貧窮貧窮 13.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ...pedicure to obgryzione paznokcie ... To jakaś nutria musiała to pedicure walnąć...poszukam zdjęcia...miałem zapisane...he, miód...he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 13.05.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 To jakaś nutria musiała to pedicure walnąć...poszukam zdjęcia...miałem zapisane...he, miód...he Malinowy, poszukaj coś do wygrzebania sobie miodu z ucha. Święty Stanisław od muratora! he Viva la viva! Viva la malinowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 14.05.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dzisiaj miałem jatkę...w drodze do domu (polecam każdemu) Epikur; -mam malinowy nos, -mam miód w uszach, ale Stanisławem od muratora nie jestem a Tobie życzę zdrowia, bo to najważniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 15.05.2013 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) Dzisiaj miałem jatkę...w drodze do domu (polecam każdemu) Epikur; -mam malinowy nos, -mam miód w uszach, ale Stanisławem od muratora nie jestem a Tobie życzę zdrowia, bo to najważniejsze... Zawsze mówie, że jak na kurwy to do Pragi. PS ktoś Tobie leksem w kręcz szyi przypier...? Edytowane 15 Maja 2013 przez epikurejczyk kręcz szyi - skutek pierwotnych lub wtórnych zmian w obrębie mięśni szyi lub kręgosłupa szyjnego powodujących przymusowe przechylenie głowy i szyi w stronę barku z ewentualnym skręceniem w stronę prze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.05.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jak mogli tak upodlić właściciela dzielnicy? To się w głowie nie mieści! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vgTiP8KBDPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 15.05.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Kozak jest mistrz. Krowa, która dużo muczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_ka 15.05.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Tak trochę Wam wpadnę w dyskusję, ale tytuł wątku chyba zobowiązuję (prawda ?) Żona chce koniecznie zrobić mi super niezapomniany prezent na urodziny. Ja nie cierpię sytuacji kiedy ktoś się pyta co chce dostać, więc niewiele jej w wymyślaniu pomogłem. Ale kobiecina wpadła na pomysł, że może kupi mi przejazd jakimś fajnym autem (podobno takie akcje sprzedają na okrążenia). Pomysł fajny, samochody lubię (szczególnie te dobre ), ale jak to wygląda w praktyce? Dostał któryś z Was taki prezent? Opłaca się? Fajne to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 15.05.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jak lubisz auta to na pewno sprawi ci dużo frajdy jazda po torze Ferrari, czy Corvettą ew. Subaru imprezą ! Jeszcze zależy czym jeździsz na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 jak rowerem to nawet przejazd corsą po A4 sprawi frajdę - a bez prawka to już w ogóle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_ka 16.05.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Jeżdżę Hondą, niczym specjalnym. O Subaru Impreza właśnie słyszałem dużo pozytywnych opinii. Znalazłem sobie taki bon i chyba jednak na ten prezent się skuszę. Tylko teraz się zastanawiam czy szkolenie rajdowe czy nie lepiej po prostu kilka jazd sobie wykupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.05.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 (edytowane) Może ktoś wie czemu wśród taksówkarzy jest tylu matołów? Procentowo to chyba najbardziej zidiociała grupa zawodowa. Ostatnio 10 minut straciłem bo Pan Taksówkarz nie mógł pojąć że to on musi się cofnąć by umożliwić przejazd. Ja nie mogłem bo stało za mną z 5 samochodów ale Pan Taksówkarz jakoś nie był w stanie skojarzyć takiej prostej zależności. Cofnięcie się o 2 metry zajęło mu 10 minut i wymagało perswazji 3 kierowców. Dziwiłem się do momentu gdy się odezwał. Nie wiem czy znał z 200 słów, raczej nie. A to przykład z dzisiaj: Pan Taksówkarz zabiera pasażerów: Pan stanął sobie na skrzyżowaniu, wysiadł, otworzył bagażnik, zapakował pasażerów i odjechał niewiele sobie robiąc z innych kierowców Tam jest gdzie stanąć, przed i za skrzyżowaniem chodniki są puste. Cymbalizm to mało powiedziane. Domyślam się skąd to matolstwo ale nie powiem bo się zwolnieni stoczniowcy obrażą. Edytowane 19 Maja 2013 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 19.05.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Gorsi sią kierowcy autobusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 19.05.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Zawsze mówie, że jak na kurwy to do Pragi. PS ktoś Tobie leksem w kręcz szyi przypier...? Pragę, to znasz z turystyki, he...czy pudelka??? Ten leks trochę gnębi ale bardziej fonetycznie, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 24.05.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 od zakrysti. Wstydził byś się! Taka ładną dupkę obciąć. A gdzie reszta? Ty samolubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.05.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Wstydził byś się! Taka ładną dupkę obciąć. A gdzie reszta? Reszta, niestety kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.05.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 ps A co do tyłeczka sama słodycz. Mniam! Mówisz to w przenośni czy w sensie organoleptycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.05.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 zapewne to i to. wszak mamy do czynienia z prawdziwym koneserem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 24.05.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 od zakrystii. ....., Wstydził byś się! Taka ładną dupkę obciąć. A gdzie reszta? Ty samolubie! Reszta trąci historią i tym na c...patrz niżej, Mówisz to w przenośni czy w sensie organoleptycznym? Przecież zna i .... swoją Sz....., P.S. Dużo jeszcze tej kieszonkowej Cavy masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.05.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Zgaś światło, to i kobiety będziesz miał piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.05.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 . Nawet za żone mam super laske, piękna kobieta, mądra i wyrozumiała. To masz prawie taki standard jak u nas Polsce. Najbardziej wyrozumiała jest żona sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts