amalfi 08.11.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 O co tu chodzi? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_qmkGmmzlE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 08.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 O co tu chodzi? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_qmkGmmzlE Chyba o te stłuczki W sumie to była jazda jak w GTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 08.11.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jak to może jeździć i nie szorować podwoziem? http://img.wiocha.pl/images/a/a/aa1e15e28fdcfc79acfe3d7a1ccf89f6.jpg pewnie ma air-ride a swoja drogą ze zwykłej astry G zrobić takiego łunachoda to trzeba mieć beret zryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.11.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 pewnie ma air-ride a swoja drogą ze zwykłej astry G zrobić takiego łunachoda to trzeba mieć beret zryty No, ale paski są dobrze wyeksponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafek11 09.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Chyba o te stłuczki W sumie to była jazda jak w GTA W GTA koleś z murano wyszedłby ze spluwą i skasowałby taksiarza, ale chyba był tak napruty, że jakby wyszedł, to nie utrzymałby się na własnych nogach, więc nie wyszedł tylko wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.11.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ciekawostka: http://img.wiocha.pl/images/c/d/cd2532b38a0a93e188a6027eee137466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.11.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ekrany, o których pisałam. Ciekawe, kto na tym zarobił. http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/11/99c5effd9118c3a469584ab468bb4d86_original.jpg?1384790075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.11.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ekrany, o których pisałam. Ciekawe, kto na tym zarobił. http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/11/99c5effd9118c3a469584ab468bb4d86_original.jpg?1384790075 ...wiara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Chciałam zapytać o opinie na temat toyoty rav. Ktoś użytkował? Chodzi mi o kilkuletni, tak mniej więcej sześcioletni. Warto? Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 20.11.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 W ogóle Toyot nie warto kupować. Są przereklamowane - wiem co mówię bo mamy w firmie 9szt. Toyota nie informuje o różnych dzwnych przypadłościach. Np. w corollach wszystkich padły manualne skrzynie biegów a a avensis bloki silnika do wymiany - o dziwo 5 lat od zakupu i zrobili na swoj koszt. Innych ciekawostek było więcek, począwszy od padania tych samych czujników w danym modelu w 3 szt, przez kończące się sprzęgła po 140tys, kończąc na blokująych się hamulcach.... Toyota nie jes OK. Chyba że taka z lat 80tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dzięki za odzew. Samochód nie jest dla mnie, ale biorę udział w zakupie , więc chciałam coś wiedzieć. Nigdy nie jeździłam toyotą. Na rynku jest tyle samochodów i wielki wybór, a jak przyjdzie kupić, to okazuje się, że nie wiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 20.11.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Wolalbum kia sportage a slyszalem ze hyundai - terenowka (nie pamietam nazwy) jest prosty i bezawaryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Wolalbum kia sportage a slyszalem ze hyundai - terenowka (nie pamietam nazwy) jest prosty i bezawaryjny Pewnie tucson. A tego ktoś zna z osobistego użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 20.11.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Mam kolegę w oddziale sieci hurtowni motoryzacyjnych i wlasnie jeden z klientów/mechanik naprawia takie suvo-pseudo-terenowki i o nim opowiadał jako o prostym aucie i bezawaryjnym. Polecal też hondę CRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Znalazłam opinie: http://www.autocentrum.pl/oceny/hyundai/tucson/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 20.11.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Takie strony bym brał pod uwage pol zartem pol serio a autoswiata w ogole nie dotykaj. Pisza tam takie bzdety ze glowa mala. Najlepiej wejac na forum hyundaia i poczytac. Ale pamietaj ze masa ludzi tam sie loguje zeby napisac o problemach, wiec tez mozna sie wystraszyc. Warto natomiasr dowiedziec sie ze np. Silnika x trzeba sie wystrzegac albo ze w roczniku x byl lift i usuneli jakas usterke albo ze te auta maja taka usterke czesto i przed zakupem warto sprawdzic jakas konkretna rzecz bo jest droga. Ja sie glownie orientuje w bmw, malo znam szczegolow innych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Takie strony bym brał pod uwage pol zartem pol serio a autoswiata w ogole nie dotykaj. Pisza tam takie bzdety ze glowa mala. Najlepiej wejac na forum hyundaia i poczytac. Ale pamietaj ze masa ludzi tam sie loguje zeby napisac o problemach, wiec tez mozna sie wystraszyc. Warto natomiasr dowiedziec sie ze np. Silnika x trzeba sie wystrzegac albo ze w roczniku x byl lift i usuneli jakas usterke albo ze te auta maja taka usterke czesto i przed zakupem warto sprawdzic jakas konkretna rzecz bo jest droga. Ja sie glownie orientuje w bmw, malo znam szczegolow innych marek. A masz dres adidasa? Żartuję. Dzięki za rady. Poczytam sobie w wolnej chwili forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 20.11.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ja jezdzilam rav4 przez ponad 2 lata. Jezdzilabym dluzej, ale niestety nie moglam dluzej korzystac z samochodu na polskich blachach.Rocznik 2002, w momencie zakupu mial juz 200tys. przejechane, ja do tego "dolozylam" prawie 40tys;) Od dnia zakupu do sprzedazy samochod stal u mechanika tylko przy okazji wymiany oleju, klockow hamulcowych i tarcz. Teraz mam honde cr-v i toyota jednak troche wygodniejsza byla (w hondzie miejsce na kubki nieporeczne dla mnie;)) Rozgladamy sie teraz za samochodem dla meza, a ze musimy miec 4x4 to bierzemy pod uwage wlasnie rav4, cr-v lub mitsubishi outlander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dzięki za opinię. CRV też mi się podoba. A poniżej genialny pomysł. Nam niestety daleko do takich rozwiązań. No i autostrad mało. http://www.topgear.com.pl/jak-usa-poszerza-sie-autostrady-gdy-grozi-korek,top-gear,filmy,3036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 21.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 dobrą opcją z małych "terenówek" jest Subaru Forester. Auta są dzielne zarówno na czarnym, jak i w terenie. Warto brać z silnikiem benzynowym 2.0 i założyc LPG. Wszystko jest zależne od tego, do czego te auto będzie wykorzystywane. Co do Toyot, to na pewno Ravka I generacji jest bardzo udanym autem, o II generacji też krążą dobre opinie, natomiast ta nowsza to hmmm... trudno powiedzieć. Toyota słynie z dobrej jakości, ale nie można obecnych samochodów porównywać do niezniszczalnego Land Cruisera serii J8 itp. Zależy też ile pieniędzy ma być przeznaczonych na zakup tego auta. Jeszcze można pomyśleć nad Grand Vitarą albo Land Roverem Freelanderem, choć z pod znaku zielonego jaja, to wolałbym Discovery lub Defendera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts