dan88 01.06.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 WitamWłaśnie tak się zastanawiam bo mam białe kasetony a z racji tego że szybko się brudzą chciałbym je zamalować.Pewnie polecicie farbe akrylową ale jaką?Słyszałem od znajomego że może farba cytuje "odpaść" i wtedy poprawki na nie wiele się zdadzą.Pytam tych którzy malowali już malować czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 02.06.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 malowałem kasetony zwykłą farba akrylową jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 09.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Rozumiem, że chodzi o kasetony styropianowe. MOżna malować, farba się trzyma (akrylowa). Ja malowałam w kuchni, gdzie i tłustawe nieco były. Też nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts