SAVAGE7 31.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 człowiek już wiele widział ale wciąż coś nas porusza... czyjaś historia, jakaś katastrofa. widzieliście zabieg usunięcia migdałków bez znieczulenia u dziecka? mnie oburzył. oczywiście przykładów są tysiące na całym świecie ale jak się coś takiego ogląda (szczególnie cierpienie dziecka) to człowiek ma ochotę być rasistą: http://www.smog.pl/wideo/36558/operacja_wyciecia_migdalkow_na_bialorusi_bez_znieczulenia/ (uwaga na krew) czy określenie "swołocz" jest tu adekwatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.06.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Jakiś błąd mi wyskakuje i nie mogę zobaczyć. A to? Jak nazwać? Jak sie nie uporamy z kolesiostwem, układami i bezkarnością decydentów, będzie to samo. Tym bardziej haniebne, że u nas nastąpi w postaci wtórnej. http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/ukraina-19letnia-oksana-makar-zgwalcona-i-podpalona-przez-synow-politykowwykastrujcie-moich-oprawcow_246700.html Edytowane 1 Czerwca 2012 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 01.06.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jakiś błąd mi wyskakuje i nie mogę zobaczyć. po wejściu na stronę musisz kliknąć na dole kwadracik pt; "Tak zgadzam się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 nie wiem, czy medycznie tam było wszystko prawidłowo, bo nie usuwam migdałków. Ale sam zabieg jest krwawy, fakt, tam jest dużo naczyń. No i znieczula się zwykle miejscowo. Można poprosić o ogólne, owszem, ale ja, gdybym musiała, to chyba bym wybrała sprawnego laryngologa i usuwała w miejscowym bo jednak powikłania znieczulenia ogólnego się zdarzają. Co do cierpienia - nie widziałam, żeby u dzieci zostawała jakaś trauma. Po zabiegu większość myślała o obiecanych lodach a nie, że bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.06.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts