jar.os 05.02.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Podoba mi się Twój młodzieńczy idealizm. Mi nie , czasem mam przez to kłopoty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.02.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jar.os - on wyrywa laski, na kobietę nie ma co liczyć Śmieszą mnie takie buce , mam często z takimi do czynienia , najśmieszniejsze jest to że że to też ludzie choć uważają coś innego , dostanie w mordę to bynajmniej nie krwawi na błękitno hihihi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 w dodatku zignorował moje pytanie odnośnie łańcucha ...http://www.hopaj.pl/60031 czy ma takie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 raczej drewniane http://images.kangoo.pl/49796643/714/large/laska_drewniana_00098.jpg Co Ty powiesz, staruszkom te laski wyrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 raczej drewniane Pepeg,a te kompleksy to,że niby w związku z czym ? Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Co Ty powiesz, staruszkom te laski wyrywa obawiam się ,że młodzież z takimi nie chadza Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie. To sprecyzuj własne, bo nie rozumiem. Nie lubię gdy ktoś mówi laska o kobiecie, ale kompleksów z tego tytułu nie mam -po prostu nie identyfikuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Śmieszą mnie takie buce , mam często z takimi do czynienia , najśmieszniejsze jest to że że to też ludzie choć uważają coś innego , dostanie w mordę to bynajmniej nie krwawi na błękitno hihihi...... Nie dosyć, że dajesz się robić w wała, to i z Ciebie wyłazi niezły buc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Chamstwu trzeba przeciwstawiać się siłom i kulturom osobistom .... Edytowane 5 Lutego 2013 przez jar.os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To sprecyzuj własne, bo nie rozumiem. . Przeczytaj uważnie. Postawiłem nawet na końcu pytajnik, ale jak się tokuje , to można przeoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Chamstwo trzeba zwalczać siłom i kulturom osobistom .... Dosyć marne tłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 06.02.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dosyć marne tłumaczenie. ludzkie tłumaczenie. to, że ty możesz iść z bydlakami w jednym rzędzie twoja sprawa, ale może byś się odwalił od osób, którym to ubliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.02.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Widzę że wątek stał się miejscem dysertacji z psychiatrii, więc wracając do jazdy nie tylko rowerem, zapytam o sposób załatwienia problemu kary. Wspominałem wcześniej, że mi błysło. Niestety fotka chyba wyszła nieźle, bo przysłali...Dają trzy możliwości. 1.Przyznać się bez bicia (200,- + 6 pkt.). 2. Wskazać jelenia. 3. Odmówić przyznania się do winy i wskazania kierowcy, przyjmując grzywnę 250,-, bez punktów. Wiadomo co wybrać (jak się ma kolekcję punkcików), tylko czy nie ma tu jakiegoś myku? Ktoś już uprawiał ten ogródek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 06.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ludzkie tłumaczenie. to, że ty możesz iść z bydlakami w jednym rzędzie twoja sprawa, ale może byś się odwalił od osób, którym to ubliża. Ciekawe rozmowy Polaków o samochodzie. SAVAGE7 w takim zachowaniu jesteś bardziej jednotorową lokomotywą, a to temat o samochodach. Rozstrzyganie o dobru i złu powinno być przede wszystkim wewnętrzną sprawą każdego człowieka.Jestem ateistą , zwykłym śmiertelnikiem i uważam że wartości moralne NIE należy czerpać tylko ze źródeł religijnych. Nie jest również tak, że jeśli zarabiam mało pieniędzy to jestem bardziej moralny. Rozumiem, w oczach ludzi którzy charakteryzują się powierzchownym sposobem życia religijnego jestem bydlakiem, ale to jest ocena tych grzeszników.Typowe dla katolików. Nie jest złe to, że człowiek doświadcza w swoim życiu, czym jest niewiara dla katolików. Tak uprawiam sex w samochodzie i nie robie tego z prostytutkami , ale normalnymi laskami. Moje życie, moja przyjemność.....a samochód musi być naprawde wygodny. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 07.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A czemu japończyk a nie niemiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.02.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A czemu japończyk a nie niemiec? Albo Japonka a nie Niemka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.02.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Albo Japonka a nie Niemka? Odpowiem sam sobie. Ta pierwsza moze sobie marudzić do woli, na upartego, jak ktoś przygłuchy to moze ją pomylić z kotem. Ta druga może jodłować a do tego jeszcze nigdy nie wiadomo kto tak naprawdę jest w domu silniejszy.Japonka może też spać w nogach. Edytowane 7 Lutego 2013 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.02.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Odpowiem sam sobie. Ta pierwsza moze sobie marudzić do woli, na upartego, jak ktoś przygłuchy to moze ją pomylić z kotem. Ta druga może jodłować a do tego jeszcze nigdy nie wiadomo kto tak naprawdę jest w domu silniejszy.Japonka może też spać w nogach. Radzę uważać! Taka co umi jodłować, umi tyż manto spuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.02.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Skrzyżowanko. http://img.interia.pl/motoryzacja/nimg/h/0/Korki_plaga_polskich_Fot_6053868.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.02.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No i wreszcie KTOŚ się za to wziął: http://superauto24.se.pl/auto-porady/fotoradary-sa-niezgodne-z-konstytucja-tak-twierdzi-rzecznik-praw-obywatelskich_304167.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.02.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Skrzyżowanko. ... Piccadilly Street w godzinach dostaw. Zamieszczam to zdjęcie bo w pewnym momencie nie wiedziałem kto w którą stronę jedzie. Obłęd. Korki sa też Polsce ale tam to wyglądało jakby ktoś z powietrza pospuszczał samochody w przypadkowych kierunkach. Taki węzełek nie do rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts