Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nesska- przygodę czas zacząć ;)

Recommended Posts

Dzięki Venus kryształy już nieaktualne przymierzyłam jeden do szafki i utwierdziłam się w przekonaniu, że w ogóle nie pasują.

Co do otoczaków to dokładnie to samo powiedziałam mojemu M, jemu zawsze się wydaję, że jest mądrzejszy ode mnie teraz przynajmniej mam dowód że nie tylko ja tak myślę :)

• Odpowiedzi 714
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nesska-nie daj sie z tymi oknami-ja mam dwa buble zamontowane w kuchni-tarasowki-wczesniej na pewne rzeczy nie zwrocilismy uwagi bo nie bylo nas na miejscu-teraz nasze walki sa totalnie bez sensu i zostalismy olani-pomomo 7-letniej gwarancji...

WALCZ albo bedziesz cale zycie miala cisnienie podniesione jak na te okna patrzec bedziesz..

Ja to juz mowie ze chyba dom sprzedam...

Piekne biale kafle!!!!!:yes:

Nesska-nie daj sie z tymi oknami-ja mam dwa buble zamontowane w kuchni-tarasowki-wczesniej na pewne rzeczy nie zwrocilismy uwagi bo nie bylo nas na miejscu-teraz nasze walki sa totalnie bez sensu i zostalismy olani-pomomo 7-letniej gwarancji...

WALCZ albo bedziesz cale zycie miala cisnienie podniesione jak na te okna patrzec bedziesz..

Ja to juz mowie ze chyba dom sprzedam...

Piekne biale kafle!!!!!:yes:

No właśnie, chciałabym się jak najszybciej wprowadzić i nie mam ochoty wymieniać tych okien bo to znowu kupe brudnej roboty ale wiem, że jak odpuszczę to będę tego żałować za każdym razem jak spojrzę na te okna!!!!

Mam kuchnię!!!!!! :lol2:

Oczywiście jeszcze nie gotowa, ale mebelki już są :D

http://img845.imageshack.us/img845/193/20121130211623.jpg

http://img803.imageshack.us/img803/6651/20121130211603.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/9044/20121130211517.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/9112/20121130211425.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/6214/20121130211455.jpg

Ja mysle ,ze wszystko mozna jakos ugryzc i przelknac.Fakt ze domy z wizja maja wizualki bardziej minimalistyczne i nowoczesne,ale jeszcze niedawno nie licowalismy blatow z parapetami ...

Mysle,ze jest wazne aby w dalszym urzadzaniu i meblowaniu isc konsekwentnie z tym z czym zaczelismy.

Zycze wszystkiego dobrego i jak najmniej dylematow przy urzadzaniu:yes:

Żona m długo się zastanawialiśmy czy taki styl będzie pasował do naszego domu. Przyznam, że trochę nam się zmienił gust (dzięki forum) i zdecydowaliśmy, że bardzo nowoczesnych wnętrz nie chcemy (oczywiście nowoczesna wnętrza bardzo mi się podobają, ale mieszkać bym w nich nie chciała bo dla mnie są mało przytulne). Może i nasze meble kuchenne idą bardziej w stronę klasyki, ale po dodaniu bardziej nowoczesnych elementów będzie efekt idealny :)

I takie ma być całe wnętrze!

Kuchnią jestem zachwycona i już się nie mogę doczekać dalszych prac bo czuję, że końcowy efekt mnie powali na kolana :D (mam nadzieję)

Co do okien- nie wyobrażam sobie, żeby parapety nie były zlicowane z blatem, nie ma nawet takiej opcji! Nie wiem jak to rozwiązać, poczekamy jeszcze na blat, może z cokołem i listwą maskującą nie będzie to wyglądało aż tak zle bo jednak wymiany okien chcielibyśmy uniknąć.

Zastanawiam się co dać na ścianę w kuchni za płytą? Ja bym najchętniej tam nic nie kładła tylko pomalowała- ale tak to się chyba nie da (a może są jakieś doskonałe zmywalne farby????) Nic mi tam nie pasuje.....

Nesska-co do farby,u mnie brak okladziny sciennej przy kuchence-najpierw skonczyla sie kasa,teraz okladzina czeka na polozenie ,ale czasu brak...

Okladziny nie mialam rok i niestety pomimo zmywalnej farby przy piecyku-bardzo sie brudzi.Jeszcze na poczatku bylo ok ,ale teraz po roku zaczyna wygladac nieciekawie:yes:

GUMISIOWA to bardzo nie fajnie bo mnie tam za cholere nic nie pasuje :(

No wlasnie,mnie tez na poczatku nic nie pasowalo...A moze za duzo rzezcy na glowie mialam i mnie przeroslo....Teraz zdecydowalam sie oblozyc okladzina drewniana ,zeby ocieplic moje labolatorium:lol2::lol2::lol2:

Nie wiem jaki masz dalaszy plan na dom,ale piekna mozaike ma karolek 59 :yes: a kuchnia w Twoim stylu:yes:

Świetna kuchnia. Czy pasuje do domu? A czemu miałaby nie pasować?! Praktyczny to nie jest typowy dom nowoczesny - to raczej gra pomiędzy tym co współczesne a klasyczne... W tym sensie, pasuje. Nie dziwię się, że jesteście zadowoleni - macie powody. Moim zdaniem da się to okno przymaskować. Może idealnie nie będzie, ale będzie dobrze, tak mi się wydaje. Kuchnia się udała - wygląda na ładną, funkcjonalną i robi wrażenie lekkiej. Same zalety.Ale zrób nam lepsze zdjęcia;-)

Wiem zdjęcia kiepskie robione oczywiście telefonem poza tym byłam tak podekscytowana, że się nawet nie zastanawiałam nad tymi zdjęciami tylko pstrykałam jak popadnie :D

Trochę się obawiałam jak ta kuchnia wyjdzie, żeby te meble jej za bardzo nie przytłoczyły- zwłaszcza ta wysoka zabudowa i te wiszące witrynki- ale moim zdaniem fajnie to wyszło i ja jestem bardzo zadowolona z efektu :) zwłaszcza z tego barku :D:D:D