami wyszło rewelacyjnie ........ Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.08.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Hej Dropku dziękuję Przyznam, że ja z mojej łazienki jestem bardzo zadowolona oprócz płytek podłogowych, to był najgorszy wybór z możliwych one są takie chropowate (idealne pod prysznic bo nie są śliskie) strasznie wsiąkają wodę, każdą kroplę na nich widać jeszcze się zacieki robią i nie mogę ich doczyścić z kurzu budowlanego nie wiem albo je trzeba jakoś zaimpregnować albo musimy je wymienić Admetka sprawa kominka jeszcze nie przesądzona mam dużo czasu żeby się na coś zdecydować mozaika od Karolka też mi się podoba tylko mój M się strasznie uparł, że jej nie chce i nawet to nie podlega dyskusji W ogóle chłopów to tylko odstrzelić (przynajmniej mojego) jak się upierałam , że nie chcę nic w kuchni nad blatem żadnych płytek tylko pomalowaną ścianę ewentualnie szkło to nawet nie chciał o tym słyszeć. Teraz jak ja już sobie płytki wybrałam (a dłuuugo nie mogłam się na nic zdecydować) to on do mnie mówi "a może faktycznie na razie zostawimy pomalowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 11.08.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Hej Nesska... widzę, że Ci namieszałam moim pomysłem na kominek do mnie już mozaika dojechała i mam nadzieję, że w tygodniu ją położą czy Ty masz taki jakby "odstęp" między podłogą a zabudową wkładu kominkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.08.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 czy Ty masz taki jakby "odstęp" między podłogą a zabudową wkładu kominkowego? Mam A dlaczego pytasz? Ja poproszę zdjęcia Twojego kominka jak już będzie zrobiony i coś czuje, że go zerżnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.08.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Nessko a pochwal się pomysłem na schody. Kiedyś mówiłaś o fototapecie dla młodej - pomysł zrealizowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts