GUMISIOWA 12.12.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jest extra!!!!!!!!!!!!!Okna masz obledne!!!!!!!!!!!!!!!!Kanapa rowniez bardzo mi sie podoba-jesli wizualnie wolosz dwie sofy to daj sofy!!!Tylko czy one maja byc ustawione w litere L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No i zostaję jeszcze kwestia koloru ścian. Na pewno w szarościach tylko: czy wszystkie ściany ten sam kolor? czy może za telewizorem i kominkiem dać ciemniejszą? a może wcisnąć tam jakąś tapetę (koniecznie w pasy)? ach tyle rzeczy do obmyślenia...głowa mała;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.12.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jest extra!!!!!!!!!!!!!Okna masz obledne!!!!!!!!!!!!!!!! Kanapa rowniez bardzo mi sie podoba-jesli wizualnie wolosz dwie sofy to daj sofy!!!Tylko czy one maja byc ustawione w litere L? Tak muszą być w literę L inaczej nam ni w ząb nie pasuje Między nimi można by wcisnąć jakiś malutki stoliczek albo lampeczkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 tak muszą być w literę l inaczej nam ni w ząb nie pasuje Między nimi można by wcisnąć jakiś malutki stoliczek albo lampeczkę.... wlasnie jakis superowy side table;)a na nim jakis superowy lampion cy cus;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.12.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 U mnie będzie narożnik, ale przy tym kształcie sofy, który pokazałaś korzystniejsze wydają mi się 2 mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja na szybko w sprawie kuchni wyszła bardzo ładnie moja mozaika jest beżowo -szara ale jak szukasz czegoś typowo szarego to przecież na pewno znajdziesz jak łaziłam za swoja to widziałam spory wybór co do samej mozaiki to był strzał w 10 tkę mogę jej nie myc i brudu , zacieków itp nic kompletnie na niej nie widać- rewelka to samo z cipatym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.12.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej Nesska http://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hat_tip.gif witam się i ja:) Piękne wnętrza tu powstają, kuchnia super!Jestem przeciwna narożnikom, bo zwykle zajmują dużo miejsca i nie ma możliwości zmiany aranżacji.No chyba, ze ktoś nie ma innego wyjścia jak tylko narożnik, wtedy tak.Nie wiem tylko czy ta ławeczka co ją planujesz nie będzie za niska do ławy... One zwykle mają tylko 40 cm wys. Będę zaglądać jeśli można, pozdawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (pomysł zerżnięty od admete ) Bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.12.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hej Nesska http://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hat_tip.gif witam się i ja:) Piękne wnętrza tu powstają, kuchnia super! Jestem przeciwna narożnikom, bo zwykle zajmują dużo miejsca i nie ma możliwości zmiany aranżacji. No chyba, ze ktoś nie ma innego wyjścia jak tylko narożnik, wtedy tak. Nie wiem tylko czy ta ławeczka co ją planujesz nie będzie za niska do ławy... One zwykle mają tylko 40 cm wys. Będę zaglądać jeśli można, pozdawiam:bye: miło Cię gościć w moich skromnych progach ławeczka będzie na zamówienie więc się dopasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.12.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jeśli mogę zabrać głos w sprawie kanapy - narożnik zdecydowanie NIE. Powołam się na argument o braku mozliwości zmiany, bo nie chcę nikogo urazić moimi uwagami... A praktyczyny to on wcale nie jest - jak siedzimy ze znajomymi na kanapie narożnej to wcale nie jest komfortowo rozmawiać. Dla rodziny ok, ale np. w celu zasiadania z przyjaciółmi na kawie zdecydowanie lepsze są dwie kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.12.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Hej migotka! Więc chyba zostanę przy dwóch sofach Teraz sprawa dolnej łazienki jak już pisałam mają być płytki: http://image.ceneo.pl/data/products/10691457/f-dell-arte-caro-white-30x60.jpg a do nich stanęło w końcu na tym (pomysł mojego M), że zrobimy mozaikę z płytek biało czarnych 4cm ułożone w szachownice tylko pytanie ułożyć je w karo czy normalnie??? Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.12.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mozaika ma być w połączeniu z tymi płytkami w romby, zgadza się? Jeśli tak, to myślę, że szachownica będzie ciekawsza. W przeciwnym razie może się zlać z rombami i zrobić im niepotrzebną konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.12.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Też mi się tak wydaję, może być już za dużo. Ale wolałam zapytać mądrych głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.12.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Nessko u nas własnie byli panowie od pomiarów okien - na jakiej wysokosci masz blaty - 90 cm? Jestem po tej Twojej historii z oknem przewrażliwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.12.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 NESSKA- PIEKNYCH WYBOROW DOKONUJECIE!!!!Kafla biala -sliczna!!!Ja z tych co za karo nie przepadaja ,ale pewnie sie nie znam bo u mnie w domu modern style:D Sciskam i podgladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.12.2012 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 U nas już święta- choinka ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.12.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 u nas już święta- choinka ubrana pokaz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 16.12.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nesska wpadłam się przywitać bo coś mi się wydaje, że będziesz miała domek ślicznie urządzony na pewno będę podglądać Twoje poczynania A wrzucisz zdjęcia jak wygląda domek z zewnątrz? Ciekawska jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.12.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Migotka meble mamy na wys 83cm-blatów jeszcze nie ma ale ma być 3cm więc wysokość mebli z blatem będzie 86cm. Nesska wpadłam się przywitać bo coś mi się wydaje, że będziesz miała domek ślicznie urządzony na pewno będę podglądać Twoje poczynania A wrzucisz zdjęcia jak wygląda domek z zewnątrz? Ciekawska jestem Krokusia i dziękuję Zdjęć z zewnątrz na razie nie wrzucam bo póki co wcale nie wygląda atrakcyjnie Pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.12.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Nessko, Wpadłam podziękować za porady w starym roku i zaprosić do odwiedzin w nowym oraz złożyć Ci życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts