ZojaART 29.11.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Mój Słowak wziął się za robienie schodów do piwnicy, które w najbliższym czasie będą służyć też jako schody wejściowe. Tu widać przedsionek przed wejściem do piwnicy, nad którym będzie potem drewniana podłoga ganku. Widok z góry. Będą to najprostrze w konstrukcji schody, ale na pewno posłużą nam wiele lat. Obok stare schodki które prowadziły na strych. Tu widać "podeścik " przed schodami. Planujemy zrobić taką podłogę na całym ganku. Widok z salonu na część wejściową.. A tu będą główne drzwi wejściowe i widok na salon. No to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ależ będzie pięknie:) jestem pod wrażeniem zmian i planów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jestem pod wrażeniem na dodatek jaki porządek masz na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 03.12.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witaj anutka! No planów mamy jeszcze wiele. Licze na twoje porady przy ich realizacji. Gosiek porządek może taki względny jest. Moj M. nie lubi jak rzeczy są porozrzucane po podwórku, ale do prawdziwego porządku to u nas daleko. Chęci wiele, tylko czasu brak, bo praca nie poczeka do następnego roku. Schody już prawie gotowe, Jeszcze tylko pomalować Bardzo mi sie podobają bo są takie masywne, a że robim to mój M. więc mają taki fajny niedoskonały charakter . Chodzi o to że M. nie ma profesjonalnych narzędzi stolarskich, więc radzi sobie jak może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.12.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 wpadłam z rewizytą i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona !!!!!!!!!!!! bardzo klimatycznie u ciebie a twój Słowak to też złota rączka twoja kreatywność wzbudza podziw i zazdrość wpisuję się na listę stałych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.12.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Zoja, ależ Ty pięknie mieszkasz i jak ładnie wszystko zaplanowalaś, a i realizacje błyskawiczna. Jestem pod wrażeniem OGROMNYM. Piekna okolica a dom masz z tych, co to do nich aż sie serce rwie. Wpraszam się do śledzenia wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Zojka Wpadłam podziękować za porady w starym roku i zaprosić do odwiedzin w nowym oraz złożyć Ci życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.12.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Zoja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156376&d=1356275017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 24.12.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Pełnych ciepła, uśmiechów i miłości Świąt Bożego Narodzenia. Niech ten świąteczny czas będzie dla Was wszystkich okresem refleksji, odpoczynku i radości. Zoja - wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich życzy czaplanka z Mężem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156479&d=1356353747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 24.12.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla całej rodzinki życzą Iwona z Marcinem http://img341.imageshack.us/img341/8592/merrychristmasglitterha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.12.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://img585.imageshack.us/img585/8992/img0157fv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 08.01.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziękuje wszystkim za piękne życzenia Ja święta spędziłam bez internetu, no ale przynajmniej teraz mogę Wam odpisać. Życzę wam wszystkim spełnienia marzeń, niech wasze domy będą przepełnione radością i ciepłem, a wszystkie remontowo-budowlano-wykończeniowo-aranżacyjne realizacje przynoszą wam jak najwięcej satysfakcji Święta, święta i po świętach, a czas nadal pędzi jak szalony. W końcu zebrałam się i zrobiłam kilka najnowszych zdjęć mojej największej domowej "atrakcji" czli mojej KUCHNI. Nie wiem jak to się stało, że do tej pory nie zaprezentowałam na własnym wątku mojej kuchni, która jest de facto jedynym wykończonym pomieszczeniem w moim domu. Zaraz po skończeniu prezentowałam ją w wątku o kuchniach, no a u siebie jakoś się jeszcze nie zdążyłam pochwalić, no wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 08.01.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Kiedyś pokazywałam kilka zdjęć z kuchni robione w lecie. Dzisiaj powrzucam wszystko co mam, żeby było na jednym miejscu. Kuchnia ma juz ponad rok. Stale się trochę zmienia, bo dużo w niej "elementów ruchomych". Jest nowa komoda, nowa narzuta na "kanapie", koronkowa fieranka, nowy tył półek przy lodóce ..... no raczej będę opisywała po kolei. Kuchnia krótko po złóżeniu. Kącik "dla gości". Zmieniłam już zarzutę. Och, brakuje mi teraz takiego słońca. To tez stare foto, trochę się pozmieniało. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez ZojaART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 08.01.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 8 Stycznia 2013 przez ZojaART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 08.01.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Nowy czajnik. Może nie Le crueset, ale ten też mi się podoba. Półka zyskała jaśniejszy tył. Półki w przejściu - mój M. zawsze chciał takie zrobić, no i mamy . Białe szafki doczekały się drewnianego blatu. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez ZojaART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 08.01.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.01.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Zojka, Ale u Ciebie przytulaśnie. Gdy "chodzi się" po Twoim domku to prawie czuć zapach ziół, świeżo upieczonego chleba i zapach powietrza z gór. Cudnie było u ciebie, a teraz jest przecudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ależ cieplutko, domowo jest u Ciebie, aż chce się usiąść i tak sobie po prostu posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts