Gość Pepeg z Gumy 29.01.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A czasem lekarstwo na swoje kompleksy Zazwyczaj lekarstwo niezwykle skuteczne w przeciwieństwie do kolejnej pary butów i nowego kremu przeciw celulitowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.01.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Zazwyczaj lekarstwo niezwykle skuteczne w przeciwieństwie do kolejnej pary butów i nowego kremu przeciw celulitowi. Nie, nie, to nie jest to samo. U pań równoważnikiem są słodycze i wogóle jedzenie w ilościach hurtowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 30.01.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Panowie to post o samochodach… Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.01.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Panowie to post o samochodach… Pozdrawiam Tomasz No własnie. Jedzonko to równowaznik samochodu. Nałogowy sposób na poprawienie sobie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 30.01.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) To z innej strony, kobieta a samochód... wygląd zewnętrzny.Biorąc 2 facetów np. czytelników gazety wyborczej mieszkąjacych we Wrocławiu. Nie, nie, niech będą z Gumy lub Rzeszowa.Ja to jest , że po zakończeniu przeglądania prasówki mając ochote na sex z kimś innym jak żona, mają inne szczeście.Jeden wsiada do nowego japońcahttp://img46.imageshack.us/img46/7366/osobowka.jpg , a drugi do 22 letniego niemca lub innego używnanego modelu. Zaczynając od młodych kobiet jak np.licealistki lub studentki , to ten w japońcu wyrywa tyle ile chce. Kobiety starsze, pomijajac sympatie i badoo(100% każdym razem). Czy to zamężna i dzieciata kierowniczka banku lub urzędu miejskiego , preferuje tego pierwszego. Zajedziemy pod klub nocny , kawiarnie itp. znów to samo . To z tymi kobietami jest nie tak ? Drugiemu najczęściej zostaje roksa lub lokal z sztuczną palmą świecącą w kolorze czerwonym , lub inna Afrodyta. Ahhhh, te panie. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez epikurejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 30.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja tam nigdy nie mialem problemu - stara bryka a kobiety , no , ale ja mam tzw bajerę .... i urok osobisty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Zazwyczaj lekarstwo niezwykle skuteczne w przeciwieństwie do kolejnej pary butów i nowego kremu przeciw celulitowi. Ani buty ani kremy, podobnie jak bryka, na kompleksy nic nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Nie, nie, to nie jest to samo. U pań równoważnikiem są słodycze i wogóle jedzenie w ilościach hurtowych. Hmm, jakoś za nimi nie przepadam, zdecydowanie wolę golonko Co do samochodów, to nie przeczę, że bardzo mi się podobają nowe, szczególnie niektóre, a jeżdżę takimi, na jakie mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ani buty ani kremy, podobnie jak bryka, na kompleksy nic nie pomogą Nie wiem, swoje leczę w inny sposób.Przeczysz jednak temu co powiedziałaś. Co to jest w ogóle tzw. wypasiona bryka? Coś mi się zdaje ,że każdy samochód lepszy o klasę od naszego można za taką furę przyjąć. W sumie dosyć głupie określenie, przecież to tylko samochód lepiej lub gorzej wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 30.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja tam nigdy nie mialem problemu - stara bryka a kobiety , no , ale ja mam tzw bajerę .... i urok osobisty ... A to co innego. Mi zdarzyło się wyrwać pracownice(piękna krótkowłosa blondynka o błękitnych oczach) stacji paliw, na płyn do wycieraczek. Zapytała się czy coś jeszcze ja na to ,że niech uzupełni płyn. Stwierdziła ,że nie wie jak..... http://img708.imageshack.us/img708/2669/osobowka2.jpg .... kończyła właśnie prace więc zaoferowałem jej lekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Nie wiem, swoje leczę w inny sposób.Przeczysz jednak temu co powiedziałaś. Co to jest w ogóle tzw. wypasiona bryka? Coś mi się zdaje ,że każdy samochód lepszy o klasę od naszego można za taką furę przyjąć. W sumie dosyć głupie określenie, przecież to tylko samochód lepiej lub gorzej wykonany. Nie przeczę sobie. Napisałam, że czasem tak bywa, co nie znaczy, że wszyscy i zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.01.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No własnie. Jedzonko to równowaznik samochodu. Nałogowy sposób na poprawienie sobie humoru. Za Twoje jedzą, że tak to przeżywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 ...i urok osobisty ... Najlepszy jest urok osobisty o sporym zasięgu schowany w spodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A to co innego. Mi zdarzyło się wyrwać pracownice(piękna krótkowłosa blondynka o błękitnych oczach) stacji paliw, na płyn do wycieraczek. Zapytała się czy coś jeszcze ja na to ,że niech uzupełni płyn. Stwierdziła ,że nie wie jak..... http://img708.imageshack.us/img708/2669/osobowka2.jpg .... kończyła właśnie prace więc zaoferowałem jej lekcje. Ale twój sąsiad ma fajny samochód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.01.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Za Twoje jedzą, że tak to przeżywasz? E tam! Chłodna uwaga oparta na obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 31.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Za Twoje jedzą, że tak to przeżywasz? Konsekwencji trochę ! Wypasione fury ci zakompleksieni panowie, pewnie też za swoje kupują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 31.01.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 http://img708.imageshack.us/img708/2669/osobowka2.jpg a ta karteczka na silniku to w celu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Ale twój sąsiad ma fajny samochód . Perm, nie wywieraj na mnie presji jak latam, bo brzoze ...... http://img703.imageshack.us/img703/7190/lexusls460awd.jpg Co do sąsiada, to jakiś dziwak. Myje samochód 1 raz w miesiącu, ryski go nie męcza...a lata samochodem za 550 000 zeta. To na pewno jest jakiś złodziej lub mason. Najgorsze jest to , że nie czyta gazety polskiej ani gościa niedzielnego. Wybudował się kilometr od ostatniego domu i biega dzień w dzień miedzy 6 a 7 rano, wariat jakiś....ale udaje uprzejmego bo wszystkim się kłania, nawet pijaczką pod sklepem, wredny. SAVAGE7 , aby zaśmiecić sąsiadowi silnik.....na mocnym kleju. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez epikurejczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 31.01.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 SAVAGE7 , aby zaśmiecić sąsiadowi silnik.....na mocnym kleju. a byłem prawie pewien, że jesteś sprzedawcą u dealera samochodowego i po prostu w pracy się nudzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 31.01.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 a byłem prawie pewien, że jesteś sprzedawcą u dealera samochodowego i po prostu w pracy się nudzisz. to co mam wklejać zdjęcie z ku..... w samochodzie? będzie wiarygodniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts