Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Samochody

amalfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 572
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To z innej strony, kobieta a samochód... wygląd zewnętrzny.

Biorąc 2 facetów np. czytelników gazety wyborczej mieszkąjacych we Wrocławiu. Nie, nie, niech będą z Gumy lub Rzeszowa.

Ja to jest , że po zakończeniu przeglądania prasówki mając ochote na sex z kimś innym jak żona, mają inne szczeście.Jeden wsiada do nowego japońca

http://img46.imageshack.us/img46/7366/osobowka.jpg

, a drugi do 22 letniego niemca lub innego używnanego modelu.

Zaczynając od młodych kobiet jak np.licealistki lub studentki , to ten w japońcu wyrywa tyle ile chce.

Kobiety starsze, pomijajac sympatie i badoo(100% każdym razem). Czy to zamężna i dzieciata kierowniczka banku lub urzędu miejskiego , preferuje tego pierwszego. Zajedziemy pod klub nocny , kawiarnie itp. znów to samo . To z tymi kobietami jest nie tak ?

Drugiemu najczęściej zostaje roksa lub lokal z sztuczną palmą świecącą w kolorze czerwonym , lub inna Afrodyta.

Ahhhh, te panie.

Edytowane przez epikurejczyk

Nie, nie, to nie jest to samo. U pań równoważnikiem są słodycze i wogóle jedzenie w ilościach hurtowych.

Hmm, jakoś za nimi nie przepadam, zdecydowanie wolę golonko :yes:

Co do samochodów, to nie przeczę, że bardzo mi się podobają nowe, szczególnie niektóre, a jeżdżę takimi, na jakie mnie stać :wiggle:

Gość Pepeg z Gumy
Ani buty ani kremy, podobnie jak bryka, na kompleksy nic nie pomogą :no:

Nie wiem, swoje leczę w inny sposób.Przeczysz jednak temu co powiedziałaś.

Co to jest w ogóle tzw. wypasiona bryka?

Coś mi się zdaje ,że każdy samochód lepszy o klasę od naszego można za taką furę przyjąć.

W sumie dosyć głupie określenie, przecież to tylko samochód lepiej lub gorzej wykonany.

Ja tam nigdy nie mialem problemu - stara bryka a kobiety , no , ale ja mam tzw bajerę ....:D i urok osobisty ...

A to co innego.

Mi zdarzyło się wyrwać pracownice(piękna krótkowłosa blondynka o błękitnych oczach) stacji paliw, na płyn do wycieraczek. Zapytała się czy coś jeszcze ja na to ,że niech uzupełni płyn. Stwierdziła ,że nie wie jak.....

http://img708.imageshack.us/img708/2669/osobowka2.jpg

.... kończyła właśnie prace więc zaoferowałem jej lekcje.

Nie wiem, swoje leczę w inny sposób.Przeczysz jednak temu co powiedziałaś.

Co to jest w ogóle tzw. wypasiona bryka?

Coś mi się zdaje ,że każdy samochód lepszy o klasę od naszego można za taką furę przyjąć.

W sumie dosyć głupie określenie, przecież to tylko samochód lepiej lub gorzej wykonany.

Nie przeczę sobie. Napisałam, że czasem tak bywa, co nie znaczy, że wszyscy i zawsze :no:

A to co innego.

Mi zdarzyło się wyrwać pracownice(piękna krótkowłosa blondynka o błękitnych oczach) stacji paliw, na płyn do wycieraczek. Zapytała się czy coś jeszcze ja na to ,że niech uzupełni płyn. Stwierdziła ,że nie wie jak.....

http://img708.imageshack.us/img708/2669/osobowka2.jpg

.... kończyła właśnie prace więc zaoferowałem jej lekcje.

Ale twój sąsiad ma fajny samochód :).

Ale twój sąsiad ma fajny samochód :).

Perm, nie wywieraj na mnie presji jak latam, bo brzoze ......

http://img703.imageshack.us/img703/7190/lexusls460awd.jpg

Co do sąsiada, to jakiś dziwak. Myje samochód 1 raz w miesiącu, ryski go nie męcza...a lata samochodem za 550 000 zeta. To na pewno jest jakiś złodziej lub mason. Najgorsze jest to , że nie czyta gazety polskiej ani gościa niedzielnego. Wybudował się kilometr od ostatniego domu i biega dzień w dzień miedzy 6 a 7 rano, wariat jakiś....ale udaje uprzejmego bo wszystkim się kłania, nawet pijaczką pod sklepem, wredny.

SAVAGE7 , aby zaśmiecić sąsiadowi silnik.....na mocnym kleju.

Edytowane przez epikurejczyk