evol1 31.05.2012 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam Mam do was pytanie czy robicie wieniec w stropie lanym?? Oraz czy cztery pręty puszczone w stropie o grubości 13,5 cm po dwa górą i dołem na około płyty spełnią rolę wieńca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 31.05.2012 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam Mam do was pytanie czy robicie wieniec w stropie lanym?? Oraz czy cztery pręty puszczone w stropie o grubości 13,5 cm po dwa górą i dołem na około płyty spełnią rolę wieńca?? Powinien być i powinny wystarczyć ale to nie są odpowiedzi wystarczające. Opowiedzi są w projekcie ,który (chyba) pies rozszarpał? ctrl c + ctrl V "Kochani forumowicze za co płacicie swoim Kierownikom Budowy?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 31.05.2012 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 "Kochani forumowicze za co płacicie swoim Kierownikom Budowy?" Zazwyczaj za pieczątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 31.05.2012 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wg kierownika będzie ok ale nie wiem czy się "uprzeć" na wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 09.06.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Wg kierownika będzie ok ale nie wiem czy się "uprzeć" na wieniec Jakieś zbrojenie przykrawędziowe jest w projekcie czy tylko "siatka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts