Gość Pepeg z Gumy 10.05.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jeśli potrafisz ze szczerością sobie poradzić... Ze szczerością jakoś tam sobie w życiu radzę. O to pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 10.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Wracając do samochodów Malinowe Nosy, to sikor lepszy jak u Nowaka , kocham dober budziki. Gumowce to Bogs, klasa wyższa jak Hunter(A SYMBOL OF BRITISH COUNTRY LIFE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 10.05.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Viva la vida, Viva la PKS ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Gumowce to Bogs, klasa wyższa jak Hunter(A SYMBOL OF BRITISH COUNTRY LIFE). Ty tylko poczekaj jak się Malinowa zaraz po obchodzie dorwie do kompa. Znowu odpowiesz za stalking. ----------------------------- Viva la PKS! Viva la miód w uchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 10.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Składnia jak składnia, tym bardziej dziwna przez równoważnik, chociaż tu obstawiam...tęsknić można za tym, co było (miało). Te gumiaki są fajne...kiedyś pokazywał obgryzione pazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 10.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ty tylko poczekaj jak się Malinowa zaraz po obchodzie dorwie do kompa. Znowu odpowiesz za stalking. ----------------------------- Viva la PKS! Viva la miód w uchu! Że jak? że co? Viva la miód w uchu Viva la bokserski nos Viva la krzywe nogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 10.05.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Składnia jak składnia, tym bardziej dziwna przez równoważnik, chociaż tu obstawiam...tęsknić można za tym, co było (miało). Te gumiaki są fajne...kiedyś pokazywał obgryzione pazury. Na penisie nie mam paznokci, a jaki duży. Viva la vida, Viva la PKS ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.05.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Te gumiaki są fajne...kiedyś pokazywał obgryzione pazury. U nóg? To świadczy tylko o tym ,że Lexus ma jednak niezłe hamulce, skoro Go tak dogina, że aż sięga zębami do stóp. No chyba, że to robota tych dziewczyn z Pragi, z tymi paznokciami była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 10.05.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Viva la Berlin Hauptbahnhof ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 10.05.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ot, mądrego dobrze czasem posłuchać. Od razu poznać ,że specjalista szkolony i wie po co chłopu gumiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 10.05.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 U nóg? To świadczy tylko o tym ,że Lexus ma jednak niezłe hamulce, skoro Go tak dogina, że aż sięga zębami do stóp. No chyba, że to robota tych dziewczyn z Pragi, z tymi paznokciami była. O pazurach pisałem w czasie przeszłym...takie parę lat do tyłu...a Ty ciśniesz Pragę...prawie aktualną. No chyba, że żle odczytałem...tym możesz się wyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.05.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 O pazurach pisałem w czasie przeszłym...takie parę lat do tyłu...a Ty ciśniesz Pragę...prawie aktualną. No chyba, że żle odczytałem...tym możesz się wyk... Wszystko się zgadza. To jednak nie dziewczyny z Pragi, sam sobie obgryza. Kilka lat temu też miał Leksa tylko bardziej wypasionego. Mój Boże , co ten kryzys z ludźmi zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 10.05.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ty tak z autopsji czy doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 11.05.2013 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ty tak z autopsji czy doświadczenia... Święty Stanisław od muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.05.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Na penisie nie mam paznokci, a jaki duży. Viva la vida, Viva la PKS ! a podobno krowa co dużo ryczy mało... Marzeniem kobiet byłoby aby wielkość szła w parze ze zwojami w górnej części ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 12.05.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Na penisie nie mam paznokci, a jaki duży. Viva la vida, Viva la PKS ! Mnie na stolcu też nie rośnie...a kawał Stefana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 12.05.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Święty Stanisław od muratora. Co ma święty do ...obgryzionych pazurów??? Edytowane 12 Maja 2013 przez 貧窮,貧窮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 13.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Co ma święty do ...obgryzionych pazurów??? Taki bojownik o wartości moralne jak ty, a okazuje się zwykłym polskim katolikiem. Malinowym Nosem , kłamczuchem z miodem w uchu. To typowe dla Malinowych Nosów . „Dom Perignon rocznik 2000” to jakieś tanie wino, samochód za 550 000 tani syf, pedicure to obgryzione paznokcie ps a-ha, zdjęcie penisa jest w innym wewątku...he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.05.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ty tak z autopsji czy doświadczenia... Ja pierdziu! Nie! Z własnej obserwacji. Nie używaj tak skomplikowanych słów, których znaczenia nie kminisz. "Autopsja" to synonim "doświadczenia" Malinowy Nosie. Wiem, "synonim" też trudne słowo, ale w słowniku je znajdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 13.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Oj Pepeg...czy pan wierzy, że na wieży włos się jeży...wyższą średnią miałeś u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts