Nesska 13.08.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Migotko właśnie w tej chwili rozmyślam nad schodami Na pewno mają być białe podstopnie, tralki a o stopniach do tej pory myślałam, że będą w kolorze podłogi w salonie a teraz się zastanawiam czy może lepsze by były w innym kolorze? (spodobały mi się czarne...) hmmm Jest jakaś zasada, że schody powinny pasować do podłogi czy nie??? Fototapeta u młodej odpada- już mam co innego w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.08.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Migotko właśnie w tej chwili rozmyślam nad schodami Na pewno mają być białe podstopnie, tralki a o stopniach do tej pory myślałam, że będą w kolorze podłogi w salonie a teraz się zastanawiam czy może lepsze by były w innym kolorze? (spodobały mi się czarne...) hmmm Jest jakaś zasada, że schody powinny pasować do podłogi czy nie?? Fototapeta u młodej odpada- już mam co innego w głowie A na górze będzie taka sama podłoga? Tam schody nawet bardziej łączą się z podłogą, więc jeśli ma być coś innego to może schody powinny być inne ale pasujące do obu powierzchni. Ja chyba (o ile koncepcja się nie zmieni) będę mieć stosunkowo łatwo bo planuję takie same podłogi w całym domu. Masz jakieś inspiracje z czarnymi schodami? Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.08.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Migotko u nas na całym piętrze będzie wykładzina-kolor jeszcze nie wybrany ale na pewno jakaś neutralna- szarości, zimne beże... Te schody mi tak namieszały w głowie tylko jednak chyba u mnie nie bardzo pasuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 14.08.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Migotko u nas na całym piętrze będzie wykładzina-kolor jeszcze nie wybrany ale na pewno jakaś neutralna- szarości, zimne beże... Te schody mi tak namieszały w głowie tylko jednak chyba u mnie nie bardzo pasuję... [ATTACH=CONFIG]206545[/ATTACH] Schody piękne, ale pomyśl o sprzątaniu, wszystko będzie na nich widać, chyba, że są w miejscu gdzie jest kiepski dostęp światła, wiem coś na ten temat, bo mam ciemne podłogi w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Schody pasuja do Waszej koncepcji. Czy będą praktyczne to nie wiem, ale ja sercem bardziej niż rozumem wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Nessko schody obłędne Pokaż miejsce ze schodami, bo jeżeli nie wystarczająco jasne to nie zda egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Nessko co słychać? Bardzo ładne schody, choć przyznam, ze na czarnym rzeczywiście widać każdy pyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.08.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja też nie polecam czarnych (bejcowanych na bardzo ciemny odcień brązu/czerń) schodow. Mój tata zrobił 2 lata temu takie, bo znajoma się uparła, teraz mówi że w życiu nie zrobiłaby takich samych, nie dla tego że jej się nie podobają, tylko właśnie ze względu na konieczność częstego czyszczenia, każdy włosek na nich widać, o kurzu nie wspomnę - przemyśl to jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja też nie polecam czarnych (bejcowanych na bardzo ciemny odcień brązu/czerń) schodow. Mój tata zrobił 2 lata temu takie, bo znajoma się uparła, teraz mówi że w życiu nie zrobiłaby takich samych, nie dla tego że jej się nie podobają, tylko właśnie ze względu na konieczność częstego czyszczenia, każdy włosek na nich widać, o kurzu nie wspomnę - przemyśl to jeszcze nessko muszę sie zgodzic, choć sama mam czarne, chyba dzis zrobiłabym znowu czarne ale tylko dlatego , że u mnie nigdy ,przenigdy nie świeci na nie słońce, w innym wypadku pewno bym je rwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.08.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dziewczyny schodów czarnych nie będzie chociaż ja się w nich zakochałam i z pewnością bym takie zrobiła (i później je przeklinała) ale M nawet nie chce słyszeć o ciemnych więc będą w kolorze podłogi Tzn stopnie w kolorze parkietu reszta biała. Powoli się robią więc do końca miesiąca powinny być, poza tym nic konkretnego się nie dzieje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.08.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nesska łazienka jest cudna ...zakochałam się w twojej mozaice ...tak by mogła wyglądać moja łazienka na górze bosko to jest u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nessko pochwal się co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 hej Nesska pamiętam o Tobie jak tylko moi panowie skończą kominek to wkleję zdjęcia strrrrasznie im się dłuży ta robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 03.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 piszesz o schodach...ja też myślałam o czarno białych bądź szaro białych....ale później mi się odmieniło i zrobiłam biało orzechowe, jak okna, podłogi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiekkk 04.10.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hej Jestem zachwycona waszymi wnętrzami a przede wszystkim Nesska masz nosa do urządzania wnętrz. Ja buduję też Praktyczny 3 i strasznie podoba mi się klasyka jest ponadczasowa i zawsze modna. Teraz czekam na drzwi i bramę. Obieram kominek nie mogę się zdecydować. Podoba mi się klasyczny ale z gustem i skromny. POMOCY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.10.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nessko a czemu nic u siebie nie piszesz??? Co tam u Ciebie wykończeniowo się dzieje? Pozdrowionka zostawiam Leia a Ty byś dała znać co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.10.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Hej U nas niestety kompletnie nic się nie dzieje przede wszystkim nie ma czasu, Ola poszła do przedszkola a mnie M zaciągnąl do pracy więc nie ma nas całymi dniami w domu Nie ma czasu na nic więc wykończeniowo stoimy Mam nadzieję, że niebawem się coś ruszy bo Święta chyba u nas Teraz najważniejsze są karnisze bo już nie mogę wytrzymać z tymi pustymi oknami. Już mam właściwie wybrane tylko jeszcze pozostaje kwestia koloru antracyt czy inox????? (czyli czarny czy srebrny )' Leia helloł właśnie weszłam na fm żeby się dowiedzieć co u Ciebie, jak tam kominek bo nie mogę się doczekać żeby go zobaczyć więc czekam na wieści Gosiek i dziękuję. W kwestii kominka nie pomogę bo sama potrzebuję pomocy, a jak masz jakieś wątpliwości w urządzaniu to proponuję założyć wątek, tutaj dużo chętnych do pomocy Admete j/w. Ale chciałam powiedzieć, że u Ciebie jestem na bieżąco chociaż rzadko się odzywam a Twoja garderoba (wielkość) zrobiła na mnie ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiekkk 10.10.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Hej, Muszę się zmobilizować i założyć swój dziennik:) ehhh NESSKO proszę zamieść jeszcze raz zdjęcia kuchni bo mi wygasły, a nie wiem jak mam rozmieścić szafki na której ścianie zabudowę itd. Miałabym ogólne pojęcie i rozeznanie. Twoje szafki są pojemne? A łazienka na dole cudna!!!!! Proszę jeszcze o jej zdjęcia bo wszytskie mi się nie wyświetlają albo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 14.10.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nesska, łazienka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) ........................ no dobra...wrzucę z tym brudem, zakopconą szybą i bez aranżacji później uaktualnię dla mnie kominek to była "najważniejsza" rzecz w domu...jest i z pewnością będzie wiem, że dużo osób pali tylko "okazjonalnie"i nie widzi sensu posiadania kominka....u nas pomimo trwających robót budowlanych w kominku pali się prawie codziennie wieczorem a w łikendy to mus siadamy przy nim wszyscy i sobie rozmawiamy...na razie na jakichś gąbkach zdobycznych i na tej niedomytej podłodze ale RAZEM....jeszcze trochę...jeszcze chwila i mam nadzieję, że będziemy mogli zasiąść na ładnych fotelikach może takich jak Venuska ostatnio kupiła u Magdy w MG...hmmmmm...moje marzenie Edytowane 24 Października 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts