Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ślężanka, a może faktycznie sobie takie trawnikowe dywany w całym ogrodzie walniemy? Nie dość, że bez chwastów, bez czekania na wzejście to jeszcze kosić później nie trzeba. Bezobsługowo! ;)

Dziewczyny ta sztuczna trawa to kosztuje tyle co trawa z rolki więc chyba lepiej żywą :D

Właśnie miałam pisać, że wszystko ładnie, pięknie ale ta sztuczna trawa jest w cenie trawy z rolki :lol2: Z rolki musisz kosić a tą pewnie będzie trzeba odkurzać :rotfl:

:rotfl::rotfl:JAK CHCESZ TO ZALATWIE SKORZANE MAJTY Z CWIEKAMI:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:DOBRA PRZJADE Z PEJCZEM:lol2::lol2:

Dobrze ze nastapilo wyciszenie:yes:Nie wlaz za często na FM :lol2::lol2::lol2:Bo ci głupotki później po glowie laża:yes::hug::hug::hug:

Wiesz co lubię :lol2:http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif :lol2:

Nastąpiło wyciszenie ;) :hug:

Nessko :bye:

Łazienka wyszła cudnie!!!!!!

Co do kominka pomysł na mozaikę mnie się akurat podoba...............wiesz że lubię nietuzinkowe połączenia :rolleyes:

Tylko trzeba by dobrać odpowiednią....byłaś w eleganckich łazienkach.mają spory wybór i na Okrzei i na Jagiellońskiej...........do tego mają praktycznie wszystkie dostępne katalogi.........i ceny są do uzgadniania....jak chcesz mogę Cię umówić z moim znajomym :)

Inspiracja od Two jest jeszcze lepsza -to jest dopiero połączenie klasyki z nowoczesnością :)..ta mozaika skojarzyła mi się z mozajka w kuchni u Karolka...............i połączenie z jej klasycznymi frontami wyszło rewelacyjnie :yes:........

Pozdrowionka zostawiam :hug:

Hej :bye:

Dropku dziękuję :hug: Przyznam, że ja z mojej łazienki jestem bardzo zadowolona :yes: oprócz płytek podłogowych, to był najgorszy wybór z możliwych :mad: one są takie chropowate (idealne pod prysznic bo nie są śliskie) strasznie wsiąkają wodę, każdą kroplę na nich widać jeszcze się zacieki robią i nie mogę ich doczyścić z kurzu budowlanego :sick: nie wiem albo je trzeba jakoś zaimpregnować albo musimy je wymienić :eek:

Admetka sprawa kominka jeszcze nie przesądzona mam dużo czasu żeby się na coś zdecydować :yes: mozaika od Karolka też mi się podoba tylko mój M się strasznie uparł, że jej nie chce i nawet to nie podlega dyskusji :o

W ogóle chłopów to tylko odstrzelić (przynajmniej mojego) jak się upierałam , że nie chcę nic w kuchni nad blatem żadnych płytek tylko pomalowaną ścianę ewentualnie szkło to nawet nie chciał o tym słyszeć. Teraz jak ja już sobie płytki wybrałam (a dłuuugo nie mogłam się na nic zdecydować) to on do mnie mówi "a może faktycznie na razie zostawimy pomalowane" :bash: