kkokkos 31.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Nie mogę mieć białych ścian, więc chciałabym biel złamać szarością. Niestety nie mogę znaleźć tak jasnego szarego koloru Edytowane 31 Maja 2012 przez kkokkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 01.06.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kkokos, np. dekoral szkło piaskowane, dekoral jedwabny popiel, dulux poranna mgiełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.06.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A kto Ci zabronił posiadania białych ścian? Tatuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.06.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nie mogę mieć białych ścian, więc chciałabym biel złamać szarością. Niestety nie mogę znaleźć tak jasnego szarego koloru Szare powstało z domieszania czarnego . Im mniej , tym jaśniejszy. Tylko nie zaczynaj od proporcji pół na pół ! Kropelka czerni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts