barbarian 31.05.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam!Niedawno skończyli coś robić z przyłączem doprowadzającym wodę do mojego bloku. Przez kilka godzin nie było wody. Gdy się pojawiła, to w jednym kranie (w łazience) jest słabe ciśnienie. Prysznic działa normalnie. Kran w kuchni też działa prawidłowo. Wszystko idzie z jednego licznika, więc typuję, że to coś u mnie w łazience jest nie tak.Rury są nowe, kran też (zawór kulowy się to chyba fachowo nazywa - taka wajcha) - jestem niecały rok po remoncie.Czy ten kran mógł się jakoś zapchać? zamulić? może jak nie było wody, co coś się w nim "zastało"?? (miałem tak kiedyś ze spłuczką, że się "zastała" i wody nie pobierała i musiałem ręcznie ją rozruszać).Da się go jakoś przeczyścić czy coś??Najlepiej bez demontowania, bo umywalkę mam przymocowaną i w ogóle - masakra będzie jak będę to wszystko musiał ściągać.. Kran - to jedyne co mi przychodzi do głowy... Może ktoś mi coś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 31.05.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 odkręć sitko na wylewce prawdopodobnie tam jest zapchane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarian 01.06.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Strzał w dziesiątkę!! Dziękuję Teraz woda leci.. Za nowości tak nie leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts