jjana 20.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ale wtopa Tak to jest jak się tytułów nie czyta Nesska to witam się u Ciebie Właśnie zapytaj co chce z tym robić. Kopać, strzelać? Zawsze ja ktoś mi tłumaczy, że coś musi być trwałe i za duże pieniądze to pytam: po co? Oczywiście rozumiem skórzane buty, marmurowe blaty itd. Ale to tak jakbym miała sobie szyby pancerne w oknach założyć. Pewnie, że trwałe i ze super, "ale "po co?". Dopóki w wywiadzie nie pracuje i agenci Mosadu mnie nie namierzają to nie widzę potrzeby Leia, kurczę, a do mnie już paczka ze Stanów płynie. Gdybym wiedziała wcześniej to może bym poprosiła i o nie. Mnie też wkurza, że tam ładniejsze i tańsze. Jakbyś chciała odsprzedawac to ustawiam się w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Chyba będę mała niedługo portal Prawie dał się namówić na drewniany Leia przykro mi ale będzie identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jiana wybaczam i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nesska a czemu miałby go ktoś uszkodzić ? i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ja myślę, że tu chodzi o ambicję Po prostu chce mieć wszystko lepsze z wyższej półki ale kiedyś....A dla mnie to ma pięknie wyglądać i być już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Chyba będę mała niedługo portal Prawie dał się namówić na drewniany Leia przykro mi ale będzie identyczny Nesska cieszę się będzie brat bliźniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ....A dla mnie to ma pięknie wyglądać i być już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Zgodził się idę jutro wyceniać i szukać płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Leia, kurczę, a do mnie już paczka ze Stanów płynie. Gdybym wiedziała wcześniej to może bym poprosiła i o nie. Mnie też wkurza, że tam ładniejsze i tańsze. Jakbyś chciała odsprzedawac to ustawiam się w kolejce oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nesska, brawo! Ty to masz dar przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Zgodził się idę jutro wyceniać i szukać płytek o, jak szybko się zgodził decyzja podjęta błyskawicznie cieszę się, że mogłam pomóc czuję się matką chrzestną Waszego kominka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Nesska, brawo! Ty to masz dar przekonywania ciekawe jak była karta przetargowa :rolleyes: coś podejrzanie szybko zmienił zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Leia nie będę się domyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Leia karta przetargowa oczywista :lol2: Powiedz mi jeszcze skąd masz mozaikę bo się zastanawiam czy każda się nadaję?? zeby nie popękała od temp czy coś... Aaaa i jeszcze jedno jak ten portal jest przymocowany??? Edytowane 20 Października 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 no tak...przecież to taka oczywista oczywistość :lol2: a ja się głupia pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Leia nie wiem o czym Ty myślisz ale ja mówię o pieniądzach :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Nesska dokładnie to musi być materiał, który nie popęka....mozaikę kupiłam w necie...tylko nie pamiętam nazwy kartonów już nie ma ale z pewnością był to czarny marmur portal jest na coś tam klejony Edytowane 20 Października 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 20.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Leia nie wiem o czym Ty myślisz ale ja mówię o pieniądzach :lol2: łoj :lol2: a ja znam w takich wypadkach tylko jedną oczywistą oczywistość ale nie jestem osamotniona bo jjana też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.10.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 No tak to pewnie teraz mnie cena mozaiki powali Dobrze, że niewiele jej potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 20.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 E tam Leia ja też o pieniądzach A tak szczerze - to na pieniądze w życiu bym nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts