KasiaC79 08.02.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) wrzucam rzuty (dopiero teraz) Zmiany na dole są następujące: likwidacja podcienia, powiększenie łazienki kosztem wiatrołapu, powiększenie wiatrołapu kosztem spiżarni, więc spiżarni brak. Na górze zlikwidowaliśmy te dwie garderoby po lewej (pośrodku nich leci normalnie w rzeczywistości )ścianka działowa, przez co pokoje są trochę większe. Edytowane 8 Lutego 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 08.02.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Pokój córki, jeszcze panuje bałagan, meble nie do końca poskładane i poustawiane tak jak mają stać, brakuje jeszcze łóżka i szafy [ATTACH=CONFIG]241638[/ATTACH] Łazienka na dole, w trakcie realizacji . Pomieszczenie jest małe i ciężko zrobić jakieś sensowne zdjęcie, W całości nawet nie będę pokazywać, bo panuje tam artystyczny nieład. To pokój "niczyj" nad garażem. Kiedyś chciałam tutaj dać dechy, ale .... nadal chciałabym ale są już panele i tak narazie zostanie. Panele mają strukturę drewna, i bardzo przypominają drewno, muszę się zadowolić. Edytowane 8 Lutego 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 08.02.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Pokój syna (jeszcze w nim niewiele) najmłodszy i ma największy pokój. Edytowane 8 Lutego 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 08.02.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Sypialnia ( w trakcie malowania) Ta ściana zaraz za drzwiami dzisiaj mnie podłamała. Na wproet wejścia jest okno, które oświetla tą ścianę i na ciemnym tle widać pięęęęękne niedoskonałości ściany Resztę pokażę jak trochę ogarnę pod względem porządku. Jak narazie to wszędzie widać tylko kurz i kartony. Edytowane 8 Lutego 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ty Kaska wez wrzuc jakies foty z postepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 08.02.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 To jeszcze mało????Toż to ja się już tak wysiliłam , tyle zdjęć powklejałam a ten mi tu taki tekst ... Reszta postępu musi poczekać niestety, bo tam nic nie widać, tylko głuche echo słychać.Prawie wszystko robimy sami ( oprócz łazienek) więc baaaardzo powolutku postęp widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.02.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Cześć Kasiu Te poduszki które pokazałaś to mistrzostwo świata ! Będę podglądać Twoje poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Kasiu i co tam słychać w sprawie dekorów? Poprawił pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 24.02.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Mugatko - dzięki. Jak tylko masz ochotę podglądać, to zapraszam. Dekory na szczęście pan poprawił bez problemu. Jeden tylko został uszkodzony i to dlatego że mój mąż wtrącił się i chciał coś tam pomóc . Łazienka prawie skończona, brak jeszcze parapetu. Kolor ściany sam w sobie fajny, ale gryzie mi się z podłogą. Trochę się już przyzwyczajam do niej, ale sama nie wiem. W piątek mąż z panem zakładali grzejnik, i coś im poszło nie tak ... bo zastałam ich prawie całych mokrych, na podłodze powódź, na świeżo wymalowanych ścianach piękne zacieki ... najbardziej ucieszyły mnie te zacieki, bo przemknęła mi myśl że trzeba będzie jeszcze raz pomalować. Ale niestety zacieki zniknęły i nie pozostawiły śladów. Grzejnik w końcu dzisiaj doczekał się powieszenia już bez niespodzianek, ale ja jeśli się nie przekonam do tego koloru, to przemaluję sama, tylko jak to zrobię za grzejnikiem? Niebawem wkleję zdjęcia jak tylko się ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.05.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Maaaaamy schody, skończone jakoś początkiem maja. Zdjęcia robione telefonem niestety. Następnym razem wezmę aparat Edytowane 19 Maja 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.05.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Kominek Po lewej od kominka będzie TV. Kuchni jeszcze nie ma więc prowiant jak widać wszędzie się panoszy W pokoju syna składam biurko . Na dzień dzisiejszy prawie skończone, tylko zdjęcia nie mam. Edytowane 19 Maja 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.05.2014 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) To stan jeszcze z czasów malowania, wklejam zdjęcie bo na nim widać najlepiej szerszą perspektywę. Tam gdzie szachownica szara - jest kuchnia , po lewej pierwsze drzwi - wiatrołap( na dzień dzisiejszy drzwi już są) , następne drzwi to łazienka. I druga strona salonu, wykusz, tu będzie stał stół. Po lewej stronie wejście do kuchni Kuchnia, ciężko zrobić zdjęcie, bo zbyt duża to ona nie jest ( na bramę i inne rzeczy nie zwracamy uwagi ) ) W samym rogu , gdzie stoją kartony, ma być słupek z piekarnikiem i mikrofalą, następnie na lewo szafka około 40 szeroka, potem płyta . Pod oknem zlew. Edytowane 19 Maja 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.05.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) W rogu przy drzwiach ma stanąć lodówka. . Edytowane 19 Maja 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.05.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 (edytowane) Drzwi do wiatrołapu [ATTACH=CONFIG]261119[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]261124[/ATTACH] W momencie kładzenia płytek drzwi miały otwierać się na hol w kierunku łazienki (chyba), Wymysł mojego męża , ale w końcu żonka poszła po rozum do głowy, że jak to? Ja mam ciągle omijać drzwi jak będą otwarte?? NIE robimy drzwi otwierane na wiatrołap, w związku z czym przy montażu okazało się że płytki wyszły jak wyszły , ale zrobimy coś z tym.... ..... kiedyś. [ATTACH=CONFIG]261128[/ATTACH] Edytowane 19 Maja 2014 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 19.05.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts