wykrot 29.09.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 29.09.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.09.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Nie tylko bluzka była by kompatybilna z tym urządzeniem. Majtki pewnie tez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himalaya 15.10.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 http://i.imgur.com/dWK0q.gif Trzeba dodać gazu, bo zgaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himalaya 15.10.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 I jeszcze temat na czasie: Apple Maps... http://i.imgur.com/YlUYZ.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.11.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Jak widzę takie filmy, to zaczynam wierzyć w przeznaczenie... http://regiomoto.pl/portal/aktualnosci/przezyc-taki-wypadek-jak-wygrac-w-totka-zobacz-film?destination=node%252F5683 Edytowane 5 Listopada 2012 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.11.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Drogi To, kurna mać, przedstaw kolej! Jest dokładnie odwrotnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.11.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To, kurna mać, przedstaw kolej! Jest dokładnie odwrotnie! To nie jest wątek o pociągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Uważam, że skoro kierowcy mają obowiązek używania świateł, aby być widocznymi, to taki obowiązek powinien dotyczyć noszenia kamizelek odblaskowych przez pieszych. Szczególnie w sezonie jesiennym i gdy pada. Wczoraj wszedł mi pod koła starszy pan, ubrany na czarno-szaro. Do tego myślę, że nigdy nie był kierowcą, bo wydawał się nie mieć pojęcia, że auto nie zatrzyma się w miejscu. Zarymałam się. Kilka centymetrów od niego, ale mało brakowało do nieszczęścia. Na tle przydrożnych krzakow, przy mokrej jezdni był niewidoczny. Jechałam naprawdę wolniutko. Może trzeba podjąć jakąś inicjatywę obywatelską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dlaczego jeździsz po chodniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dlaczego jeździsz po chodniku? Stanisław, nie denerwuj mnie. Jechałam jezdnią, a pan przechodził przez tę jezdnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Stanisław, nie denerwuj mnie. Jechałam jezdnią, a pan przechodził przez tę jezdnie. przecież wiesz, że żartowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 przecież wiesz, że żartowałem! Wiem, ale chciałam, żebyś się wytłumaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 wyobraziłam sobie hasło "nie mogę przejść na drugą stronę jezdni, bo nie mam przy sobie kamizelki odblaskowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 wyobraziłam sobie hasło "nie mogę przejść na drugą stronę jezdni, bo nie mam przy sobie kamizelki odblaskowej" A hasło: wieczorem noszę elementy odblaskowe. Obowiązkowo. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jeszcze dodam, że pan przechodził na dziko. Nie było tam przejśia dla pieszych, bo czuję, że to może mieć znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jeszcze dodam, że pan przechodził na dziko. Nie było tam przejśia dla pieszych, bo czuję, że to może mieć znaczenie. I ma. Niestety, masz rację. Moja żona (nie ma prawa jazdy) też zauważyła to dopiero wtedy, kiedy nabyliśmy auto i zaczęliśmy jeździć wieczorami. Kto nie siedział za kierownicą, albo przy kierowcy, tylko zawsze z tyłu, nie ma pojęcia, że pieszy wieczorem jest bardzo często niewidoczny. Ja zresztą przypominam sobie swoją pierwszą długą trasę. Wprawdzie prawo jazdy miałem już kilka lat, ale auta nie było. A potem jakiś czas jeździłem tylko blisko i w dzień. Aż trafił mi się służbowy wyjazd do Poznania, na targi. A z Poznania wyjeżdżałem późno, było ciemno i padał deszcz. Jedyne co widziałem, to czerwone światla poprzednika i jasną smugę na asfalcie od jadących z naprzeciwka. Ale się wtedy bałem! A nie mogłem zwalniać, bo z tyłu cisnęli na mnie, żebym trzymał tempo i nie zwalniał. Dopiero później zrozumiałem, ze i tak nie mam szans, więc juz się nie stresowałem, zostawiając wszysko opatrzności losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dużo czasu spędzam za kierownicą o różnych porach doby. Przeżyłam już pijaków leżących na drodze, idących pod prąd, rowerzystów na nieoświetlonych rowerach, zwierzęta domowe i dzikie wyskakujące z rowu lub lasu, "gangsterów" udających policję, policję czającą się jak gangsterzy itd, itp... Im dłużej jestem kierowcą, tym bardziej się przekonuję, że wszyscy użytkownicy dróg (przybywa samochodów, więc jest coraz niebezpieczniej) powinni dbać o bezpieczeństwo (nie tylko kierowcy). Zwierzęta oczywiście są zwolnione z wiadomych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 O to tak, jak ja - czasem patrzę do tyłu "ilu ludzi rozjechałam:D" Amalfi, a ja człek założy elegancki szary płaszczy z wełny, lakierki, kapeusik to gdzie ma ten odblask sobie zamontować? Wiem - odblaskowe getry na buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts